Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Buna,fetelor! Scuze ca intru rar, dar acum chiar nu mai am timp.Bine,recunosc ca nici inainte de nastere nu excelam in ale prezentei, dar de citit ,citesc tot!
SUGUBINA, JOY, RALA un milion de felicitari pt minunatiile de beblusi si bebeluse! SA va traiasca ,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
ANA_O, eu zic ca e bine sa consulti un ORL-ist, totusi.Nu as vrea sa te sperii, dar daca i se infunda nasucul asa des si mult, si fara remediu, sa te asiguri ca nu are polipi sau vreo mica deviatie de sept.EU zic ca e bine pt linistea ta.Eu am avut de bebelus probleme cu polipii, parintii mei nu stiau, iar la 2 luni era sa mor inecata cu laptele pe care il aspirasem pt ca nu puteam respira pe nasuc. A fost momentul,dramatic de altfel, in care tatal meu a devenit credincios din ateu convins.Imi cer iertare daca e deplasat sfatul, tu stii cel mai bine ,sa dea Domnul sa nu fie nimic de genul asta

Mergi la inceput

Raportez un weekend minunat. pt ca, fiind tati cu noi, am doooormiiiittttttttttt si eu.De maine iar intram in program 24/24 mamica.Nu e usor, dar e nesfarsit de frumos. De fapt, greul nu e sa alaptez, sau sa ma trezesc,ci sa il vad cum sufera de burtica. Parca acum, de la Bonnisan e un picut mai bine.
In rest, papam cam din 2 in 2 ore, dar sanul e de fapt. panaceu universal. E nervos-san, sughita prea mult-san, nu poate adormi-san, il doare burtica-san, e agitat dupa baita-san...etc
Elfica, Madanic, VMadelain,sper ca sunteti bine! Asteptam vesti!
Mirunaaaaa,iti simtim lipsa, dar iti motiveaza bebe IUSTIN absentele!

Mergi la inceput

Deci bantui singura pe aici..
De Dosita ce se mai stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

simona nu esti singura... sau fie..acum cred ca eu sunt singra... daca am sormit mai devreme acum sunt fresh... o sa incerc sa ma bag langa domnul iubit din dotare sa ma traga si pe mine la somn...
sunteti super scumpici cand citesc cum vb de bebei si cum e cu ei asaca... incep si eu sa constientizez ca mai e putin pana la marea intalnire si parca mi'o doresc din ce in ce mai mult...
acum eu am o problema... incep sa ma uit dupa lucrusoare si alte nebunii si imi palc mai mult cele albastre, albastru find culoarea mea preferata... si ma tot uit la patut albastyru, carut albatru, hainute albastre...... saraca fimea

pupici pe burtici :*:*:* 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

gata ...am plecat si eu la somn...

pupici pe burtici :*:*:* 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

fetelor merci de motate si va multumesc ca sunteti alaturi de mine . ana chiar ti-a iesit bine compilatia .

eu pot spune ca pana la urma am dormit bine si pregatita de marea intalnire.

va puup si va tin la curent. o sa-i scriu lui vasari

Mami Andreea 39+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

HAI SASHENKA!!!!

36+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Neatza fetelor, hai la galerie pentru Sashenka. Hai draga mea

Syl, mami de Ati si acum 34+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Schmbat semnatura deci haideti la cinste

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

imi spuneti si mie de unde comand produsele weleda?

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput