Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doctorudi

Acum buna ziua! Avem o fetita de 2850g si 48 cm. S-a nascut la ora 11.25. totul a decurs ok. membrane rupte la 0.40, primele contractii la 3.00, epidurala montata la dilatatie 3 (ora 7.30), somn (8.00-9.00), consult 9.30 dilatatie 6, consult ora 10.30 dilatatie 8, 11.25 se naste Maia. Amandoua fetele mele sunt ok.

FELICITARI RALA! BUN VENIT MAIA!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Citat:
citat din mesajul lui Doctorudi

Acum buna ziua! Avem o fetita de 2850g si 48 cm. S-a nascut la ora 11.25. totul a decurs ok. membrane rupte la 0.40, primele contractii la 3.00, epidurala montata la dilatatie 3 (ora 7.30), somn (8.00-9.00), consult 9.30 dilatatie 6, consult ora 10.30 dilatatie 8, 11.25 se naste Maia. Amandoua fetele mele sunt ok.

Felicitari! Bine ai venit, Maia!!
Refacere rapida Ralei si sa va bucurati de puiul mic!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37

FELICITARI!!!

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

ANYA, MI-AU FOST RECOMANDATE SI MIE ACELE PASTILE, DAR CAND AM VAZUT CA MAI TREBUIE SA DAU SI PE ACELEA 160RON.....tocmai mi-au cumparat Galafor, sa vedem ce efect au!!!Eu pana acum am dat 800RON pe diverse chestii privind alaptarea

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Beatrice, cum am facut eu la primul copil: ea era foarte lenesa si cam lipsita de putere pentru ca am scos-o din spital cu 2.750 kg asa ca sugea la san 10 ml apoi adormea in primele zile. Asa ca, eu ma mulgeam cu pompa vreo 40 ml si ii dadeam din bibe. Asa il lua imediat ca nu trebuia ea sa munceasca:-). In vreo 2 saptamani a prins puteri, stomacul ei s-a marit si cerea mai mult si nu a mai fost nevoie sa ma mulg. A fost destul de chinuitor pentru mine atunci insa voiam neaparat sa alaptez. Parca daca imi amintesc bine dupa ce i-l dadeam pe ala din bibe sau inainte o puneam si la san ca sa nu se dezobisnuiasca, dar uite ca nu imi mai amintesc ordinea. Oricum eu eram f multumita ca ii dadeam gata muls de la mine ca eram sigura ca bagam in ea cantitatea respectiva de lapte.

38+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

FELICITARI RALA SI BUN VENIT URSULETEI MAIA!!!!!!
Se pare ca ai avut o nastere rapida! Laptic mult si bebe mancacios va doresc!

Sashenka nastere usoara si bebe sanatos ! Tin pumnii pt maine!

Fetelor care va pompati laptic, voi cat reusiti sa scoateti? Eu am facut test ieri si am reusit sa scot maximum 80 ml. Insa min 40. Am zis ca e foarte riscanta metoda asta ( eu doar am vrut sa fac un test) si clar nu mai incerc ca ma deprima! Clar bebe trage mai mult decat atat!

Am pus la semnatura primele poze cu Alessia!

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Felicitari Rala! Bun venit ursuleata Maia!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

nu mai este nimeni pe aici??? sunt singurica inainte de marele eveniment???

Mami Andreea 39+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

FELICITARI RALA!!!

BINE AI VENIT BEBE MAIA!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

nu mai este nimeni pe aici??? sunt singurica inainte de marele eveniment???

Mami Andreea 39+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...o zi

Nu esti singura Sashenka, stai linistita. Probabil sunt ocupate fetele, dar nu esti singura

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

HAI SASHENKA!!!

37+

Mergi la inceput