Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Noi asteptam sa fie gata o ciorbica de vacuta cu legume si varza a la Cluj. Tare-s curioasa cum o iesi, ca n-am mai facut niciodata, dar mi s-a parut interesanta reteta.

Irina ~ 32+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

trebuie sa iasa super buna pastreaza-mi si mie o portie. ca eu in frigider nu am decat racituri

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

mie imi este rau.de data asta am racit rau.nici azinoapte nu prea am dormit fiindca nu puteam respira si altceva de pus in nas nu stiu in afara de apa de mare hipertona.daca aveti idei le astept.pana acum am reusit sa nu fac febra dar ...nu e timpul trecut.stau in pat si beau ceiut.va pup

................................................
28+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mara eu mi-am pus pinosol e super bun dar vezi k la inceput ustura un pic k e mentolat.e p baza de plante si e permis in sarcina. poti sa iei seara inainte de culcare paracetamol sa poti dormi. si trece si mai repede. insanatosire grabnica

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Gabi, vezi aici adresa si programul de lucru cu publicul: http://www.bucuresti.prestatiisociale.ro/

Pt burticile din provincie: http://www.prestatiisociale.ro/Agentii_teritoriale_pentru_prestatii_sociale

Mara, de pus in nas (dc trebuie neaparat...) e bun si Pinosol, contine uleiuri volatile din diverse plante (menta, pin, eucalipt). Insanatosire rapida!

_
BB e deja pe drum
Roxana 31+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Roxx26 foarte utile informatiile de la tine. Multumim!

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

noi am fost pana in real
am gasit o super oferta la pilote, 180x200 la 45 lei, si e bine facuta si se poate spala la masina
am luat si 2 pernute la 1,88 lei, cate una pt fiecare motan
la sosete de dama era oferta buna, 5 perechi la 11 lei, parca, mi am luat un set pt la spital, plus un sutien pt alaptare

o sa ma apuc sa le pun in geanta, ca sa am bagajul pregatit
mai imi trebuie camasile, niste chiloti, ca am scotocit tot raionul in real si nu mi a placut nik, toti erau prea inalti, gen ¨moartea pasiunii¨

+29 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Irinuka;ce bunatati faci tu acolo..yamiii
Bebelu;Eu am f prajiturica cu urda,am bagat spanac la congelator..si atit..a venit Mami si a f curatenie..sunt pusa la lenevit..mai trebuie si cate o zi ca asta..stai linistita
Mara; iti trimit un ceaiuc f din bunatati.Sa te faci bine

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna burtici

acum am ajuns acasa, nu imi mai simt picioarele si fundul
am fost prin militari shopping..cu musafirul nostru, am umblat de ne-au sarit capacele prin toate magazinele, si-au luat pantofi, adidasi..mi-am luat si eu doua rochii din lana..lungi si super misto..dar le-am luat masuri mici..pentru cand sunt iar sexy..ca sunt lungi si stramte
acu au plecat sa viziteze clubul lui steaua si sa beleasca ochii pe la cotroceni.
imi e somn

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

gata..indreptat parul, machiat lejer...ca de vine sotul si sa nu ne gaseasca nearanjati..

mai am snitelele de prajit..si prea destul...?

fluturas 27 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput