Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Rala!
Sashenka!!!

eu declar operatiunea biberonul un succes Lucrurile au decurs dupa cum urmeaza: la ora 11. iesit afara,urlat de foame pe la 13, la 13.30 i-am dat 70ml. I-a ras in 3 minute La 14 urlat de foame, dat 40ml, ras in 3 minute. am zis ca sigur va dormi. De unde, urlat, plimbat, suzi, dormit 30 min, la 16 urlat de foame, la 16.30 i-am dat 110ml, pe care i-a papt in 12 minute si somn pana la 20 . La 20.10 papat 70ml, apoi baita si inca 100ml. Acum Sa vad cat doarme. Dc doarme iar 3 ore macar, repet figura cu bibe, dc nu, raman la si o data pe sapt recurg la bibe, pe care sa i-l dea tati, sa dorm si eu.
Nu va povestesc cum e cu baia la 2 copii facuta doar de 2 persoane. (de obicei o facem eu, tati si buni)Ca sa va faceti doar o idee, va spun ca A. dc nu esti atent, o gasesti pe WC urcata, ca sa spele ea pe bebe. Sau la bucatarie se urca pe scaun, apoi pe calorifer si direct pe geam Deci eu ca sa spal pe bebe, trebuie sa o imobilizeze mama pe A., apoi sa o trimita strategic dupa ceva, sa ma ajute sa-l scot pe bebe din cadita. Strategii nene, strategii. Uneori ma intreb cum ar fi sa ma si eu copii linistiti ca ai cunoscutilor. Dar apoi ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatosi si ca-s ai mei
Ieri se urla pe 2 tonuri la mine...A. nu stia de c eurla, bebe urla de foame si A. nu vroia s-o las pe ea din brate sa-l iau pe el Azi cd a vazut ca ma mulg, A. a cerut lapte de la mine E greu cu 2, dar si frumos. Si asa greu cum e, eu ma gandesc numai la concediu in 4... si la bebe3 ssshhhhhh

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

eu ma bag la nani daca oi putea si va tin la curent maine

va puup si va imbratisez pe toate

Mami Andreea 39+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Sashenka odihna placuta si de maine sa ai parte numai de zile minunate

38+
AMR 14 zile sau cat o vrea bebe si DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

eu am adormit si nu am pregatit motate... offf... hai ca le prelucrez acum...

pupici pe burtici :*:*:* 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Hai Sashenka!

Nu mai fac prostia sa-i dau cu bibe, o data i-am dat si pt ca a mancat cu pofta si mult, a vomat, s-a sufocat,plangea o bagasem pe maneca. Desi trecusera 5 ore de la masa.

Anya, nici mie nu mi-a placut Galactogilul, cam apa de ploaie, acum sa vedem ce efect are Galaforul. Mie dr pediatru mi-a zis ca s-ar putea sa nu am lapte suficient de la tiroida.

Mami de printisor

Mergi la inceput

...................
*...................................................................................................
*.........................................................................................................
*...............................................................................
*............................................................................................
*.....................................................................................
...................

Mergi la inceput

in sfarsit am terminat de antrenat motatele... am fost inspirata din semnatura sashenkei... sper sa'i placa... curaj sashenka!!! suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Ana_vio super motatele...as mai naste si eu o data ptr niste motate d'astea

Hai Sashenka!!!Curaj!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

HAI ANDREEA!
HAI ANDREEA!
HAI ANDREEA!

Simona si bucuria noastra, Stefan (1 11 2010)

Mergi la inceput

mersi ioana de compliment...

Mergi la inceput