Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Inna,
Nu se potriveste mereu, eu am ramas in august, deci ar fi 8+27=35, la mine se potriveste.
Cumnata a ramas in mai, deci ar fi 5+24=29, si are fata.
La Darius am ramas in noiembrie, ar fi 11+25=36.Seamana el cu o fata uneori cu ochii lui mari si gene lungi, dar are putza.
Poti sa ai o surpriza.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mire79 spune:

Buna!
As vrea sa ma inscrieti si pe mine pe lista mamicilor de mai-iunie.
Data probabila a nasterii este 5 iunie. Sunt in sapt 9 de sarcina.
Astept cu nerabdare sa stiu daca e fata sau baiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Inna la mine se pare ca s-ar potrivi....e baietel. Dar eu mai astept si alte ecografii de confirmare ca am auzit multe povesti cu baietei care au fost pana la urma fetite si invers.
Orice e noi asteptam nerabdatori sa-l cunoastem si sa-i aratam ca-l iubim.

13+
bebelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Ei...fetelor, o panarama de joc!
Mie mi-ar place sa fie baietzel, dar intai de toate sanatos sa fie!!!!Sotului ii este indiferent!

Va doresc o saptamana usoara!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Inna, testul ala n-are nicio relevanta. Nu se potriveste cu nimic. Cum dealtfel nici chestia cu BCF-urile nu functioneaza... oricum, sa ne spui ce e!

Musette: ai raspunsul

Mami de Dudu si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Neata,

Valentina, te-am adaugat pe mess. Eftimir sunt.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna dimineata burtici,

In primul rand, cu intarziere, LA MULTI ANI! Luizei. Sa fii sanatoasa, si sa te bucuri, impreuna cu cei de pe langa tine, de bebele vostru.

Vad ca sunteti foarte active, eu nu prea reusesc sa tin pasul (cel putin in weekend). Noi inca nu am terminat cu returile & Co, dar speram, speram, speram.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

E atat de liniste pe aici... feteleeee, cred ca v-am deochiat cand am spus ca sunteti vorbarete

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Da...chiar ca-i liniste aici, unde ati fugit?

Eu vin cu vesti bune de la dublu test. Azi am luat rezultatele si riscul a iesit scazut peste tot.Am fost sa i le arat si doctorului care mi-a spus ca sunt foarte bune si nu e cazul sa mai fac si triplu test

M-am mai linistit

13+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna seara si multumesc pentru urari
Valentina felicitari pentru rezultatul de la DT
Si eu am fost astazi la medic , analizele sunt bune, nu mi-a dat nimic sa iau in afara de acid folic si de tratamantul pentru glanda, am facut si ecografie, bebe a crescut , este foarte bine, i-am auzit si inimioara 180 de batai pe minut, m-a programat pentru data de 29 noiembrie pentru masuratorile pliului nucal si vrea sa imi recolteze si pentru Papanicolau.....a mai facut cineva testul Papanicolau in sarcina...sincer mie imi este cam frica.
Pupici

9+

Mergi la inceput