Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata! Scriu si eu repede repede...

FELICITARI ALINA, DOSITA, RALA SI SASHENKA!!! Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, fericiti si iubiti!!!

Doura, Vasari, Simona Maris, Ana, Ratusca, Joy ma bucur sa va citrsc aventurile cu bebei si abia astept sa le facem cunostinta.

Anya, eu nu l-am dus la mine in pat decat de doura ori si tot pare ca patutul lui are ace . La mine merge cu o paturica pusa pe saltea, nu stiu de ce, poate pentru ca e mai moale... dar merge asa ca ce mai conteaza .

Inacat eu am luat wrap. E super. Cand bebe avea 4 zile l-am dus la cumparaturi in wrap. Ce imi place este ca e protejat oarecum si de microbii celorlalti, l-am asezat cu fata spre mine si destul de acoperit asa ca a fost ok.

Beatrice gargara era cu apa/ceai si sare, multa sare.

Sugubina, stai linistita. Una din colegele de salon o cunostea pe Olga si mi-a spus ca e la doua saloane distanta... crezi ca am ajuns??? O am martora, bebe statea numai si numai la san. Ca sa merg sa il declar, in holul mare, l-am lasat cu o fata din salon... Din 2 zile de spital a dormit doar 5 ore cand a primit formula. Lasa ca le facem noi cunostinta, am si ochit Puficele frumoase

Noi suntem tot in faza de adaptare la papa si somn. Dupa ce am recurs si la formula de cateva ori, pe motiv de rani majore care sangerau ingrozitor acum am ajuns la un oarecare echilibru. Bebe papa de la fiecare san cate 5 minute apoi ii dau 100 ml muls. Altfel nu are forta sa suga, adoarme la san si se trezeste zbierand in 15 min maxim. Nu mai spun ca nici nu ia in greutate. As vrea sa il pot alapta fara biberon dar icterul isi spune cuvantul.

In rest e cuminte rau, ieri au venit nasii lui Emanuel in vizita si a stat in curte 4-5 ore din care o ora a stat treaza si ne-a studiat

Referitor la scaune, in Mama si copilul scrie clar ca scaunele in primele luni sunt galbene-aurii, moi si uneori chiar lichide sau grunjoase. Noi ne incadram perfect. Tot aici am citit ca mama nu are voie sa bea cafea si sa manance ciocolata in rest celelate contraindicatii alimentare sunt de multe ori nefondate. Eu recunosc ca mananc de toate (ieri am papat muraturi la greu) si atata timp cat il tin sa eructeze de 2-3 ori e ok.

Azi aspiram si noi la un Kiabi in wrap sa cumparam ceva hainute mai subtirele ca murim de cald in salopetele plusate.

Ah si mai am un of... am burta plata, de 3 zile deja, sunt super fericita ca nu se vede deloc ca am fost insarcinata, daaaar soldurile au ramas late si nu ma incap hainele vechi . Mai are cineva probleme absurde ca a mea???

Ma duc sa recoltez laptic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

HAI SASHENKA!!!!!!
NASTERE USOARA!

36+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Si dam si noi de baut cate o cafeluta mica si clatite cu banane, nuci si miere pentru ca am schimbat semnatura. Nu imi vine sa cred ca am ajuns aici .. mai e asa de putin ..

37+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Azi noapte era sa ajung la spital. Am avut contractii dureroase de 30-40 sec timp de 2.30 ore la interval de 10 min pe ceas. Pana la urma mi-au trecut cu no-spa si uscosin. M-am speriat destul de rau, eu de abia am implinit 36s. A mai patit cineva asa la sapt. asta?

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

Eu, doar ca erau la 4 minute. Eram cam panicata, mai ales ca au durat multe ore, intre timp am si adormit, dar m-am trezit de durere. Nu intrasem in s 37. Am programare miercuri la dr, sunt curioasa ce-mi spune, mai ales ca tot pierd din dop.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miruna, eu am avut exact problema ta la prima sarcina, iar cum am ramas insarcinata a 2-a oara, am simtit imediat cum mi s-au dus soldurile, desi la kg nu era vreo schimbare. Mi-am revenit fara efort la prima, dar sunt si exercitii speciale pt asta.
Ma bucur ca esti mai bine si relaxata. Credeam ca pana acum a trecut icterul asta.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Neata fetelor,

M-am trezit azi dimineata bineinteles cvu noaptea in cap, i-am facut galerie Andreiei dupa care m-am culcat la loc. Acu m-am trezit si vad ca v-ati trezit si voi.

Felicitari pentru schimbarea semnaturii si ma alatur si eu la dat de baut caci intram in saptamana 37. Yupiiiii!!!!
Ma bag sa schimb numele capitolului

36+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

sashenka_h cu kilele pe la cifre dinalea am fost asa ca te inteleg. Las k scapam noi de ele.SUCCES AZI!

Pt lapte nu pot zice ca am cheltuit asa mult-doar galactogilul si ceaiurile (stiti voi care).Cel mai mul cre ca a contat pusul la san des..Si pt ca erau doua , a venit destul de repede.Sambata dim a fost operatia si marti pe la pranz curgea ceva alb transparent.Am decis sa bag si acu ceai ca sa marim productia.

ana_vio87 da ia-i si haine albastre..ce daca e fata. Si mai bine sugerez sa astepti sa vezi si tu realitatea de kile si dimensiuni sa nu te trezesti ca noi ca nu ai haine de fapt.
Azi il trimit pe Pufescu cu un model care le vine sa cumpere bodyuri cu labe si maini..

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

He, he! Si noi avem un dulap plin de haine, si aproape nimic de imbracat Ca de, nu imi place sa imi vad copilul cum iese cu totul prin maneca unei salopetele marimea 56

Ne-am aprovizionat cat de cat de la C&A, au marimi si micute, si multe modele chiar marimile astea minuscule. Si ieri am fost, si i-am mai luat 3 salopetele, 1 marimea 46 (masura pe care aproape am inceput sa o depasim, dar era draguta salopetica ) si 2 marimea 50

Cu scaunele, am inteles ca la un bebe hranit cu lapte de mama, nu prea are relevanta numarul lor. Si ca in general sunt ca "mustarul cu seminte" - galbui, semi-apoase si cu niste "seminte" prin ele - la noi chiar asa sunt! Si sunt DESE! Il schimb inainte de masa, se apuca el constiincios de supt, si pac! aud un sunet Il caut la scutec, kk din nou Il culc, cand il trezesc din nou kk bineinteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

si eu vreau sa vina bebe!!!!!!

Asa imi sunteti de dragi cand vorbiti de bebe si deja nu mai am rabdare!!!!

36+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Il schimb inainte de masa, se apuca el constiincios de supt, si pac! aud un sunet Il caut la scutec, kk din nou Il culc, cand il trezesc din nou kk bineinteles

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Ma regasesc in descriere!!! Folosesc vreo 15 pampersi pe zi.

Dar la noi e mai complicat... papa la un san, face kk, schimb scutecul si il imbrac, varsa pe salopeta (obligatoriu dupa ce e complet imbracat), schimb salopeta si trecem la celalat san si reluam si procedura cu kk si salopeta... apoi urmeaza si un biberon de 100 ml care produce si mai multa kk... deci va imaginati cam ce se intampla toata ziua.

Mergi la inceput