Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(7)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

fetelor eu zic sa nu ne ingrijoram inca, ca nu face bine la bebe. stiu ca e frustrant ca dupa toate sacrificiile pe care le facem, nici sa nu apucam sa ne ocupam cum trebuie de copil la inceput.ganduri pozitive, fetelor
anna, m-ai facut sa rad in hohote. asa, bebe ti-a aratat funduletu si s-a pus la nanie nazdravan de pe acum. sa va traiasca si sper ca data viitoare sa vrea sa stea mai mult la povesti

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Manuela daca gasesti un model frumusel, da-mi si mie linkul, te rog.
Eu ma gandeam sa iau un Baby Jogger City Select desi nu imi place designul foarte tare, dar imi pare cel mai practic (am incercat sa pun link dar nu mi-a iesit. Poti pune si bassinet si car seat in el ca al 2lea scaun, ceea ce e f bine pt primele 6 luni. Si poate fi folosit si single cand decide cel mare ca vrea sa mearga pe jos....La noi mai e de munca.

Mushil ideea ta ar fi cea mai parctica, dar ce te faci cu Bubulina care cum vede un carucior cum vrea sa se urce in el? Pe la 1 an nu voia decat sa merga pe jos. Acum nu vrea decat in brate sau carut, asa ca n-avem nicio sansa. Plus ca ma gandesc ca daca il vede pe bebe in carut o sa i se faca si mai tare dor...

Speram sa gasim ceva practic si care sa nu ocupe mult loc in portbagaj...mai cautam...

Mamica de Sarah-Aimée & 9s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Fetelor linistiti-va ca oricum nu se rezolva nimic, nici nu stii la ce sa te mai astepti la dementiia astia....eu nu lucrez de aproape 2 ani, deci oricum nu voi beneficia de absolut nimic in afara de alocatia bebelului, bine ca macar tati are un loc de munca bun ca sa ne intretina pe toti...dupa ce mi-am dat demisia de la firma unde am lucrat 12 ani ca asistent manager, pentru ca ma imbolnaveam si de stres si de cap si vroiau sa fiu non stop acolo si pe bani putini, am incercat dipa 1 an de stat acasa sa ma angajez undeva dar fara succes, asa ca sotul a decis sa stau acasa si sa imi termin facultatea , sunt in ultimul an la Fac. Management financiar-contabil, in acest timp numai bine ca a venit si bebe, acum doar copilul ne mai intereseaza, avem ceva bani deoparte din care sa ne ajutam pentru o perioada, cu Dumnezeu inainte...aveti dreptate ca concediul maternal de 1 an este prea putin, poate unele femei nu au ajutor din partea nimanui, atunci ce sa faci cu un copil de 1 an, unde sa il duci, ca si o bona te costa o gramada de bani, si la salariile din ziua de astazi de unde sa o platesti, este strigator la cer, unde vom ajunge chiar ni stiu, dar spre bine nu mergem deloc.......O seara frumoasa, daca mai puteti, dupa ce v-a sticat-o nenorocitii de la conducere.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

dia, a fost un moment foarte frustrant, pt ca pana atunci tot facuse tumbe pentru doctor, i-a aratat manutele, degetelele (sper ca nu i-a facut vreun gest obscen), piciorusele, si stiu asta pt ca dr toooot comenta ce face si drege bebe. Dar, daca s-a plictist mititelul...

11+

Mergi la inceput

anna, stiu ca ptr tine a fost frustrant dar pe mine iarta-ma chiar m-a amuzat enorm. noi mergem marti la eco si chiar radeam aseara cu sotul ca poate ne arata bebe degetul din mijloc, ca mor de ras. bine macar ca mai sunt alte ecografii de facut si sper ca data viitoare sa vrea sa vb si cu tine
luiza, esti la zi la facultate?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Da Dia anul asta m-am transferat la zi, primii 2 ani i-am facut la FR dar am fost sfatuita ca in ultimul an sa ma transfer la ZI...este destul de greu, dar fac fata.....

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Dia, si pe mine m-a distrat, iti dai seama, atata timp cat il stiu bine, sanatos si voios, poate sta si in varful degetelor, ca nu-mi pasa

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Stiu ca pentru toti este foarte greu in aceasta perioada dar ma enerveaza cel mai mult hotia

Dupa ce ca platesc atatea zeci de mil pe luna pana cand o sa ies la pensie ca sa achit un apartament decent in care sa imi pot creste cu demnitate copilul...mi se ia si dreptul de a fi alaturi de copilul meu in cele mai frumoase momente.

Eu chiar nu am cum sa stau acasa, chiar daca sotul lucreza si e platit cat de cat ok, e necesar si al doilea salariu...foarte tare, mai ales in Bucuresti

14+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

luiza, daca in momentul nasterii ai minim un an la zi la facultate, particulara sau de stat, beneficiezi de cei 600 ron, pe langa alocatie. stiu, ptr ca m-am interesat ca nici eu nu am avut servici in ultimul an, am lucrat pe vas, dar sunt studenta la zi si o sa beneficiez de acest ajutor.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Fetelor, cam nasol cu reducerea duratei CIC la 1 an...noi nu avem pe nimeni care sa stea cu bb si va fi groaznic sa gasim solutia salvatoare. E asa mic la 1 an sa fii nevoit sa-l duci...unde? la cresa? care? bona? ai curaj? cat costa? La 1 an e tare fragil, dc e in colectivitate se imbolnaveste 100%...poti sta asa des cu el in medical? cine te tine la serviciu in conditiile astea? E tragic...

Mami de Dudu si 16+

Mergi la inceput