Depasita de situatie
Raspunsuri - Pagina 8
LauraNicole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
tocmai, ca io am priceput ca nu exista ratatu' in cauza. inial eram gata sa apas si eu butonul de add reply, dar am realizat diferenta intre a decide sa ramai virgina pan' la 25-26-26-30+ de ani si a nu fi avut sansa de a lua aceasta decizie. Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Mianna, dar cine stie daca a existat sau nu unul? Fata are 30 si ceva de ani, nu? Prietena si familia ei nu au fost 24 din 24 ore langa ea. Poate s-a simtit atat de jenata incat a preferat sa nu spuna la nimeni.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole Mianna, dar cine stie daca a existat sau nu unul? Fata are 30 si ceva de ani, nu? Prietena si familia ei nu au fost 24 din 24 ore langa ea. Poate s-a simtit atat de jenata incat a preferat sa nu spuna la nimeni. |
cand scriu pe un forum scriu pe baza a ceea ce citesc, nu pe baza a ceea ce poate scrie printre randuri sau ce imi imaginez eu. asa ca am luat in considerare pe acel NIMENI scris cu caps in primul post. daca era doar un topic despre virgine spre 30 de ani, scriam altceva.
Lo_li_Ta spune:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta Si cel mai important, referitor la subiect, una e sa fii virgina pana la x ani pt ca ALEGI asta, si altceva e sa fii nevoita, avand si frustrarea ca nici macar n-ai fost pusa in situatia de a refuza pe cineva vreodata. |
espiritu spune:
LauraNicole si tu si prietenele tale virgine la varste inaintate nu aveti decat sa faceti un club.daca atat ai inteles tu din ce am scris eu e clar ca discutia cu tine e degeaba.DEGEABA!!!ca sa vezi mai bine.la fel si cu anca74.
ca sa nu o dam in chestii personale nu va intreb cand ati facut-o voi prima data.nu va intreb ca sunt absolut sigur ca nu ati asteptat nici 27 de ani si nici 70 de ani.
gandirea mea de 2 lei e justa si valabila.nu e valabila la scoala tehnica de maici.acolo,da e the big wow daca esti virgina til you die.
PS
asa-i ca va roade cand auziti pe vecina ca tipa sub "teroarea" orgasmului?
anca74 spune:
citat din mesajul lui espiritu ca sa nu o dam in chestii personale nu va intreb cand ati facut-o voi prima data.nu va intreb ca sunt absolut sigur ca nu ati asteptat nici 27 de ani si nici 70 de ani. gandirea mea de 2 lei e justa si valabila.nu e valabila la scoala tehnica de maici.acolo,da e the big wow daca esti virgina til you die. |
Da' chiar te rog sa nu ma intrebi cand "am facut-o" eu prima data. Lata. N-am asteptat 27 de ani, dar nici foarte departe de varsta asta nu am fost. Ti-i ciuda, huh?!
Si, sincer, a fost bine. Nu a trebuit s-o fac pe furis, pe un pat de camin jegos, cu alti 10 ametiti in camera si cu "sonorul" la minim sa nu ne auda cine stie cine.
Tu la ce varsta si in ce context ti-ai pierdut inocenta, draguta?
citat din mesajul lui espiritu PS asa-i ca va roade cand auziti pe vecina ca tipa sub "teroarea" orgasmului? |
Oh, io nu am cum sa ma aud decat pe mine pentru ca stau la casa. Vecinii sunt la vreo 10 m de noi. Doar daca "o fac" cu ferestrele deschise sa ma auda cumva vreunul, "terorizata" fiind.
Banuiesc, insa, ca tu esti tare vajnic in asternuturi, nu-i asa?
Ia spune-ne si noua cum faci sa fii asa "terorizant"?
Ai "terorizat" tot cartierul sau mai ai de lucru la capitolul asta?
Androix spune:
Pai dupa unele din voi subiectul asta nu-si are rostul, de ce mai scrieti aici atunci? Inseamna ca domnisoara in cauza nu este deloc depasita de situatie ci foarte in control of it!
Pana la urma ca e sau nu virgina la varsta asta nu cred ca-i scrie in frunte asa ca semnele de intrebare pot sau nu sa apara. Daca lucrurile se intampla natural nu au de ce sa apara. Doar sa nu spuna ea de la prima intalnire asta, si atunci nu mai curg lucrurile natural. Inseamna ca problema e in alta parte. Eu cred ca virgina sau nu, la 27 de ani nu mai ai inocenta de la 16 de care vorbeste Accept, nu mai iubesti de sa te doara numai omul si ce e in sufletul lui. Acum are alte criterii pe care respinge sau accepta un potential partener. Si pe masura ce s-a maturizat criteriile s-au tot inmultit iar sansele au scazut. Cred ca nici nu realizeaza asta si ii descurajeaza inconstient pe cei care poate ar vrea sa aiba o relatie cu ea.
Nu am vazut poate ai scris, Lolita, mama ei ce parere are. O incurajeaza sa-si gaseasca pe cineva, e discreta sau face mare caz de treaba asta in sens pozitiv sau negativ? Ca ma gandesc ca e important si cum reactioneaza persoanele cele mai apropiate fata de situatia asta.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
goldi spune:
Mey, nu inteleg ce atata inversunare cu virginitatea si toata lumea gata de paruiala, cand de fapt problema fetei este in primul rand lipsa unei relatii . Am recitit primul post si chestia cu virginitatea a fost aruncata in context, ca sa intareasca faptul ca fata/femeia a fost si este atat de singura, incat nici macar o relatie pur fizica nu a avut . Virginitatea este doar rezultatul singuratatii absolute . Iar ei, fetei, probabil ca ii e sila sa agate un barbat intr-un bar pentru o partida scurta, doar pentru a intra in randul lumii.
Cred ca sensul subiectului a fost deturnat.
Daca Lo-li-ta scria ca o prietena desi consuma barbatii regulat, este in realitate extrem de singura, nu mai era subiectul atat de suculent, nu ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
goldi spune:
Recitind, vad ca scanteile sar repede, asa ca ma explicitez : Lo-li-ta, nu e vorba de subiectul tau, m-a amuzat cum discutia a alunecat incet, incet exclusiv pe aspectul sexual al povestii .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
espiritu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anca74
Da' chiar te rog sa nu ma intrebi cand "am facut-o" eu prima data. Lata. N-am asteptat 27 de ani, dar nici foarte departe de varsta asta nu am fost. Ti-i ciuda, huh?! Si, sincer, a fost bine. Nu a trebuit s-o fac pe furis, pe un pat de camin jegos, cu alti 10 ametiti in camera si cu "sonorul" la minim sa nu ne auda cine stie cine. Tu la ce varsta si in ce context ti-ai pierdut inocenta, draguta?
Oh, io nu am cum sa ma aud decat pe mine pentru ca stau la casa. Vecinii sunt la vreo 10 m de noi. Doar daca "o fac" cu ferestrele deschise sa ma auda cumva vreunul, "terorizata" fiind. Banuiesc, insa, ca tu esti tare vajnic in asternuturi, nu-i asa? Ia spune-ne si noua cum faci sa fii asa "terorizant"? Ai "terorizat" tot cartierul sau mai ai de lucru la capitolul asta? My posts represent my own opinions, thoughts, etc. and no one else's. Mamica de Zanuta mica, Anna Laura www.youtube.com/watch?v=ckFvoGRPiCU&feature=related/" target="_blank">Shape up, Anca! Le meilleur moyen de réaliser ses rêves c'est de se réveiller. |
daca te roade curiozitatea cum este espiritu in asternuturi,espiritu te invita la o demonstratie practica.apoi vii si impartasesti concluziile pe forum.tot atunci iti spun si cand am inceput si contextul.
simt cum te roade ceva frustrare "camin jegos" "10 in camera"....nu stiu de unde le scoti dar probabil din amintirile personale.
ce e mai grav este ca asociezi sexul cu ceva naspa,degradant.
asta e unul din motivele pt care e atat de prolific topicul cu "Sexul fara orgasm".
ina.click spune:
Ba ce cumintel si constructiv era topicul asta inainte sa apara 100 de muste pe 100 de caciuli....
24 +