Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Musette, gand la gand referitor la a asista taticul la nastere

Am urmarit si eu discutia voastra si nu pot spune decat cum vad eu lucrurile. Sunt sigura ca sotul meu oricum nu ar vrea sa asiste si nici eu nu mi-as dori. Intr-adevar, poate fi socant, mai ales pentru barbati...doar stim ca in anumite momente femeile sunt cu mult mai puternice decat ei

Repet, e doar punctul meu de vedere si mai cred si ca nu de asta e nevoie neaparat ca un barbat sa isi aprecieze sotia...

Asa gandesc eu si e drept ca simt grija sotului in fiecare gest pe care il face

14+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Prettysunshine, nu te ingrijora, probabil ca vor doar sa se asigure ca e totul 100% ok. Fiecare tara are obiceiurile ei, poate asa e la voi.Manuela77, cred ca unii barbati nu sunt pregatiti sa "faca fata" nasterii. Poate nu a avut destule informatii despre ce inseamna din punct de vedere medical si psihologic aducerea pe lume a unui copil. Sotul meu a fost cu mine la toate controalele, la cursurile prenatale la fel. Eu credeam ca e genul care lesina la nasteri dar am ramas surprinsa cat de prezent a fost corp si suflet, m-a incurajat secunda de secunda, el a fost cel care a taiat cordonul si mi-a spus cat de multe a invatat despre o femeie. Zice ca dupa ce a asistat la marele eveniment ma admira de 100 de ori mai mult si admira curajul si puterea tuturor femeilor care aduc pe lume minunile astea mici. L-am intrebat daca vrea sa participe si acum si mi-a zis ca absolut da, nu ar fi linistit sa nu fie langa mine intr-un moment atat de important atat pentru mine cat si pentru el. Si eu, Iuda necredinciosul care credeam ca e prea sensibil sa faca fata :)...Eu una nu as naste singura pentru ca stiu ce mult au insemnat pentru mine mangaierile si incurajarile unui om iubit. Anul trecut am fost special in Romania sa asist la nasterea nepoticii mele pentru ca la spitalul unde nastea surioara mea barbatii nu erau acceptati in sala de nasteri si stiam ce bine mi-a facut mie sa fie cineva alaturi. A fost un moment foarte emotionant si inteleg bine ce a simtit sotul meu: admiratie fata de femeia care da viata. M-am simtit privilegiata sa fiu de fata venirea pe lume a unei bebeluse extraordinare si sa impart un moment de bucurie extrema cu alta fiinta pe care o iubesc, surioara mea.Pe de alta parte, e de inteles ca fiecare isi traieste diferit emotiile. Nasterea e un moment extrem de intim, ne putem simti vulnerabile si poate avem nevoie doar de noi insine ca sa ne concentram toate energiile pentru momentul X. Succes fetelor cu analizele, sper sa fie numai si numai vesti bune si foarte bune!!!mami de Luca nazdravan 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

manuela, imi pare rau ca experienta asta nu a fost asa cum ti-ai fi dorit. ma bucur totusi ca ati reusit sa treceti pesteasta impeuna si v-ati salvat casnicia. nu toti suntem la fel, si reactionam in feluri diferite
eu imi doresc ca sotul meu sa fie alaturi de mine atunci, ptr ca el imi da putere tot timpul, dar nu l-as obliga, asta zice el ca isi doreste.a si inceput sa se intereseze de nastere si sper sa fie pregatit.finutul nostru a asistat la nastere si a zis ca isi iubeste si respecta mai mult sotia dupa ce a vazut.
desigur ca parerile sunt impartite si nu cred ca avem de ce sa aruncam cu rosii.
stefania te asteptam cu vesti bune si ne rugam ptr tine si bebe.
prettysunshine, si eu am greturi diferite ca si tine si dureri groaznice de cap,asa ca incearca sa te linistesti si o sa fie bine si analizele.poate asa e la ei, le trebuie si analizele voastre de sange
floretronele, ma bucur ca ai revenit si te astept cu vesti bune de la ecograf.
noapte buna, burtici!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Buna dimineata,

Fetelor eu m-am simtit tare rau sapt asta...am dureri de burta si mijloc si cand stau in picioare ma ia ameteala... O stare de nedescris. au revenit si sangerarile ceva mai mult decat inainte si ma gandesc ca se mai duce din hematom; dar e groaznic. Dr mi-a dat no-spa forte 80mgx3/zi si a spus ca pot lua chiar mai mult de atat. Voi de cat luati No-spa de 40 sau tot 80?
Sunt destul de ingrijorata si-mi vine sa-l sun in fiecare zi pt ca ma sperii de cum ma simt; oricum mare lucru stiu ca nu prea am ce face in situatia asta. Voi v-ati confruntat cu asa ceva?

Mami de Dudu si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Stefania, ne rugam sa vii cu vesti bune dupa amniocenteza!

Sa nu dati cu rosii, fiecare cu parerea lui. Sotul meu a asistat la nasterea lui Radu si nu as mai repeta niciodata aceasa experienta.
Chiar daca nu recunoaste, pe el l-a shocat destul de rau. O perioada destul de lunga de timp s-a purtat foarte ciudat cu mine. Parca el si nu eu ar fi facut o depresie postnatala.
A fost foarte aiurea. Am trecut printr-o criza care aproape ca ne-a daramat casnicia.
Acum sunt sigura ca nu il mai vreau atat de aproape, sunt momente care e mai bine sa ramana un mister.

Dupa ca a asistat la nastere sotul meu, in loc sa ma aprecieze mai mult, cum m-as fi asteptat a inceput sa ma dispretuiasca. Imi spunea ca si el ar fi nascut mai bine, ca respiram tot aiurea si alte prostii....va dati seama ...parca nu mai valoram nimic in ochii lui. Noroc ca si-a revenit ca altfel ramanea singur.

Am mai citit depre traumele cu care pot ramane unii soti care participa la nasteri si stiu ca multe casnicii au esuat dupa asta.

Asta e parerea mea, poate altele au avut experiente pozitive ..

Mamica de Radu (01.04.2009),10+

Sunt de aceeasi parere cu tine, pentru ca si eu am citit despre treaba asta si urmarile ei asupra sotului.Fiecare cu parerea lui dar mie mi se pare inutila prezenta sotului in sala de nasteri..

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna dimineata burtici,

Stefania, imi pare rau ca treci prin astfel de momente, noi suntem alaturi de tine si ne rugam ca bebele tau sa fie sanatos. Vrem sa auzim vesti bune de la tine.

Dudu, ai grija de tine si de burtica.

Eu v-am citit, nu am mai scris, pentru ca de ieri sunt la pat, au inceput durerile "de burta" (undeva, in partea inferioara a abdomenului), asa ca am luat o pauza, un repaos la pat pentru orice eventualitate, iar azi, pe seara, vom vizita doctorul sa vedem ce se intampla. Sper ca totul sa fie bine, si sa fie numai din cauza transformarilor prin care trece organismul in perioada asta.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui floretronela

Buna fetele!
Scuze ca dau asa de rar pe aici dar de citit citesc tot timpul. Promit sa incerc sa intru mai des.
Stefania iti tin pumnii si sunt convinsa ca totul o sa fie bine.
Eu am zis clar ca indiferent de rezultatul TT nu mai fac nimic dupa.. asa zic acum, dar parca vad ca ma apuca toate cele. Sper sa fie un rezultat bun.
Azi am fost la un hematolog sa vad care este parerea lui referitor la analizele mele si daca am facut bine ca am oprit aspenterul, la recomandarea ginecologului. Mi-a dat de refacut dozarea proteina C si S, dar din punctul lui de vedere nimic din istoricul si din analizele mele nu il indruma sper tratament cu clexane sau alte minuni. In functie de rezulatul de la proteina S ca aici am avut probleme o sa vedem daca reluam tratamentul cu aspenter. In rest suntem bine cred, abia astept ziua de luni sa imi vad bobocul.
Va pupacesc pe toate, si as vrea si eu mail-ul comun si parola.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------proteina S 26.4%, mutatii heterozigote MTHFR C667T si MTHFR A1298C15+

Dar de ce ai intrerupt Aspenterul???Tu ai 2 mutatii heterozigote care fac cat una homozigota.Ma mir ca nu ti-a dat si Clexane.Stiu caz cu mutatii ca ale tale,care a necesitat Clexane.Eu zic sa reiei Aspenterul...nu te risca Doamne fereste...Scuze daca te-am suparat,dar e riscant...

Stefania eu zic sa te linistesti,va fi bine!Cineva acolo sus te iubeste.Si e doar un risc,unu la 200.Doamne ajuta!

Anna si eu am dureri de burtica,cam mari in ultimele zile,eu zic ca se intind ligamentele,creste burtica,e normal.

Cat despre eco vaginala...a mea nu mi-a facut niciodata.Nici chiar la 3 saptamani cand am aflat ca sunt insarcinata.Atunci s-a vazut la eco abdominala un punct de 0,24.Hai ca merge la 5,6 saptamani,dar la 12,13????Mi se pare ciudat...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 10+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mussette, eu nu l-as lasa pe sot sa asiste la cezariana. si nu prea recomand nimanui mai ales daca nu sunt prea tari de caracter. am un prieten regizor care a facut un film documentar si a filmat si nastere naturala si cezariana. pai cezariana i s-a parut socul socurilor. nu i-a placut sa vada atatea randuri de tesut taiate, si mai ales la final cand a trebuit curatat tot, practic ti se scot si uter si mate si ce mai ai pe acolo sa curete si apoi baga la loc.

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina12+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Sotul? La cezariana? No way! Numai daca il scalda inainte in solutie dezinfectanta. Cezariana este, pana la urma, o operatie, mediul trebuie sa fie steril, si nu stiu daca barbatului chiar ii place sa fada cum e disecata o persoana acolo, pe masa, indiferent de motiv.
La o operatie de apendicita, sa zicem (ca e mai usoara, asa), isi ia cineva partenerul de viata sa asiste?!?

la burtici

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

va povesteam aseara de cazul Bubulinei....azi s-a stins din viata

de Luca si 12+

Bubulina are nevoie de ajutor

Mergi la inceput