Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Miruna si eu tot in jurul cifrei de 15 ma regasesc. Unde mai pui ca la noi, purtam scutece marimea 0, adica aia care nu se gaseste mai pe niciunde Dar ce stie bebede treburile astea administrative, 15 scutece, si aproximativ 6 salopetele pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

hera merci de link

fluturasha intr-adevar e diferenta de pret.

bebelusi eu sunt panicata. Eu nu ma vad inca 1 luna de aici incolo numai in pat. Sunt pe medicamente ca sa evit contractiile sa nu cumva sa mai sangerez. Desi nu fac absolut nimik totusi mai curge cate o picatura 2 de sange maro si nu-mi explic de unde vine. Ma duc maine la medic +eco, m-a chemat la 7.30 dimineata.

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

salut fete am citit tot din urma si sunt la curent cu stirile

felicitari mamicilor care au nascut bebebi cuminti si mancaciosi

olgutza am citit povestea ta si m-am ingrozit greu greu

corina ai zis cumva ceva de bebe 3 esti fff tare

miruna 15 pampersi sunteti productivi

In weekend am fost la munte asa pe ultima suta ca nu o sa mai ajungem curand cand o sa vina bebe a fost o vreme minunata, aer curat ( as fi luat vreo 2-3 galeti cu mine) ne-am relaxat si odihnit si asteptam sa vedem ce va urma

Maine schimbam semnatura si mergem la medic sa vedem ce ne spune si sa speram ca poate saptamana asta se va intampla si la noi minunea

Doamne ai grija si de noi 38+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

vazut pozele cu bebei sunt toti fff frumosi si mititei si pentru ca tot zicea cineva in capitolul trecut de multi bebei cu numele David imi vine in minte o intrebare: are cum sa imi incurce bebele meu cu altul?

Doamne ai grija si de noi 38+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Syl imi pare rau k esti inca la pat. hai inca putina rabdare si trece perioada asta. eu de acu 2s cand am avut firicele alea mici de sange, nu am mai avut nimic. nici contractii nici nimic. asa ca mi-am mai permis sa ies un pic p afara. dar dc la tine continua sa mai picure, mai bine stai linsitita. ce a fost greu a trecut. sunt alaturi de tine si ma rog sa fie totu bine pana la final

nu se stie nimic de Sashenka?

am vazut si eu pozele cu bebei. sunt adorabili numai unu si unu. iar voi, mamici, sunteti superbe.

Sunset ai reusit sa ajungi pana la munte??? noi ieri am dat o fuga scurta pana la cernica, aproape de bucuresti. dar simteam k numai ajung o data. deja bebelusei mele nu ii mai place in masina, gropi si zgaltaieli. am primit niste suturi urate de abia am respirat.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

sunset curajoasa fata. Bine ca ti-ai incarcat bateriile.

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

miruna welcome back ..cand il vedem pe bb iustin???????????

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Il schimb inainte de masa, se apuca el constiincios de supt, si pac! aud un sunet Il caut la scutec, kk din nou Il culc, cand il trezesc din nou kk bineinteles

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Ma regasesc in descriere!!! Folosesc vreo 15 pampersi pe zi.

Dar la noi e mai complicat... papa la un san, face kk, schimb scutecul si il imbrac, varsa pe salopeta (obligatoriu dupa ce e complet imbracat), schimb salopeta si trecem la celalat san si reluam si procedura cu kk si salopeta... apoi urmeaza si un biberon de 100 ml care produce si mai multa kk... deci va imaginati cam ce se intampla toata ziua.

MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)

fetelor ce ziceti voi aici ma ingroziti . eu am luat 5 salopete cu maneca si picioruse, ca in mintea mea consideram una pe zi deci bag masina o data pe saptamana

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

noi ieri nu am facut deloc kk. Ultima data facuse inainte de baita de alaltaieri. azi noapte am cautat in pampers si nimic. nici nu l-am mai schimbat, ca el urla la fiecare schimbat de zici ca-l tai. A facut intr-un final pe la 11. asa am patit si cu A. mai intai nu a mai facut noaptea si apoi nici ziua, decat o data la 2-3 zile. Deci eu fac economie de pampers Deja de la 3 sapt nu-l mai schimb noaptea decat dc face mult pipi. peste zi il schimb doar inainte de masa, si cum kk nu prea mai face decat de 2-3 ori, si de obicei dupa ce adoarme bine, noi comsumam 6 pampersi/zi.
Aseara, dupa ce l-am laudat ca a papat 110ml laptic cu bibe, s-a trezit dupa vreo ora jumatate...am zis sa-i dau san, ca doar n-o sa-l las sa urle. dar cum l-am luat in brate a adormit si s-a mai trezit la 01.40. Deci a dormit peste 4 ore in schimb de pe la ora 2 il invadeaza mucii si ne chinuim, ca nu prea poate dormi. il tot curat, dar nu ies. trebuie s aiau batista bebelusului si un aspirator ...ca am pitici pe creier, si nu vreau sa-l folosesc pe cel vechi.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Sunset ce frumos ca ai ajuns la munte!!!!!cred ca ti-a prins tare bine aerul curat de acolo si v-a dat puteti pentru ce urmeaza . Bafta multa la eco si sa vii cu vesti bune.

Syl nu te panica si tu acu pe altima suta de metri. Hai curaj si putere ca mai aveti un pic si trece. Cate fete din odiseea noastra nu au stat la pat luni intregi sau mai rau prin spitale si uite acum ce fericite sunt ca isi tin bebelusii in brate. Sacrificiul tau va fi rasplatit cu un bebe frumos, sanatos si care iti va umple inima de fericire!

Bebelu. mai stii cum tanjeam dupa 2 liniute la spirante? Uite ce departe am ajuns. mai avem un pic si visul nostru s-a implinit.

36+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput