Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Hello,

Multumesc pt raspunsuri.
Despre asistatul sotului la nastere, no way, Jose. Eu am nascut natural, fara eperidurala si m-am scremut asa mult sa scot o gagalice de 2.550 kg, care mi-a rupt perineul. Eu m-am simtit in control doar cu moasa, oricum nici nu l-as fi vazut pe sotz la cat de concentrata era pe respiratie. Mie mi-au bagat oxitocina pt ca nu ma dilatam si a accelerat travaliul, dar si durerile. Iar cand a trebuit sa il scot pe Darius nu am mai simtit si vazut nimic, trebuia sa il scot eu ca altfel il scotea dr cu forcepsul. Asa ca prezenta sotului era inutila si enervanta, mai ales ca l-as fi vazut pe langa mine nestiutor si ingrijorat.
Si eu am avut fobie cu schimbatul copilului, dar eu l-am vazut imediat si era singura slabatura nascuta in ziua respectiva, toti aveau peste 3 kg, era inconfundabil si la fata si la corp. Si in plus sotul l-a imortalizat cum a iesit din camera de nastere asistenta.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

Doamne ai grija de Bubulina si odihneasca_se in pace langa ingerasi

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

floppy83, bine ai venit si sarcina usoara.
floretronela, ma bucur ca analizele ti-au iesit mai bine si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa fie totul bine.
noi nu ne dorim ceva anume, sanatos sa fie. dar din pacate stiu cazuri cand oamenii nu si-au dorit decat baiat sau fata si erau foarte nefericiti.eu am 2 surori si tatal meu si-a dorit neaparat un baiat. asa ca atunci cand m-am nascut eu si a aflat ca are tot fata s-a dus si s-a imbatat si nu a trecut pe la mama la spital vreo 2 zile.i-a trecut in cele din urma si s-a consolat ca e tata de 3 fete. mi se pare o ipocrizie, mai ales ca in ziua de azi e din ce in ce mai greu sa ramai insarcinata sau sa duci sarcina pana la capat. un copil e o minune, asta e parerea mea si sa nu te bucuri de aceasta minune doar ptr ca nu are sexul pe care ti l-ai dorit mi se pare o prostie.
iar eu imi doresc sa stiu ce e mai ales ca sunt curioasa din fire si nu as rezista 9 luni.mai multe persoane mi-au zis ca nu e bine sa stii, dar cand le-am intrebat de ce nu au avut un raspuns, au zis doar ca nu e bine. eu nu cred in chestii din astea, am si hainute de bebe cumparate de un an de dincolo si o sa ii cumpar cam tot ce ii trebuie inainte sa se nasca. stiu ca poate o sa imi atrag ceva critici, dar asta e parerea mea.
pupici pe burtici

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floppy83 spune:

DN 16/04/1983
UM 10/09/2010
DPN 17/06/2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Mie daca pe 30 nu-mi zice dr ce este nu stiu ce fac.efectiv mor de curiozitate.Sunt o curioasa din fire si chiar nu as suporta sa nu stiu ce este.plus vreau sa-i spun pe nume,sa-i vb lui Luca de el/ea etc.
Eu nu cred in superstitii cu sa nu-i spui pe nume pana la botez,sa nu cumperi nimic sau mai stiu eu ce aberatii.La Luca am cumparat absolut tot si pe 30 dupa ce aflu ce este ma duc si cumpar un body roz sau bleu cum am facut si la Luca.

de Luca si 12+

Bubulina are nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_hubby

floppy83, bine ai venit si sarcina usoara.
floretronela, ma bucur ca analizele ti-au iesit mai bine si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa fie totul bine.
noi nu ne dorim ceva anume, sanatos sa fie. dar din pacate stiu cazuri cand oamenii nu si-au dorit decat baiat sau fata si erau foarte nefericiti.eu am 2 surori si tatal meu si-a dorit neaparat un baiat. asa ca atunci cand m-am nascut eu si a aflat ca are tot fata s-a dus si s-a imbatat si nu a trecut pe la mama la spital vreo 2 zile.i-a trecut in cele din urma si s-a consolat ca e tata de 3 fete. mi se pare o ipocrizie, mai ales ca in ziua de azi e din ce in ce mai greu sa ramai insarcinata sau sa duci sarcina pana la capat. un copil e o minune, asta e parerea mea si sa nu te bucuri de aceasta minune doar ptr ca nu are sexul pe care ti l-ai dorit mi se pare o prostie.
iar eu imi doresc sa stiu ce e mai ales ca sunt curioasa din fire si nu as rezista 9 luni.mai multe persoane mi-au zis ca nu e bine sa stii, dar cand le-am intrebat de ce nu au avut un raspuns, au zis doar ca nu e bine. eu nu cred in chestii din astea, am si hainute de bebe cumparate de un an de dincolo si o sa ii cumpar cam tot ce ii trebuie inainte sa se nasca. stiu ca poate o sa imi atrag ceva critici, dar asta e parerea mea.
pupici pe burtici

12+

si la mine a fost cam la fel. eu am o sora mai mare iar tata si-a dorit al doilea copil sa fie baiat. cand m-am nascut a intrat in depresie, mai ales ca am avut si o problema la un picior care s-a rezolvat cu masaje si gimnastica terapeutica timp de luni de zile. a prins drag de mine abia pe la 1 an cand m-a vazut mergand si dansand cu foc la o petrecere si toata lumea ma aplauda iar el s-a simtit mandru.....
dar pana atunci...

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina12+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Mie daca pe 30 nu-mi zice dr ce este nu stiu ce fac.efectiv mor de curiozitate.Sunt o curioasa din fire si chiar nu as suporta sa nu stiu ce este.plus vreau sa-i spun pe nume,sa-i vb lui Luca de el/ea etc.
Eu nu cred in superstitii cu sa nu-i spui pe nume pana la botez,sa nu cumperi nimic sau mai stiu eu ce aberatii.La Luca am cumparat absolut tot si pe 30 dupa ce aflu ce este ma duc si cumpar un body roz sau bleu cum am facut si la Luca.

de Luca si 12+

si eu as muri de curiozitate
eu am eco pe 23

la sofia, mama si sora mea ma sunau aproape zilnic sa ma intrebe daca am aflat ce este pt ca le mancau talpile sa mearga la cumparaturi si nu stiau ce sa cumpere. cand am aflat le-am dat sms imediat ce am iesit de la ecografie si pana in seara mi-au trimis raspuns ca au cumparat o valiza de rochite dupa care m-au sunat sa ma intrebe daca sigur e fetita ca aveau emotii ca ramanem cu rochitele nepurtate

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

de Luca si 12+

si eu as muri de curiozitate
eu am eco pe 23

la sofia, mama si sora mea ma sunau aproape zilnic sa ma intrebe daca am aflat ce este pt ca le mancau talpile sa mearga la cumparaturi si nu stiau ce sa cumpere. cand am aflat le-am dat sms imediat ce am iesit de la ecografie si pana in seara mi-au trimis raspuns ca au cumparat o valiza de rochite dupa care m-au sunat sa ma intrebe daca sigur e fetita ca aveau emotii ca ramanem cu rochitele nepurtate

Mami Marina - Gospodina

de Luca si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Burtici, sa ne tineti pumnii, intr-o ora mergem la eco sa vedem daca bebele este bine. M-au cam speriat durerile astea de abdomen asociate cu malformatia mea de uter... sa speram ca totul este in regula

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Anna tinem pumnii!!! Sa te intorci cu vesti bune!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------proteina S 26.4%, mutatii heterozigote MTHFR C667T si MTHFR A1298C15+

Mergi la inceput