Fluturasi de martie-aprilie 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

alina06neata
ama #351;i happiness Asa este! Eu v-am mai spus, mi-am facut o laparoscopie si o histeroscopie inainte cu o luna sa raman insarcinata. Si am ales clinica privata, la dr Stoian clinica Gynecoland. Am avut numai cuvinte de lauda...si sloganul clinicii era ceva de genu "Ai incredere in tine prin noi"! Si asa am si simtit/facut... m-am dus cu fruntea sus, ...la fel am si iesit din spita. Ce spital???Parca eram la o casa de vacanta, ... Atentia dr, si a asistentelor nu poate fi pusa in discutie, chiar daca fiecare interventie a costat cite 1000 euro. Dat fiind faptul ca au fost facute sub aceeasi anestezie, plus mi-a decontat pe baza adev de servicu (au contract cu casele de asigurari am platit mai putin cu 30% daca nu ma insel. Ideea este ca tot din cauza microbilor, a bacteriilor, etc..m-am ferit de spitalele de stat. Plus..."am alergat" dupa mina de aur a dr.
Acum cu nasterea, ... prefer sa nasc unde lucreaza medicul care imi urmareste sarcina, cu toate ca am auzit un zvon ca ar fi pe lista de la Euroclinic. Cind merg la morfologie trim II deschid discutia... si vad ce si cum... Oricum, ...banutii ii dam oriunde.

Si mai este o problema, .... nu cred ca se compara preturile de la clinicile private din bucuresti cu cele din timisoara, brasov. Sunt mai ieftine, ..am dreptate?! Poate raspund fetele...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Happiness multumesc

Alina uite aici ceaiul http://faresbiovital.ro/shop/produse.php?cat=15

Ingrediente: fructe de maces (Fructus Cynosbati), flori de soc (Flores Sambuci), radacina de pir (Rhizoma Graminis), trei frati patati (Herba Violae tric.), papadie (Herba Taraxaci), flori de tei (Flores Tiliae), frunze de afin (Folium Myrtilli).
Efect: creste usor diureza (creste eliminarea de apa) la femeile insarcinate.
Recomandari: edeme de sarcina (retentie hidrica la nivelul picioarelor si mainilor).
Ceaiul poate fi consumat in asociere cu alte tratamente.
Contraindicatii: la dozele recomandate nu se cunosc.
Efecte secundare si interactiuni: la dozele recomandate nu se cunosc.
Atentionari speciale: prudenta la persoanele alergice la polenul de graminee si arbusti.
Mod de preparare: peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10 minute acoperit.
Mod de antrebuintare: se beau 3 cani cu ceai pe zi.
A se respecta dozele recomandate!

Catank intr-adevar in provincie e mult mai ieftin, dar si aici depinde de oras. de ex in TM e 1300 naturala cu epidurala, in Tg Mures e 20 de mil (lei).

18+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Catank, pe site la Euroclinic, sunt trecuti toti medicii care lucreaza/colaboreaza cu ei. Poti verifica acolo.

Neata si de la noi, ca nici nu am apucat sa spun!

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Nu este dr meu pe lista de la euroclinic. Acum m-am uitat pe site-ul lor.
mandrreac tu stii ceva? in afara de Elias...????

Mergi la inceput

happiness Neata! Tocmai ce ma uitasem, nu este.
Am vazut dr ta in shimb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata fetite!
Am tot citit despre parerile pro/contra privat.
Parerea mea este ca e super frumos, conditii super bune la particular atata timp cat nu ai complicatii urate, ceva neasteptat care sa apara.
Nu am experienta unei nasteri, insa am experienta unui chiuretaj prin aspiratie din cauza unei sarcini fara embrion, oprita in evolutie la 5 saptamani dupa marimea sacului gestational.
Pentru ca nu mai suportam gandul de a astepta avortul spontan, si imi era frica de infectii am hotarat sa merg la spital.Am vrut sa ma duc la stat.Dar sotul s-a opus vehement, pentru ca din cauza asta fratele sau a avut copii prin FIV. La Gynia am mers, in Cluj. Totul a decurs super, am avut de ales intre anestezie locala sau generala. Am avut locala, a fost putin dureros, ca la o menstruatie, dar personalul a fost super dragut si doctorul. Din sala interventiei am ajuns direct in salon unde a stat iubi cu mine cam o ora, intre timp a mai venit asistenta si doctorul sa-mi spuna ce aveam de facut pentru lunile urmatoare. Peste 2 luni jumate am ramas din nou insarcinata cu bebelina noastra, care la inceput am crezut ca o pierdem si pe ea pe la 7 sap.
Cu toate acestea voi naste la Stanca, care este un spital de stat. Doctorii sunt toti foarte buni, aici vine lume din toata tara sa nasca, dar asistentele am auzit ca sunt cele mai multe niste acrituri.
Nasc aici pentru ca doctorul este unul foarte bun, plus ca de cand m-am nascut nu m-am putut lauda niciodata cu inima mea.Acum sunt mai bine pt ca am facut sport de performanta in adolescenta,dar o nastere e nastere, oricum voi merge si la cardiolog in ultima luna.Plus ca am o prietena care a facut infarct dupa nastere, asa ca mai bine le suport pe scarbe.
Dupa prima nastere, voi sti ce-i de mine privatul sau statul.
Oricum eu zic ca fiecare trebuie sa-si asculte instinctul de mama si femeie, sa faca ce e mai bine pt ea si pt copil.
Oricum pe fetele care nu au probleme de sanatate si sunt mai sensibile sentimental, daca dispun de bani le sfatuiesc sa se duca la privat. Mamicile mai bataioase si care nu prea au banutii de nastere la privat zic ca se vor descurca de minune si la stat.
Plus am vorbit cu o mamica saptamana asta si mi-a dat un sfat bun: nu le lasa pe asistente sa-si faca de cap, fa ceea ce crezi tu ca e mai bine. Asa e sotul meu, as vrea sa fiu ca el atunci. Stie cum sa spuna ce nu-i convine verde in fata fara a fi nepoliticos la oricine ca e asistenta ca e seful sectiei.Daca taci si inghiti nu e bine.
Va pupik fetitele ! Ma duc la treaba, eu zic ca in aventura asta a nasterii noi sa ne punem nadejdea cea mai mare in Dumnezeu, numai el ne poate ajuta atunci, nici mama, nici tata, nici sot, pana la un punct doar personalul medical, de acolo suntem doar noi si Dumnezeu.Atat.

Feli cu Miriam in burtica 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Multumesc pentru comentarii la poze si voi pune si pozici cu Miriam, dar peste 2 saptamani, la 26 de saptamani. Pozele de la ultima eco nu mi se par prea concludente.

Feli cu Miriam in burtica 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy asa este!!

pe mine m a luat raceala.... ma simt naspa.... am inceput cu oscillum si cu ceai...

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aseara m-am trezit cu un fundic sau era caputul iesit inafara peste buric.... si cu un picior ceva lateral il simteam sub mine

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

yasmi felicitari!si sa te faci bine repede

si eu am primit niste lovituri atat de energice aseara ca m-a luat prin surprindere

18+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput