Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Luiza felicitari pentru vestile bune

Eu imi facusem Papanicolau inainte de a ramane insarcinata si doctorul mi-a spus ca nu are rost sa il mai fac. Acum, din cate stiu de la prietene care l-au facut atunci cand erau insarcinate, nu ai de ce te teme. Stai linistita, o multime de gravide fac teste de secretie in sarcina, unele dintre ele chiar avansate in sarcina si nu se intampla nimic. Poti sangera foarte putin, dar nu e ceva de care sa iti faci probleme, e ceva normal

Poate celelalte fete iti pot spune mai multe, poate chiar au facut, eu iti spun doar din experienta unor apropiate

13+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

TEST PAPANICOLAU- l-am facut la sarcina anterioara dar nu mai stiu in cate saptamani eram. oricum pentru ca am avut colul deschis din saptamana a 8-a pana intr-a 15 imi facea control de fiecare data si chiar si dupa ca sa nu avem surprize si sa stim dc fac sau nu cerclaj. Eu azi insa am facut un test de secretie pentru ca mi-am refacut si alte analize si nu vroiam sa merg alta data si a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Luiza, Valentina, felicitari pentru vestile bune.

Luiza, eu am facut PAP cand deja eram insarcinata. Am avut aceeasi teama, dar am spus ca sunt insarcinata si mi-au recoltat mult mai... grijuliu, ca sa zic asa. Nu am sangerat si nu prea am simtit nimic (foarte putin, dar suportabil)

Valentina, la cum am inceput eu sa te cunosc, sigur mai gasesti tu un motiv de ingrijorare, desi totul decurge foarte bine

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Anna....m-ai distrat pentru ca asa dreptate ai

Hai ca poate intru de acum in pana de idei si nu o sa mai gasesc nimic

Serios, tare linistita ma simt

13+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna seara,burtici!
Eu n-am mai scris demult fiindca nu ma simt deloc bine,nici macar nu pot sta prea mult la calculator,am mereu o stare de moleseala,de slabiciune in muschi si o somnolenta,nici nu stiu ce sa mai cred.In plus am inceput sa am dureri destul de mari in partea unde este fibromul urias,uneori nu pot sta deloc in picioare trebuie sa ma asez.Inca nu avem niciun rezultat la testul de vilus corionic,incep sa ma ingrijorez,trebuia sa avem rezultatul in 3 zile.nici nu vreau sa ma gandesc la posibilitatea ca rezultatul sa nu fie bun.
Din cate stiu eu,acidul folic trebuie luat pana in saptamana 12,nu?Eu l-am luat pana acum,azi am implinit 12 saptamani,inseamna ca trebuie sa il opresc,nu?
Am citit pe fuga ce ati scris voi,Luiza La multi ani cu intarziere,Valentina ma bucur ca te-ai linistit,eu nici macar nu stiu daca imi vor mai face sau nu dublu test,in conditiile in care am facut testul genetic,incerc sa obtin o programare la un ginecolog cat mai repede ca sa ma lamuresc.

12+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Buna seara fetelor!

Bravo, Valentina, uite cum ai scapat tu de TT!.
Mie mi-au zis sa-l fac si pe asta...saptamana asta ma duc la echo, probabil maine!

Luiza,mie nu mi-a dat dr sa fac nici PAP, nici secretie. Dar totusi sunt curioasa sa stiu ce se poate depista cu aceste analize in timpul sarcinii?Eu le-am facut cu un an inainte de a ramane insarcinata.
Am citit ca aceste teste se fac de obicei inainte de sarcina sau dupa...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Valentina si Luiza felicitari pt rez bun la teste.

PAP se face si in sarcina,e bine sa spuneti ca sunteti insarcinate la recoltare dar nu reprezinta nici un risc.

Prettysunshine si mie mi-a zis dr sa nu mai iau acid folic si am implinit 12 s.de fapt eu am intrerupt tatamentul de sustinere si acum iau doar omega3 sper sa fie totul ok.Vad ca si tu ai fibrom,si eu:(il aveai dinainte de sarcina?ai dureri de burta din cauza lui?mie mi-a aparut acum in sarcina si suspectez ca uneori cand am dureri de burta sunt din cauza lui.Ti-a dat dr ceva pt el sau ti-a zis ceva in mod deosebit de el?Bafta multa sa iasa testul ok,nu cred ca sunt probleme de nu e gata inca,nu poti suna la laborator sa intrebi de rezultat?

de Luca si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Multumesc din suflet pentru raspunsuri, eu PAP nu il mai aveam facut din 2008, recoltarea mi-o va face doamna doctor la ea la cabinet si vin cei de la clinica si iau proba pentru rezultat, asa ca o sa stie doamna cum sa umble pe acolo, m-am mai linistit, eram in dubii, chiar nu stiam daca sa imi fac sau nu.
Noapte buna tuturor.

9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Inna_33
Luiza,mie nu mi-a dat dr sa fac nici PAP, nici secretie. Dar totusi sunt curioasa sa stiu ce se poate depista cu aceste analize in timpul sarcinii?Eu le-am facut cu un an inainte de a ramane insarcinata.
Am citit ca aceste teste se fac de obicei inainte de sarcina sau dupa...

15+

pai se depisteaza ce se depisteaza si cand le faci in mod normal,diverse infectii etc

de Luca si 12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luiza77

Multumesc din suflet pentru raspunsuri, eu PAP nu il mai aveam facut din 2008, recoltarea mi-o va face doamna doctor la ea la cabinet si vin cei de la clinica si iau proba pentru rezultat, asa ca o sa stie doamna cum sa umble pe acolo, m-am mai linistit, eram in dubii, chiar nu stiam daca sa imi fac sau nu.
Noapte buna tuturor.

9+

Cu atat mai bine ca nu l-ai mai facut de atata timp trebuie sa-l faci,aici te cert un pic daca imi permiti,de acum incolo sa-l faci anual....eu am avut niste probleme si am rams cu obsesia asta ca o data pe an sa fac Pap.

de Luca si 12+

Mergi la inceput