Fluturasi de martie-aprilie 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxy mai aproximez si dupa ochi, ca le stiu deja dar astea le-am cantarit. tot zic ca ma voi opri din contorizare si sa mananc fara sa ma mai gandesc la kg, ingrasat, calorii, etc dar NU MAI POT!!!! de cate ori incerc ma razgandesc si imi zic ca daca imi merge bine asa, ma mentin, nu iau in greutate si nici nu imi este greu, m-am obisnuit, atunci de ce??? tot am zis, sa treaca nunta la care am fost, sa treaca nu stiu ce.....acum sa intru in luna a 7-a...caut motive

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

F bine faci, jos palaria, as vrea sa intru si eu pe panta asta...macar acum, sa mai salvez ce mai poate fi salvat

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

ma bucur sa citesc ce ai scris. de fiecare data zic ca ma abtin si nu mai scriu de greutate, kg, calorii (sa nu mai deranjez lumea pe aici )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ama ma regasesc perfect in ce ai scris. si toate astea doar dupa ec am vizitat ieri athena. daca tii minte, la inceputul sarcinii, nici eu nu vroiam sa aud sa dau atatia banuti pt 3-4 zile. asta si din cauza ca nu stiam daca o sa imi permit dar si pt ca nu stiam despre ce vorbesc, de ce e acolo. dupa ce am vazut ieri....

alina06 si eu imi beau paharul de lapte.

va pe toate!! si ne auzim mai tarziu!!

aaaa simo asteptam pozici de la party!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna dimineata!

simonacip Petrecere frumoasa!!! Dar ai fost matinala nu gluma, ...mai ai ti,p sa atipesti in cursul zilei? sau asa o tii pina la noapte
ama si miki sunteti simpa rau. Va dau dreptate amindurora, si totusi este o utopie sa fim pe aceeasi lungime de unda....datorita factorilor ce ne influneteaza decizia. Nu are rost sa-i enumar...
Ideea este ca parerile sunt binevenite... cine are ochi de citit sa citeasca... si sa ia aminte. Doar atit!
mandreeac ma intereseaza si pe mine raspunsul pe care urmeaza sa-l primesti legat de celulele stem,

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata!

Azi imi beau cafeaua (a se citi doua linguri de cafea, 200 ml lapte :)) si ma apuc de treaba ca am musafiri pe dupa-amiaza - seara. Vreau sa fac si curatenie, sa fac si o tava de praji (ma gandeam la niste negrese cu nuci si banane ca merge repede) si apoi cina...sper sa reusesc sa fac cat mai multe ca mai nou ma izbeste oboseala de pic lata :))

scrish

yasmi eu beau ceaiul asta de vreo 2-3 saptamani si inca nici eu nu am probleme cu retentia de apa :) adevarul e ca mie mi se pare si foarte aromat ;)
ma bucur ca ti-a placut spitalul :) eu ma simt foarte linistita stiind ca o sa nasc acolo, parca nici nu am stresul nasterii, chiar daca e prima. am in minte cum ma tinea asistenta de mana sa ma incurajeze inainte sa ma adoarma la chiuretaj si cum m-am trezit dupa aia, schimbata, curata, cu tampon pus si invelita in plapuma in pat, asistenta din nou la capul meu sa se asigure ca ma simt bine :) si asta era o chestie minora, in fond interventia nu e deloc dureroasa fizic ;)

PS si maine am musafiri...distinsi! :) o domnisoara care s-a nascut anul asta cam pe vremea cand trebuie sa nasc si eu! abia astept!

18+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Sectiune tarta

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Ei nici chiar asa, ca mi se urca la cap.
Imi place sa gatesc/prajituresc si cred ca de-asta ies binisor.

Moooama...azi imi iau ceva sa arate in genul asta pt ca nu mai pot de pofta...Ti-am mai spus ca esti desavarsita gospodina, da?

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ama ma regasesc perfect in ce ai scris. si toate astea doar dupa ec am vizitat ieri athena. daca tii minte, la inceputul sarcinii, nici eu nu vroiam sa aud sa dau atatia banuti pt 3-4 zile. asta si din cauza ca nu stiam daca o sa imi permit dar si pt ca nu stiam despre ce vorbesc, de ce e acolo. dupa ce am vazut ieri....

[aaaa simo asteptam pozici de la party!!!

Cred ca de-asta si Roxy zice ca sunt exagerate sumele.
E normal, sa cand nu stii ce presupune o nastere, auzi numai lucruri frumoase si habar nu ai ce se intampla in unele spitale de stat.
EU am nascut aici, dar ptr ca acum vreau in Ro, nu ma puteam gandi la un spital de stat, asta ptr ca vreau ca experienta nasterii sa fie la fel de placuta si pentru ca e cel mai imp ptr mine ca bb mica sa fie in siguranta, just in case.
Si nici eu nu aveam habar ce se intampla la Euroclinic, pana in sept cand am fost.
Dar cand intrebam eu daca naste careva la Euroclinic/privat, parca aveam eu un corn in frunte/ eram eu aia fitzoasa si plina de bani, asa ca nimeni nu m-a bagat in seama, iar daca a zis ceva, s-au facut aprecieri la genul ca e scump, inutil , bani aruncati pe geam, etc, asa incat am considerat un subiect inchis.
Fiecare hotaraste ce crede ca e mai bine ptr el si copil. Punct.

Edit:Cumnata mea a nascut la Elias, cu Tutunaru, amandoi copilasii. A fost foarte multumita. Eu nu am ales sa nasc cu el, asta ptr ca in anul cand s-a nascut Andrei am vazut o emisiune pe TVR1 care il incrimina pe acest medic, unde in urma nasterii, un bb a avut suferinta fetala, hipoxie, acum fiind cu tetrapareza, epilepsie etc, iar Tutunaru nu i-a facut mamei cezariana, asa cum se impunea, ptr ca nu avea acord de la dir spitalului Vladareanu.
Trist, dar se intampla si nenorociri din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata yasmi, ama, catank, hapiness si cine s-a mai trezit.

Yasmi sa-ti fie de bine lapticul, pe mine a inceput deja sa ma deranjeze burtica. Nu suport laptele, ceva de speriat. Sper sa treaca repede, daca nu, bag un no-spa, mai ales ca pe la pranz plecam pe la niste prieteni intr-un oras vecin. Vreau sa ma simt bine.... Si apoi ramanem la socri, asa ca luni seara va mai vizitez. Deocamdata mai forumesc vreo 20 de minute si apoi m-apuc sa-mi spal si sa-mi intind parul.

in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Happiness mama mea a fost operata anul trecut la Euroclinic (histerectonomie totala) si nu i-a venit sa creada cum a fost tratata si ce conditii a avut.
Din suma totala a interventiei, asigurarea (privata) i-a returnat mai bine de jumatate si astfel a platit MAI PUTIN decat mama unei prietene, care a facut aceasi operatie la spitalul municipal TM si care a trebuit sa dea spagi in dreapta si in stanga.
Plus mama a facut interventia laparoscopic si in 3 zile a plecat acasa, si cealalta mama a facut cu operatie normala si a tras mai bine de o luna cu taietura (pansamente, scurgeri etc).
Mama zicea ca daca nu era spital privat in TM, ma ducea la euroclinic :))

18+ Natalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ama22

Happiness mama mea a fost operata anul trecut la Euroclinic (histerectonomie totala) si nu i-a venit sa creada cum a fost tratata si ce conditii a avut.
Din suma totala a interventiei, asigurarea (privata) i-a returnat mai bine de jumatate si astfel a platit MAI PUTIN decat mama unei prietene, care a facut aceasi operatie la spitalul municipal TM si care a trebuit sa dea spagi in dreapta si in stanga.
Plus mama a facut interventia laparoscopic si in 3 zile a plecat acasa, si cealalta mama a facut cu operatie normala si a tras mai bine de o luna cu taietura (pansamente, scurgeri etc).
Mama zicea ca daca nu era spital privat in TM, ma ducea la euroclinic :))

18+ Natalia

Sanatate multa doamnei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Deci intreb de ceai de colici pt gravide de la Fares? Sau ceai pt gravide de la Fares?
Ama, ce scrie pe al tau?
Vreau sa iau si eu. Nu mi se umfla picioare, maine, dar uneori mi se umfla burta de simt ca explodez.

in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput