Fluturasi de martie-aprilie 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

buna mamici cu burtici.
revin si eu dupa o lunga pauza de forum si cu 3 zile de spitalizare si cu venele si fundu gaurit de ampicilina si no-spa.nu ma chinui sa recuperez ca e ffff mult de citit. in schimb am vazut ca a revenit strumphitza si ma bucur enorm.am fost internata pt ca ma durea ff tare burta in partea stanga de jos pana un pic mai sus de buric si spatele initial se credea ca e infectie urinara dar analizele au iesit bine. nu stiu de ce mi-a mai facut ampicilina dar important e ca mi-au trecut dureile. in schimb a mai aparut o problema la spital la una din examinari din cauza valvelor mi-a curs sange si m-am speriat ingrozitor de am inceput sa bocesc pe acolo si radeau toate asistentele de mine si pt linistea mea mi-am sunat doctorita si a venit de acasa si m-a consultat si ea si a zis sa stau linistita ca nu e nimic rau sa stau cat mai mult la pat, fara contact sexual si sa iau cate un utrocestan de 200mg seara ca am un vagin mai sensibil si ca mi sa atins rana de pe col cu valvele. fara sa platesc absolut nimic toata lumea s-a purtat fff frumos cu mine si asistentele chear incercau sa ma calmeze si ma faceau sa rad si ma intrebau din juma in juma de ora cum ma simt si daca mai curge ceva. in fiecare dim si amiaza ascultau inima lu bebe, in schimb sunt dezamagita ca nu mi s-a facut nici o eco
va si ma retrag la patut

20http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

multa sanatate iti doresc pai si durerea de burtica ai aflat de la ce era ?

mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Fetele plec la nani
sunt obosita rau...vad ca nici bebelina nu a mai miscat azi asa cum o facea de obicei , dar am fost tare nervoasa
am stat cu tata prin 2 spitale de la 7.30 pana la 16....situatia nu e deloc roz...acum il am la mine pana miercur cand se reinterneaza si ma oboseste rau situatia ca stau numai in ppicioare si gatesc 3 feluri de mancare..regim pt tata..mancare pt sot si fata si mai trebuie si cate ceva pt mine

azi nu am mancat decat 3 1/2 cremwusti toatza ziua....250ml lapte si 6 minipateuri cu branza ..era singura hrana pe care am gasit-o cat am asteptat la un cabinet
ma simt umflata...pp am facut de dimi abia pe la ora16...era asa inchis de para era ceai de tei
imi doresc sa ies cat mai repede din situatia asta...tata sa ajunga pe o linie de plutire si sa plece la el acasa ....a nu se intelege ca il dau afara sau nu vreau sa il ajut...dar sunt sigura ca si el cu maicamea se simte mai bine
si cand va mai citesc sa citesc numai de bine
Dya

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....22s+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Alina multumesc de raspuns , m-am uitat si eu acum pe cutie sa vad ce scrie , cat la suta reprezinta o pastiluta de aia din RDA si la magneziu e 50% si la Vitamina b6 este de 2.500% si eu am luat juma de pastiluta, de duda ce sunt ca nu m-am uitat pe cutie, ba m-am uitat si am citit si tocmai la vitamina b6 am omis, la magneziu stima ca e 50% sper sa nu fie nici o problema grava acum ca am luat juma de pastiluta de aia de vitamian B6, nu mai iau nimic nici o vatamina pana nu ma duc si cumpar alt flaqcon cu o concentratie mult mai mica de cat asta. De ce naiba or face asa concentratii mari daca o pastiluta de vit b6 reprezinta asa de mult din RDA ????

Deea , nu , nu sunt suparata? pe ce ? pe cine? Poate doar pe Nick ca ii e rau si acum doarme si in fiecare seara ii spun hai in pat la nani , de pe la 10 si nu se lasa dus pana la miezul noptii si iti dai seama, se trezeste la 6.45 in fiecare dimineata si pleaca la munca la 7 si ajunge seara pe la 7-8 -9... depinde acum, dar nu imi apare acasa mai devreme de 7 decat foarte rar

_
Mind the Bump!20+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

dyadya- groaznic. de nedorit nici dusmanilor.am fost insa uimita de cum ai descris personalul spitalului, si faptul ca au fost atenti cu tine, cu sarcina in general, si deci nu neaparat nesimtiti. La ce spital ai nascut?
eu una sunt satula sa aud de personalul medical - doar lucruri negative- de , si eu fac parte din acest personal, pe de alta parte sunt dezamagita de cei care intradevar nu se comporta corespunzator, neuman, neprofesional; eu una sunt tare multumita de dr. mea,a 3-a in drumul meu spre fericireinclusiv , dupa o garda survenita dupa 2 zile in care am stat la un deces in familie- am avut sangerare, am cerut sa vin la eco= dezlipire de placenta la 9 saptamani, a spus casieritei sa nu platesc ecografia, la cabinetul particular.mi s-a parut un gest de mare omenie. acum ma gandeam, ca eco era 1 mil., dupa ce nasc, as putea sa cumpar un buchet de flori in valoare de 1 milion, 2 milioane- multe, multe flori..nu din ala amenajat, flori - 20-30 fire, viu colorate..

20 SA+

viss, dar sunt oameni si oameni..eu de cand cu asta mic m-am lovit de o multime de doctori de nota 10..de la nastere in maternitate pana la pediatrii cand am avut nevoie..de ex am ajuns noaptea la spit de urgenta budimex cu vlad si am fost tratati extraordinar fara sa primeasca nici un leut..si asta in repetate randuri la pers diferite..fara relatii, fara sa cunoastem pe nimeni, fara sa apartinem de spitalul ala...pur si simplu..ba chiar am fost refuzati de vreo cateva ori cand am vrut sa fim "atenti" cu pers respectiva..ni s-a spus sec ca ei isi fac doar treaba..jos palaria pt astfel de oameni..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Alina multumesc de raspuns , m-am uitat si eu acum pe cutie sa vad ce scrie , cat la suta reprezinta o pastiluta de aia din RDA si la magneziu e 50% si la Vitamina b6 este de 2.500% si eu am luat juma de pastiluta, de duda ce sunt ca nu m-am uitat pe cutie, ba m-am uitat si am citit si tocmai la vitamina b6 am omis, la magneziu stima ca e 50% sper sa nu fie nici o problema grava acum ca am luat juma de pastiluta de aia de vitamian B6, nu mai iau nimic nici o vatamina pana nu ma duc si cumpar alt flaqcon cu o concentratie mult mai mica de cat asta. De ce naiba or face asa concentratii mari daca o pastiluta de vit b6 reprezinta asa de mult din RDA ????

Deea , nu , nu sunt suparata? pe ce ? pe cine? Poate doar pe Nick ca ii e rau si acum doarme si in fiecare seara ii spun hai in pat la nani , de pe la 10 si nu se lasa dus pana la miezul noptii si iti dai seama, se trezeste la 6.45 in fiecare dimineata si pleaca la munca la 7 si ajunge seara pe la 7-8 -9... depinde acum, dar nu imi apare acasa mai devreme de 7 decat foarte rar

_
Mind the Bump!20+Sophia Nicole

strumphi, esti norocoasa sotul meu de cand stam in deplasare la ai mei face naveta zilnic la bucuresti, de fapt la vreo 30 km de bucuresti dar spre sud el intrand prin nord..si pleaca la 5.30 si revine pe la 9-10-11..in zilele bune azinoapte nici n-a mai venit, a ramas la niste prieteni in buc..ca era prea tarziu..

Mergi la inceput

deea, multa sanatate tatalui tau..si tie multa putere sa faci fata la solicitari

hai ca vad ca ma ramas singura pe aici..in seara asta mi-a mers gura.. ceva de groaza..tot aman momentul sa iau o pauza de forumit sa ma apuc de invatat ca se apropie examenul..si mi-e frica ca-l pic iar
m-am impotmolit acum la final, ca de mult ma chinui cu ele..poate imi pune strumphitza o vorba buna la englezoii ei acolo..ca pe acolo se corecteaza lucrarile..ce zici, strumphi, te bagi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

viis eu nu am mai nascut, asta e prima sarcina poate te referi la ce spital am fost internata.am fost la cuza voda. spaga nu am dat nici macar un leu la nimeni. in schimb joi cand o sa merg la morfologia fetala o sa ii dau ceva doctoritei ca mie tare rusine mai ales ca a venit de 2 ori in aceiasi zi in spital doar sa ma vada pe mine.macar 50 de lei sa ii dau acu si data viitoare inca 50 ca acum nu am de unde sa ii dau 100 lei.
miki nu am aflat de la ce a fost durerea. dr mea a zis ca tre sa fie o infectie urinara atunci cand i-am zis simtomele dar analiza la urina a iesit bine

23http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

deea, sanatate pt tatal tau, sa se fac bine cat mai repede, dar incearca sa ai grija si de tine
viss eu am zis si o mai repet pacat de dr in sist nostru sanitar , pt ca sunt f buni,dar necazurile sunt mai mult cu personalul mediu (poate si din cauza ca e platit asa prost, dar cred ca depinde si de om...)
strumph,mi-am adus aminte ca la fetita mea cea mare am luat si eu Magne b6 si luam unul intreg pe zi, dar ai grija si ia-l inainte de ora 16.00 ca iti ia somnul... crede-ma am probat eu....
Dyabine ca s-a terminat totul cu bine...

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki pt ce inveti??

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna seara!

Burtici a mai trecut o saptamina... Am ajuns de la servici si am reusit sa dorm de la orele 17 pina la 19. Bine a mai fost, ..am avut musafiri "nepoftiti" pina acum....

Am si terminat de citit din urma, mult scrieti dragele mele, nu mai retin mare lucru, am vazut foto noi, ...

mandreaac ce minunatie ai tu acolo! Foto cu gurita deschisa imi place f mult.
felicitas Frumoasa burtica! Frumoasa mamica!

Ati vb vrute si nevrute. Discutia legata de .."unde nastem" mi s-a parut cea mai importanta.

Fireste ca este important, ca mamicile care au mai treut prin aceasta experienta indiferent unde? stat/sau privat sa-si spuna pct de vedere. Urmind ca fiecare dintre noi sa ne deidem "soarta".
bb_yasmisi eu intelesesem "poate gresit ca si viss" sugestia ta de a nu discuta aici conditiile spitalului elias., am simtit pt o clipa ca "ne trimiti" pe cele ce dorim sa nastem acolo sa vb pe PM. Dar daca zici ca am inteles gresit... e ok.

Asa ca ...eu una va citesc si urmaresc cu mare interes, experienta nu am stau cumintica si "invat".

happynessmai imbolnavit cu prajiturile tale. super arata!!! Tarta e bestiala, vreau si eu reteta la tarta cu citrice. Eu am rabdre sa le iau pielita. Cum este? Blat de pandispan, apoi pun peste fructele? sau ? Multam anticipat!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput