Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Felicitari Rala pt printesa. Refacere rapida si laptic din belsug.

Sashenka bafta azi sis a fie intalnirea cu bebele cat mai frumoasa. Iti tin pumnii.

Syl tin minte ca mai demult ne-a dat Fluturasha link-ul asta http://www.b a bypoint.ro/index.php?ct=shopbrowse&id_prodgroup=345 unde mie mi s-au parut ok produsele ca pret.

PS. Am uitat Bebelul merci mult pt raspunsul cu epidurala. Mi-a zis si mie Tutu ca imi trebuie anestezie de epidurala dar nu prea mi-a specificat mai multe treburi, iar eu aveam mai multe intrebari....si am trecut cam repede cu vederea peste raspunsul lui.Merci mult.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata!

Am primit mesaj de la Sashenka, este la pretravaliu, intra in sala la 10-10:30.
Eu recunosc, am mari emotii de fiecare data!!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata barlog !!!!

Sashenka bafta muuuulta azi la marea intalnire. refacere usoara si mult laptic sa ai. te asteptam cu vesti bune

Rala felicitari.

Ana multi pt tine si bb David.

noi suntem bine. vineri am facut o eco rapida si avem 1850g. tot mai micuta cu 3zile. dar suntem in limite normale. mai avem si noi un pic. deja au inceput emotiile, deja am intrat in panica, stau cu grija k nu sunt pregatita, ca nu ma voi descurca, etc...dar spre sa trec peste perioada asta. cred k sunt si hormoneii care isi cam bat joc de mine acu.

tuturor burticilor, mamicilor si ursuletilor. sa aveti o sapt usoara si frumoasa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

imi spuneti si mie de unde comand produsele weleda?

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

uite syl de unde poti comanda produse weleda, chiar si online sau daca iti e aproape poti chiar sa te duci sa le iei personal https://comenzi.farmaciatei.ro/advanced_search_result.html?search_in_description=0&keywords=weleda
Am gasit farmacia asta si mi se pare super ok ca preturi pentru majoritatea produselor, mult mai ieftine decat celelalte lanturi de farmacii. De ex. elevit eu l-am luat de la help net cu 45 si aici e 30, si lista e lunga, inclusiv la produse pt copii sau vaccinuri. Nu la toate produsele sunt preturi ieftine, dar la foarte multe.

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Azi noapte era sa ajung la spital. Am avut contractii dureroase de 30-40 sec timp de 2.30 ore la interval de 10 min pe ceas. Pana la urma mi-au trecut cu no-spa si uscosin. M-am speriat destul de rau, eu de abia am implinit 36s. A mai patit cineva asa la sapt. asta?

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

HAI SASHENKA!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

HAI SASHENKA

Rala felicitari pt bombonica!!!

eu iar m-am bagat la munca si din aceasta cauza nu prea mai pot sta pe forum!!!

Kitty

36+
echografic 37 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 3 sau 4 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor

Raportez gandacel cam agitat de vrwo 2 zile. Nu stim ce are

Azi avem consult la ortoped, am emotii ce ne spune... Si mai amemotii ca dupa ce ma mulg de dimi, ma duc sa ma cantaresc... Cam am iar picioarele umflate, dupa cateva zile aproape ok

Andreea, tinem pumnii!!!

Ana ma bucur sa citesc cumv-ati intrat in ritm, tu, daviducu si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

HAI ANDREEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

HAI SASHENKA!!!

35+

Mergi la inceput