Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Fetelor,help!!!!!!!!!
Am primit rezultatul la urocultura lui Eduard, imi scrie ca are stafilococ auriu hemolitic, peste 100.000UFC/mL
HELP!!!!!!!!!
Dianami sau alte fete care va pricepeti, va rog sa imi explicati ce inseamna asta si ce sa fac, am inteles ca prezenta lui in urina nu e ceva normal, ca denota probleme mai grave la aparatul urinar
Imi vine sa mor
In seara asta nu ii mai dau antibiotic lui Eduard, daca cumva mai face febra, ii dau antitermice si maine merg sa vad ce are, daca nu impachetez si ma opresc la tg. mures, sa il vada un pediatru bun, nu mizeriile asrtea de la noi, care-si zic doctori
Chiar ca is in prag de depresie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Samaria nu stiu daca e bine sa opresti antibioticul. De stafilococc tot cu antibiotic scapi

nu ma pot sa stau ...revin...

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

SAMARIA ai facut si o antibiograma? Ca asta arata la ce e sensibil stafilococul, poate e sensibil chiar la antibioticul pe care-l administrezi acum.
Neaparat trebuie antibiograma, nici un medic nu-ti da tratament fara antibiograma!

Cred ca e o infectie in organism, de aici si temperatura ridicata.
Mai cere parerea unui medic de pe la voi, pana sa ajungi la Tg-Mures.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

samaria, stafilococul asta e creeaza rezistenta la foarte multe antibiotice, mai ales din spectrul penicilinelor, asa cum spune child, trebuie facuta o antibiograma
multa sanatate

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Samaria de stafilococ se scapa tot cu antibiotic, cel prescris de catre medic dupa antibiograma. sanatate multa!

am vazut si eu poze cu iepurici frumosi, nu enumar ca sa nu uit pe cineva.

mie tot aiurea imi merge forumul, inca nu pot accesa mesajele private si nici nu pot folosi smilies.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Promote your wish to a dream.by Ralph Marston - The Daily Motivator on Tuesday, November 16, 2010 at 2:59pm.

How do you know if your dream is big enough? If you're working steadily and enthusiastically in the direction of that dream every day, it's big enough.

But what if your dream is not compelling enough to constantly motivate you forward no matter what? Then it's really more of a wish, and not much use to you at all.

If that's the case, consider making it bigger and more meaningful. Promote it from a wish to a true, life-changing dream.

When the obstacles and challenges are great, make sure your dream is even greater. In those situations when you must push forward, it is essential to have something truly meaningful to push toward.

If you live just to get through the day, you'll end up doing it over and over again with nothing much to show for your efforts. Choose instead to dream big dreams, and get real fulfillment from your time and effort.

You can wish for what might be nice, and you'll probably be disappointed. Instead, reach deep inside, truly dream of how good you know life can be, and make that dream so big you absolutely must bring it to life.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Samaria imi pare rau sa aud despre Eduard. Va fi bine o sa vezi, iti trebuie antibiograma a vezi la ce este sensibil.

Pe obiectele din jur,pe pielea noastra, peste tot traiesc zeci de stafilococi. Trebuie sa ne intarim organismul pentru a nu fi susceptibili la actiunea acestora.

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Am vazut ca cineva schimbase ordinea pozelor in albumul lui David????
Oricum am sters albumul. Vom reveni cu poze noi in preajma aniversarilor.

Delia, David-ul tau e frumos si dulceeee.

Vazut si pe Robin la piscina, adorabil.

Oana sunteti tare frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

interesant mesajul, multumim Erina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ERINA eu nu am apucat sa vad pozele...

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput