Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

salut fetele,

Ramy, Cristina, mersi de cafelute. Eu acum o savurez pe a treia

Freedelia sanatate micutului prieten si sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea probleme

Cristina cu turcii "se lupta" si austriecii. Cumnata mea din Viena mereu imi spune ca in sfarsit exista si la ei o natzie mai putin agreeata decat romanii

Nu m-am uitat daca avem iepurasi serbati in 13...ma uit si revin!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Avem! Avem!

Vladi, Selina si Emilia LML si sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de nazdravani!

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia doamne fereste! saracul copil! bine ca totusi evolueaza ok si nu e o forma grava!

cristina eu de copil nu am ce sa zic, de vina sunt parintii si educatoarele, fazele astea nu s.au intamplat intr.un parc unde iti iei copilul si pleci , ci intr.o institutie, unde cineva tre sa aibe grija de ei , sa.i invete ce.i frumos, nu apucaturile astea
si aici si peste tot se intampla, dar se iau masuri, legatura cu parintii, sunt trimisi cu copil cu tot la psiholog si daca se vede ca din partea lor nu e vointa, copilul e exmatriculat si nu e primit nici la alte gradinite, stiu cazul unui copil ucranian, ma poate pe mine ma lua rasul, dar ala facea urat de tot :)) cand intra in aprozar fugea cu mana intinsa si darama tot ce gasea pe traseu la nivelul mainii, apoi incepea sa dea cu picioarele in toti, in ma.sa si la sfarsit se trantea pe jos si se tavalea bine de tot:)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

cristina faci bine sa schimbi gradinita, nu stiu de ce aveam impresia ca magnus e mai mare de varsta, dar m.am uitat la semnatura si.am vazut ca e cam cat ivan al meu, diferenta e mica :)
ai fost tare cu e mare si politist :)))))

ivan a avut si are un astfel de prieten care bate tot ce misca, exact cu un tren i.a dat in cap altui copil, dar nu am ce zice , ca ma-sa e cu gura pe el, il cearta, cum face ceva , cum il ia din parc, la scoala s.au pus bine pe el cu vorba si i.au data o atentie deosebita, acum e cu totul alt copil!

anca

asteropi cum ti.au iesit analizele, eu sunt sigura ca bine, dar cum n.ai scris...

POZE

Mergi la inceput

Cristina episodul cu copilu' ala nu ezte unic dincolo...mie mi se pare ca stilul de abordare a educatiei la un moment degenereaza. Se vrea o libertate maxima de explorare pt copil, insa de cele mai multe ori libertateaasta da in ignoranta si proasta crestere.
Si eu sunt de axord cu ideea sa nu-i urmaresti copilului fiecare pas si aia nu-i voie , si cealalata nu-i voie ..si acolo nu..dincolo nu, DAR nu voi sta niciodata pasiva la atitudini care sunt lipsite de bun simt si maniere. Eu nu as sta pasiva la o scena descrisa,pt ca e legata de maniere si educatie nu de explorare si interdictii.

Aster imi pare rau sa aud ca ati avut probleme cu micutza Asteropi. Si eu ii mai pun parmezan pt supliment de Ca, dar nu am patit asa ceva. Oare sa-i fi pus tu prea mult??Eu il folosesc pe post de condiment..deci il rad si adaug cat iau intre 3 degete in 2 portii de piure!

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna ziua,

multumesc de raspunsuri la patania mea... na ce sa spun, aici sunt multi copii bine crescuti, unde parintii se ocupa, dar sunt si altii unde interesul fata de copii, mai ales daca mai sunt "mai alfel" e scazut si lasat total in grija gradinitei sau a scolii ceea ce e foarte rau. Eu ma asteptam ca mama sa ia masuri, sa se scuze... macar cat de cat. Si nu ca ma laud, dar Magnus e crescut foarte bine, poate o mai face si el prostioare ca si copiii, dar in rest vorbeste foarte frumos, sotul s-a ocupat foarte bine de cresterea lui zic eu.
Magnus nu prea stie deloc romaneste, ca de, eu am fost plecata mai tot timpul la servici dar si sa spun drept mie mi-a fost f f important sa vorbeasca foarte corect germana ca traim aici, educatia si limba sunt pentru mine datoriile parintilor, asa e conceptul meu...
Denis are probleme mari, cred ca o sa vorbesc eu sau sotul si cu directoarea pentru ca nu e normal, trebuie avertizati parintii sa faca ceva , sa mearga cu copilul la un psiholog, ca eu chiar daca schimb gradinita, ce fac ceilalti copii care raman...
Am auzit o discutie intre educatoare cand spuneau ca una trebuie sa stea sa-l pazeasca pe Denis in continuu... e gradinita de stat de asta nu pot sa faca cred ca nici ele prea multe, dar cu directoarea tot trebuie sa vorbim; stiu ca pe alti copii i-a muscat si e cunoscut ca copil problema.
Am incercat azi sa vorbesc la teelfon de hotline cu cu ergoterapeut, chiar daca ma costa ceva, vreo 2 EUR/minut, da macar sa-si dea si cineva cu parerea de meserie... ca mi-e frica ca s-or intampla lucruri grave la camin si noi am stiut ca-s probleme si n-am facut nimic.
Mi-e si oleaca frica, ca bosniacii astia is mai nebuni si ei (e vorba de tatal baiatului).... da candva trebuie sa le spuna cineva in fata ce si cum. Cred ca o sa-l mai trimit pe sotul meu imbracat in uniforma, el e ajutor de polizist, n-are arma, dar arata destul de impresionant in uniforma, ca poate o avea Denis mai mult respect... eu de fapt cred ca baiatul asta e gelos pe legatura tata-fiu pe care o are Magnus si de asta face asa... problemele lui sunt mult mai adanci... dar ce pot sa fac eu, aici nu ai cum sa te bagi nici prea tare, trebuie sa mentii o anumita distanta ca nu-i copilul tau.

Magnus va incepe la gradinita noua probabil din decembrie, luni mergem pentru o ora de acomodare unde e si cel mai bun prieten al lui.
Sper sa fie bine. Motivul pentru care am vrut sa schimbam gradinita e ca ne anuntasera prin semtembrie ca ne taie locul de camin fulltime, ar fi fost doar parttime (sa-l iau la 12:00 si cu otiunea sa-l duc la 14:00 iar, sa manance asacas) din cauza ca eu nu muncesc, ca "stau" acasa... bine, a fost numai o intentie am reusit sa-i conving ca e greu pentru noi si pana la urma nu ne-au luat locul, dar nu se stie niciodata, oficial pot sa faca asta daca sunt crize mare de locuri fulltime. A doua chestie care nu ne-a placut de la inceput, locul de joaca e la strada, strada cu 30 la ora, dar se circula mai repede, si e tare mare galagie... da a trebuit sa acceptam asa. Acum, la gradinita noua au vedere intr-un parculet mic, e liniste si aer curat si cum am mai zic, crestin, apartine de biserica catolica.

O zi buna tuturor...

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Asteropi - imi pare rau ptr problemele iepuricii tale. uite , si eu ii dau zilnic lui ricky 1 lingurita de parmezan ras in supica de la pranz. asa mi-a recomandat pediatra din prima zi de diversificare (plus o lingurita mica de ulei de masline). pana acum n-a avut probleme cu burtica deloc. ceea ce imi aduc insa aminte , este ca pediatra mi-a zis sa folosesc parmegiano reggiano si nu alt tip (cum e granda padana sau mai stiu eu care). tu de care parmezan i-ai dat? poate e vreo diferenta in modul in care sunt produse si asta sa fi cauzat problemele (daca esti sigura ca de la parmezan i se trage!) Insanatosire grabnica!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

si eu ma mir de parmezan care de obicei constipa! e posibil sa dea diaree doar in cazuri de intoleranta la lactoza, copiii sensibil la lactoza nici nu beau mult lapte...nu e musai sa li se taie lactoza, intoleranta e de multe feluri, oricum doar ca ma mir de parmezan

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna fetelor dragutelor,
Multumim din suflet pentru urarile de ieri. Avem 9 lunite wawwww, nu-mi vine sa cred cum au trecut. Gata, a echilibrat timpul petrecut in burtica la mami, normal eu ar fi trebuit sa fiu la parmetrii de dinainte de nastere. Nici vorba.
De ieri a devenit agitata si plangaciasa. Cred ca e vreun dintzoc. Nu se simte nimic, dar n-ar avea alte motive. Cel putin nu vizibile inca.
Ami (parca, mii de scuze). Merci pentru ideea cu curmalele. Am aplicat-o, a fost miam-miam

Delia -free
cred ca ti-am mai spus ce mult va admir pe tine, familia ta si mai ales copiii tai (e deja pleonasm). Ai niste copii de reclame, la propriu si la figurat iar voi sunteti niste parinti cool si foarte devotati. Bravo voua .
Imi pare tare rau pentru copilul prietenilor vostrii. De fapt n-am cuvinte, e ingrozitor, Dumnezeu sa-l ajute si sa-i ajute. Ma rog si eu pentru el si pentru noi toti sa fim sanatosi ca e cel mai important lucru de pe pamant.

Alina sanatate lui Asteropi. Pupam fetita frumoasa si radsfatata

Nu mai stiu ce mai voiam sa mai scriu, am inceput mesajul cuc eva ore in urma dar.....;;;

Sa aveti un weekend placut si linistit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna, fetelor!
Delia, multa sanatate baietelului prietenilor vostri! Mie mi-e foarte frica de bolile astea atat de grave, ma rog pentru ei sa aiba puterea sa treaca peste toate.
Cristina, bine ca il muti pe Magnus. Comportamentul acelui copil mi se pare total deplasat. Probabil ca si el are o personalitate mai puternica, dar sigur nici parintii nu fac mare lucru pentru el. Eu consider ca e vina lor, educatoarele nu pot da copiilor educatia de acasa.
Stanucel, multa sanatate mamei tale! Si eu sunt experta la clatite cu Mara in brate. Cand m-a vazut sotul prima data cum am facut aluatul si le-am prajit cu o mana, in timp ce cu cealalta o tineam, nu i-a venit sa creada.
Astero, sanatate micutei, sa ii treaca repede burtica.

Fetelor, de care curmale luati pt iepurasi? Din alea uscate? Sunt ok? Stafide se pot da?

Mergi la inceput