Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hai, SASHENKA!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Felicitari Alina, Florina si Rala!!!!

Kitty, am vazut ca ai intrebat de mine, am avut socri la mine ieri si azi si am stat numai in bucatarie la gatit. A fost fain, au venit cu cadouri faine pt Luca, un birou f interesant, de exemplu.

Joy, bine ai revenit! Haha, ai nascut tot cu Adriana Ciuvica la Polizu? Si eu tot cu ea am nascut. Ca doctorita mea Alina Dascalu era in concediu in Grecia si m-a lasat sa nasc cu prietena ei. Nu o sa o uit ever, broda la epiziotomia mea si imi povestea cat e de frumos fi-miu, ii zc hai hai asa spuneti tuturor, ea nu nu, s-a nascut mai frumos decat fi-miu care era cam "vanat" si negricios. E tare simpatica si pe faza. Si eu am fost multumita atunci, am stat numai 2 nopti atat, la rezerva privata cu sotul, avem aer conditionat, frigier, TV, ma rog tot tot...baie proprie cu dus, curata...jos palaria Polizu!
E f frumos Leon si iti seamana...bucatica rupta.

Intreba cineva de Aneud, eu mai tin legatura cu ea pe FB, e bine, nu prea mai are timp sa intre, e ocupata cu diverse.

Va pupez.

Naste Shashenka? Nu am prea priceput...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 33+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Eva, wow, am nascut cu aceeasi dr! Nu stiam ca ai nascut cu ea, stiam ca nascusei cu "altcineva" decat dr. ta, dar nu stiam cu cine. Mie imi place la nebunie de ea, e un om deosebit. Multumesc pt cuvintele despre Leon Sashenka va naste maine, are programata cezariana.

Sugubina, felicitari pt kg in minus Ai totusi grija sa si papi, sa aiba puficele laptic de la mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Hai Sashenka!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

sugubina bravo ptr kg in minus... mama ce as mai vrea si eu. am vazut fete care se plangeau ca aveau 85 de kg, eu nici nu vreau sa ma mai gandesc ca am depasit 100 asa ca fetelor fiti fericite. bebe sa fie sanatos ca ma bag eu la cura, poate in viitorii 10 ani sa mai ajung macar la 65 .

off mi-a venit si mie randul fetelor sa-l tin pe bebe in brate....maine cum o sa pot o sa va dau de veste. am in memoria telefonului nr lui vasari, ukume si andreeacc (dar ea probabil este ocupata cu ursulet ilinca), oricum nr meu este in listuta...

victoria am uitat sa-ti spun ca este superb bebe leon (ultimul neuron gravid...plecat in vacanta)

Mami Andreea 39+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Felicitari Rala pt minune, sa fiti sanatoase!!
Vorbeati azi despre diferenta de la eco si greutatea la nastere a bblusilor. La mine cu 2 zile inainte de nastere avea cica 3440 g..la nastere a avut 4050g
Mi-am luat si eu batista bebelusului dar mi-e frica s-o folosesc deocamdata
beatrice si pe mine m-a costat vreo 950 de lei toata distractia dar nu-mi pare rau, faptul ca acum am laptic e priceless. Acum nu pot sa bag mana in foc ca e de la pastilele alea, cat am stat in spital am luat galactogil si nimic..
Bravegirl si al meu sta toata ziua agatat de mine dar eu n-am altceva de facut, cred ca pt tine e destul de obositor. Al meu flamanzila sta la san si cate 2 ore, ma intreb daca e okNu avem un program, el cand se trezeste cauta sanul, daca mai sta treaz la jumate de ora dupa ce a papat vrea din nou

Ana,
mami de Gabriel 6.11.2010

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

HAI, SHASHENKA!!!!

Da, da, Joy, credeam ca stii, ca la bobocei aparea A. Ciuvica la mine, la medicul cu care am nascut, ma rog...Si tu la ea ai fost la consult in sarcina? Sau doar ai nascut cu ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

si mie joi mi-a spus ca are 3100 dar sunt curioasa cat o sa aiba maine

Mami Andreea 39+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...o zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
Da, da, Joy, credeam ca stii, ca la bobocei aparea A. Ciuvica la mine, la medicul cu care am nascut, ma rog...Si tu la ea ai fost la consult in sarcina? Sau doar ai nascut cu ea?

E dr. mea, inca de cand ne chinuiam sa-l concepem pe Leon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

victoria am uitat sa-ti spun ca este superb bebe leon (ultimul neuron gravid...plecat in vacanta)

Sunt cu gandul la tine maine.

Mergi la inceput