Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

April, mie mi-a iesit bun dublu test si doctorul mi-a spus ca nu e cazul sa fac si triplu test

Abia pe 8 decembrie mai merg la eco de 17 saptamani

14+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Problema nu sunt ecografele care de fiecare au iesit ok eu zic ca problema la mine vine din sange depoarece eu inainte de sarcina am avut o dereglare hormonala si cred ca nu s-a reglat tocmai de aceea iese HCG-ul mare.Daca incerc sa programez un eco indiferent la cine risc sa pierd perioada de amnio ptr ca eu saptamana viitoare fac 18 saptamani asa ca sunt la limita si mai mult decat atat ma linistesc ca nu are nici o problema.Am citit f mult pe net zilele astea si nu am gasit cazuri de pierdere a sarcinii dupa aceasta procedura asa ca ma rog la Dumnezeu sa aibe grija si de noi sa trecem cu bine.

Miristu faci si cariotip si fish?
Am vazut ca fish-ul iese mai repede decat cariotipul si nu stiu ce sa fac.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Stefania, ne rugam sa vii cu vesti bune dupa amniocenteza!

Sa nu dati cu rosii, fiecare cu parerea lui. Sotul meu a asistat la nasterea lui Radu si nu as mai repeta niciodata aceasa experienta.
Chiar daca nu recunoaste, pe el l-a shocat destul de rau. O perioada destul de lunga de timp s-a purtat foarte ciudat cu mine. Parca el si nu eu ar fi facut o depresie postnatala.
A fost foarte aiurea. Am trecut printr-o criza care aproape ca ne-a daramat casnicia.
Acum sunt sigura ca nu il mai vreau atat de aproape, sunt momente care e mai bine sa ramana un mister.

Dupa ca a asistat la nastere sotul meu, in loc sa ma aprecieze mai mult, cum m-as fi asteptat a inceput sa ma dispretuiasca. Imi spunea ca si el ar fi nascut mai bine, ca respiram tot aiurea si alte prostii....va dati seama ...parca nu mai valoram nimic in ochii lui. Noroc ca si-a revenit ca altfel ramanea singur.

Am mai citit depre traumele cu care pot ramane unii soti care participa la nasteri si stiu ca multe casnicii au esuat dupa asta.

Asta e parerea mea, poate altele au avut experiente pozitive ..

Mamica de Radu (01.04.2009),10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

"cate bordeie, atatea obiceie!"...mi-a iesit DT bun, dar trebuie sa fac si TT!
Numai ca la echo pt.TT sunt programata sambata, si doar luni pot sa-mi fac analiza la sange. Din ce discutati voi, rezultatul este neconcludent!offf...numai la asta nu ma gandeam!O sa intreb dr sambata cand ma voi duce...
Stefania, sa stii ca si eu as mai repeta o data analiza, sau m-as duce si la alt dr sa-i cer parerea.Tu esti patita cu echografiile astea neconcludente...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Manuela...imi pare rau de reactia sotului...Eu nu am mai auzit asa ceva si aici cam toti barbatii sunt pusi sa asiste la sarcina si au un rol f activ.
Poate e el mai sensibil si i-a fost frica pt bebe sau ceva si poate e mai bine sa nu mai vada showul.
Al meu in schimb a vazut cat m-am chinuit si dupa ce a trecut totul mi-a zis ca nu vrea sa ma mai vada ca trec prin asta niciodata. I-a fost tare mila, saracul. Acum i-am zis ca de data asta el sa stea acasa cu Bubulina, o sa ma duc singura la spital dar mi-a zis ca in niciun caz, vrea sa fie acolo!

Mamica de Sarah-Aimée & 9s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Angie
Si aici toti barbatii participa la nasteri. E de la sine inteles. Poate ca el nu s-a simtit pregatit dar nici nu a refuzat...ma rog. Nu vreau sa-mi amintesc. Speram sa fie o experienta care sa ne uneasca cu adevarat.

Mamica de Radu (01.04.2009),10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Buna fetele!
Scuze ca dau asa de rar pe aici dar de citit citesc tot timpul. Promit sa incerc sa intru mai des.
Stefania iti tin pumnii si sunt convinsa ca totul o sa fie bine.
Eu am zis clar ca indiferent de rezultatul TT nu mai fac nimic dupa.. asa zic acum, dar parca vad ca ma apuca toate cele. Sper sa fie un rezultat bun.
Azi am fost la un hematolog sa vad care este parerea lui referitor la analizele mele si daca am facut bine ca am oprit aspenterul, la recomandarea ginecologului. Mi-a dat de refacut dozarea proteina C si S, dar din punctul lui de vedere nimic din istoricul si din analizele mele nu il indruma sper tratament cu clexane sau alte minuni. In functie de rezulatul de la proteina S ca aici am avut probleme o sa vedem daca reluam tratamentul cu aspenter. In rest suntem bine cred, abia astept ziua de luni sa imi vad bobocul.
Va pupacesc pe toate, si as vrea si eu mail-ul comun si parola.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------proteina S 26.4%, mutatii heterozigote MTHFR C667T si MTHFR A1298C15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna ziua,burtici!De doua zile incocae ma simt foarte rau,nu pot sta in picioare deloc,burta ma doare,n-am niciun pic de energie,iar astazi a revenit in forta greata,dar altfel decat pana acum.Pana acum mi-era greata si simteam nevoia sa mananc ceva ca sa se amelioreze,stiu ca n-are nicio logica,dar cam asa era.Si simteam nevoia sa mananc.Acum am o greata din aia ca la migrena,nici nu-mi trece prin cap sa mananc,ma intreb ce-o mai fi si asta,sper ca n-o fi de rau.
In alta ordine de idei,sunt foarte speriata,au sunat de la spitalul unde am facut test genetic si au zis ca cica trebuia sa ne fi luat si noua sange la amandoi,ca daca ies anomalii la cromozomi trebuie comparate cu nu stiu ce de la noi.Nu stiu daca intelegeti ceva,mie mi s-au taiat picioarele cand a sunat si nici nu mai stiam sa vorbesc engleza bine.Problema e ca nicaieri pe net eu nu am vazut nimic de sange luat de la parinti,asa ca tare ma tem ca testul ala nu a iesit deloc bine si vor sa faca o analiza mai aprofundata.
Si aici taticii asista la nastere si,iar al meu intra cu mine la orice control si chiar eu n-am avut niciun halat sa ma acopere,a fost cu mine si cand mi-au luat mostra pentru test si vreau sa fie si la nastere.Cred ca e bine sa aiba o idee foarte clara despre ceea ce inseamna o sarcina si o nastere pentru o femeie.

12+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_hubby
musette, zi-ne te rog mai multe de bubulina si cum am putea face sa o ajutam.
va pup fetelor si sa aveti o noapte usoara fara greturi

12+

Daca dai click pe semnatura mea intri direct pe subiectul unde este povestea ei.
Iti dau si site-ul ei unde iarasi gasesti multe info,acte medicale etc.
Povestea Bubulinei pe scurt are nevoie f urgent de o suma f mare de bani pt a putea face transplant la o clinica din Italia.Problema este ca nu mai are f mult timp pana la transplant iar banii nu sunt suficienti....daca poti ajuta cu ceva banuti,oricat de putini nu conteaza sau ai ceva relatii prin presa,televiziuni ca sa-i promovam povestea si sa strangem in timp util banutii.
Prietena mea este cea care a deschis subiectul despre Bubulina si se ocupa de cazul ei asa ca bag mana in foc pt veridicitatea celor scrise acolo.Orice ajutor cat de mic pt Bubulina poate insemna f mult.
Multumim.
Site-ul Bubulinei:

http://marinadenisa.wordpress.com/

de Luca si 12+

Bubulina are nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Si noi intram cu totii la eco transvaginal,intra chiar si Luca,nu va socati,nu mi se pare nimic aiurea,e pana la urma un act medical.
dar nu as vrea niciodata ca sotul sa participe la nasterea copilului decat daca este cezariana....la o naturala exclus in viziunea mea,nu cred ca e o imagine prea placuta pt ei si cred ca unii barbati raman socati.

stefania bafta atunci,sa fie bine si procedura si bebe.

ina33 eu stiu ca poti timp de o saptamna hai sa zic 5 zile sa treaca intre eco si prelevarea sangelui pt TT,eventual suna la laborator si intreaba.Ce nu inteleg este de ce faci si DT si TT mai ales ca ai avut un rez bun...ai putea sa intrebi dr de curiozitate macar sa vezi ce iti spune

de Luca si 12+

Bubulina are nevoie de ajutor

Mergi la inceput