Depasita de situatie

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Papusel,

Mi-aduc aminte, nu cu mult timp in urma, de o poza a ta pe care am avut neasemuita sansa sa o vizionez si, cu regret spun, nu mi-ai picat absolut deloc cu tronc. Ce sa-i faci, cu de-a sila nu se poate, stii si tu. Asa ca ma vad obligata sa nu-ti onorez invitatia.

Cat despre asocierile mele, te rog eu frumos sa nu mai faci pe psihologul amator ca o dai in bara scandalos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca74

Papusel,

Mi-aduc aminte, nu cu mult timp in urma, de o poza a ta pe care am avut neasemuita sansa sa o vizionez si, cu regret spun, nu mi-ai picat absolut deloc cu tronc. Ce sa-i faci, cu de-a sila nu se poate, stii si tu. Asa ca ma vad obligata sa nu-ti onorez invitatia.

Cat despre asocierile mele, te rog eu frumos sa nu mai faci pe psihologul amator ca o dai in bara scandalos.

My posts represent my own opinions, thoughts, etc. and no one else's.
Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

www.youtube.com/watch?v=ckFvoGRPiCU&feature=related/" target="_blank">Shape up, Anca!
Le meilleur moyen de réaliser ses rêves c'est de se réveiller.

ai inteles gresit.nu era o invitatie.am si eu standardele mele peste care nu trec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Revenim, totusi, la prietena Lolitei? si sa lasam laoparte cine pe cine NU invita la sex demonstrativ intru alinarea frustrarilor.

Ce legatura are virginitatea cu singuratatea? Legatura cauzala poate sa fie inversa, adica e virgina pentru ca a fost intotdeauna singura, nu si invers - e singura pt ca e virgina . Sigur, daca la orice intalnire s-ar repezi sa anunte faptul ca e virgina, ar fi o problema, dar din descrieri fata pare suficient de sanatoasa la cap si desteapta cat sa nu faca asta. ca, vorba cuiva, nu-ti scrie in frunte starea himenului. Ca sa dau din casa si sa nu fiu incadrata la "frustrate" (sau poate ca da????), eu am fost virgina pana dupa 25 de ani, iar dupa momentul cu pricina partenerul se jura ca nici prin cap nu i-a trecut ca n-as avea "o vasta experienta". si nici nu mi-a luat 2 ani sa depasesc pozitia misionarului, ci ceva mai putin de 2 ore . Asa ca ma lasati cu panseuri d-astea generalizatoare.
Virginitatea e probabil ultima problema a prietenei Lolitei.

Ne votati, va rugam? rat1 si rat 2 http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Felicitari, raton! Ma bucur ca mai exista si experiente fericite "de dupa" 25 de ani.

Daca ne-am luat toti dupa cum gandesc unii barbati, ar fi vai si amar de noi... Cica noi suntem inapoiate, gezas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Mie mi se pare ca tot topicul asta a deviat intr-o maniera Beavis & Butthead.
Nush. Mi-am imaginat in loc de adulti, parinti, etc, o turma de adolescenti unsurosi care citesc postarea initiala si singura chestie la cre-i duce capul e "Uhmmm..haha...haha....adica nu se f..e?"

Si de aici, floricele pe aceasta tema secundara.

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui raton

Revenim, totusi, la prietena Lolitei? si sa lasam laoparte cine pe cine NU invita la sex demonstrativ intru alinarea frustrarilor.

Ce legatura are virginitatea cu singuratatea? Legatura cauzala poate sa fie inversa, adica e virgina pentru ca a fost intotdeauna singura, nu si invers - e singura pt ca e virgina . Sigur, daca la orice intalnire s-ar repezi sa anunte faptul ca e virgina, ar fi o problema, dar din descrieri fata pare suficient de sanatoasa la cap si desteapta cat sa nu faca asta. ca, vorba cuiva, nu-ti scrie in frunte starea himenului. Ca sa dau din casa si sa nu fiu incadrata la "frustrate" (sau poate ca da????), eu am fost virgina pana dupa 25 de ani, iar dupa momentul cu pricina partenerul se jura ca nici prin cap nu i-a trecut ca n-as avea "o vasta experienta". si nici nu mi-a luat 2 ani sa depasesc pozitia misionarului, ci ceva mai putin de 2 ore . Asa ca ma lasati cu panseuri d-astea generalizatoare.
Virginitatea e probabil ultima problema a prietenei Lolitei.

Ne votati, va rugam? rat1 si rat 2 http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=24

nu ma obosesc sa dau reply la alte mesaje fiind lipsite de substanta.
deci : nu a sustinut nimeni ca e singura fiindca e virgina.
autoarea topicului spunea ca prietena nu a mai avut relatii(indiferent de natura lor) de prin liceu.daca asta vi se pare o normalitate atunci eu sunt ala nebun!
e clar ca sistemul de defence s-a intarit o data cu trecerea timpului.
eu am spus punctul meu de vedere si anume ca as fi sceptic in privinta unei tipe care la 27 de ani e inca virgina.EU nu altii.
faptul ca unele dintre colegele coforumiste bat campii la propriu cu replici de genul "adolescenti unsurosi" si "nu se f..te nu e buna" e de deplasat rau.
nu prea pricep eu de ce s-au scandalizat anumite persoane pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Intr-o singura privinta sunt de acord cu espiritu: nu e normal sa nu fi avut niciun fel de relatie inca din liceu. Cu atat mai mult cu cat isi doreste. In rest, fiecare e liber sa-si inceapa viata sexuala/sentimentala etc atunci cand se simte pregtit, atata timp cat e impacat cu ideea. Vara-mea nu e, chiar daca nu se manifesta constant,si ma doare sufletul ca n-am cum sa o ajut. Intr-adevar, nu e vorba strict de sex. Eu cred ca o luam razna daca in 10 ani nu ma imbratisa nimeni, sa zicem.
Intreba cineva de parintii ei. Tatal ei o iubeste f mult, sufera si el, dar nu se manifesta in nici un fel. Mama ei se limiteaza la a incerca sa o consoleze cand se deprima rau, dar nu face in rest comentarii. Acum ma gandesc ca ea a stat pana pe la 12 ani, f mult la o bunica batrana si destul de traditionalista care s-a chinuit sa-i inoculeze ideea ca trebuie sa te casatoresti virgina. Vara-mea e f open-minded la capitolul asta, dar i-o fi ramas ceva in subconstient, mai stii.

Mergi la inceput