Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

CURAJ SHASHENKA! MAI AI PUTIN SI O SA-TI VEZI MINUNEA!

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

FELICITARI RALA! SA VA TRAIASCA MINUNEA SI SA FIE SANATOASA!

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Sashenka acum antrenez motalele si pt tine... abia am ajuns si eu acasa... in sfarsit am iesit azi din casa dupa o saptamana de vulcanizat... stau 10 min in pat si aduc motatele... tre' sa pregatesc o combinatie si pt tine...

pupici pe burtici :*:*:* 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

merci mult fetelor am asa o stare de frica

Mami Andreea 39+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Sashenka nu esti singura. Odihneste-te inainte de marea intalnire.

hai sashenka. curaj

38+
AMR 14 zile sau cat o vrea bebe si DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Felicitari Rala! Sa va traiasca micuta minune, sa va bucurati de ea toata viata!

Fetelor, va multumesc pentru aprecierile la adresa lui Leon . E un pui asa dulce si cumintel, taica-su ma intreaba daca e totul in regula cu el ca nu plange deloc Sa dea Dumnezeu sa fie asa si mai incolo sa nu jungem sa cunostem colicii.

corinaica, pana scriu eu povestea nasterii mai bine ma intrebi tu tot ce vrei sa afli despre Polizu. Eu am nascut cu dr. Adriana Ciuvica, despre care am numai cuvinte de lauda. Spitalul e curat, in travaliu si la momentul nasterii am avut parte de intimitate, fiind doar eu cu sotul intr-o rezerva. Ulterior am stat cu bebe intr-un salon cu 2 paturi, baia pe hol. Baia nu era tocmai curata, insa acceptabila.

Anestezista si neonatoloaga pe care le-am nimerit au fost de nota 10, moasele si infirmierele ok. Per total, mult mai mult bun-simt, decenta si curatenie decat am intalnit in 2008 in Giulesti (singurul meu termen de comparatie).

Ce m-a deranjat este ca nu mergea televizorul din salonul in care am stat si ca era f cald in salon si trebuia sa stam cu usa de la balcon deschisa si se mai facea curent (nu tocmai ok cand ai un nou-nascut). Se pare ca fochistul spitalului regla temperatura dupa inima lui, "sa fie cald si bine la 'aia mici".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hai Sashenka! De maine vei fi mamica la puterea a treia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Beatrice, nu stiu daca ti-a raspuns Corina, dar batista bebelusului prin care tragi tu cu gura e de la Vibrocil si se gaseste la Sensiblu. Eu nu mi-am luat din aia, am cumparat-o pe cea care se monteaza la aspirator, insa n-am scos nimic cu ea... probabil n-am pus ser suficient(cred ca ar fi mai eficient sa incerc cu Marimer, apa de mare) si nici nu stiu cum sa reglez aspiratorul.
Anya, ma bucur mult ca papa Gabriel doar san! Sper sa te poti odihni mai mult!
Sugubina, si eu adorm cu puiul meu la san, cand il alaptez. Azi am dormit 2 ore neintoarsa... a venit tati la noi si ne-a "separat" bland, ca dormeam cu sanul pe obrazul lui bebe. Pana sa termin de scris, a trebuit sa dau papa puiului, acum scriu cu el pe picioare. Nu mai pot dupa el, creste in fiecare zi cate putin... iar dragostea mea nu mai are margini.

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Felicitari Rala! Sa va traiasca micuta minune!

HAI SASHENKA!!!!!

36+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Vasari pinosol am luat io in ultimeled saptamani de sarcina - e bestial imediat desfunda!

Felicitari RALA!!

Da Miru ce faci? probabil f ocupata. Imi pare rau k nu am mai ajuns la tine da s-au precipitat lucrurile ...

beatrice75 pai a baut mai mul pt ca nu face efort cu bibe, ii vine direct.Noi le dam cu lingurita sau seringa supliment/cand sunt obo, nu vreau sa ma risc sa imi refuze sanul.

haaai SHASHENKA in curand il intalnesti pe Horia!

Fetele sa va zic: sunt asa incantata-am slabiiiit! Asa de la sine. Probabil alaptatu asta stuarce multe kile, plus nesomnu si faptu ca nu am cand manca... Ieri de exemplu eram cu Mara la san, mancam in acelasi timp si ma suna si mama sa imi zica nu stu ce..
Am mai putin cu vreo 6kg decat CAND AM RAMAS INSARCINATA. Nu mai imi incap in piele. Daca o tiu tot asa ajung si eu la normal si nu mai ramane nimica din mine. Pufi zice ca totusi e bine sa imi ramaie putin fund si tate..

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput