Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna burtici

Miss mj;raportez ca m-am culcat la 1.15..si m-am uitat la dansez pana la sfarsit..asa ca nu mai intreb cine a plecat acasa

Bebelusi;mi-e mila de voi..va urez multa putere si rabdare pt mandoi.

Am fost la piata la babute sa iau urda..poftesc prajiturica cu urda..si mi-am mai cumparat o punga uriasa de spanacnumai Eu maninc in familie..dar m-am gandit sa-l fierb si bag la congelator..sursa buna de fier

Cine stie cum pot salva postarile de aici..de ex am vrut sa-l salvez a lui roxx in privinta la CIC.sa-l am pt cand ne trebuie.

pupici

mai vin
Eu tot asa pisacioasa,somnoroasa..cu burtica pietroi din cand in cand..ieri am stat toata dupamasa in pat si tot asa tare imi era burtexul

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Hmm, da' fac banii minunile astea de bigudiuri. Am pus o poza sa vedeti ce-a iesit. Numa' ca nu-s aranjate, pieptanate buclele, etc. Trebuie eu sa mai exersez cu ele insa imi place cum ies.

Fluturas si al meu e cam ondulat de fel, numai ca eu tot il intind cu peria... ca nu are onduleurile bine definite si ma enerveaza ca sta asa "zbarlit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

mie mi s-a stricat placaki de intins parul (a ineput sa se cojeasca teflonul de pe ea). Imi trebuie neaparat alta ca sunt dependenta de ea. Poate imi aduce mosul una!

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac burticile? eu am mancat o ciorbita de fasole si m-am umfalt rau.astazi sunt la mami sa facem dulceata de gutui si papanasi .
opaaaaaa tunde ai rezistat pana la sfarsit , bravo
tierry arati foarte bine

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

mie mi s-a stricat placaki de intins parul (a ineput sa se cojeasca teflonul de pe ea). Imi trebuie neaparat alta ca sunt dependenta de ea. Poate imi aduce mosul una!

vezi ca e promotie la remington,duci placa veche,stricata,si iti iei alta noua cu 25% reducere, stiu ca face cumnata mea promotie in mall.

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Cine stie cum pot salva postarile de aici..de ex am vrut sa-l salvez a lui roxx in privinta la CIC.sa-l am pt cand ne trebuie.

vezi ca le-a pus roxana pe mail-ul comun

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissia

iubita.mara ,eu o sa nasc cu dragu roxana.am fost si eu inseara asta si am vazut rezervele,arata super bine peste asteptarile mele .

28+ cu
Karina-Maria

care rezerve?cele de la neonat sau alea pt care tb sa platesti?

................................................
28+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

eu mi am luat placa de ceramica acum 1 an din hala mare de la obor cu 35ron si e excelenta de la victronic ..si am mai avut una care ma tinut 4 ani tot din piata luata...(4 ani pe mine si pe prietenele mele era saraca folosita zilnic)

28 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna fetelor vorbarete!
Roxx multumim de info, dar unde se gasste Agentia pentru Prestatii Sociale a Municipiului Bucuresti ???

Eu raportez o stare buna, desi imi e greu sa ma urnesc sa fac cate ceva prin casa. As vrea sa bag aspiratorul , sa sterg geamurile , dar obosesc f repede, abia am calcat 2 camasi si nu mai pot!

E asa frumos afara, as vrea si la plimbare, dar nu am cu cine, sotul meu e la munci, asa ca o sa stau la tv in varful patului!!

Va si va doresc un week minunat!!

FVL heterozigot, 28 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac burticile????
eu am bagat somn pana acu asa k nu am facut nimic nimic. nici pat, nici curat, nici mancare, nici nimic
voi sigur sunteti in plimbari.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput