Ce salarii mai sunt in ziua de azi??

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Exemplu: o farmacista de provincie din Bv castiga 4.000, in timp ce una din Pitesti - 2.000. Cea cu 2.000 are vechime mult mai mare si tot ce se poate in domeniu, prima are si ea tot ce se poate, dar cu vreo 15 ani mai putin (si totusi este mult mai bine platita). Ambele in sector privat. Ambele "simple" farmaciste (nu diriginta sau cum se mai zice acum).

Nemernica, vrei sa te angajezi? Sau vrei sa stii doar asa... chiar tu ai scris ca vrei doar sa fii informata... Este un sondaj? Cu cat castiga romanii in ziua de azi? Unii au salarii confidentiale (de obicei care si castiga mult)... deci nu te pot ajuta sa-ti formezi o parere...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemernica spune:

Stiu ca sunt confidentiale..dar nu cer aici nici nume nici compania unde lucreaza etc..tocmai de aceea intreb aici ca altfel nu ma apuc sa intreb lumea face to face treburi dinastea..
da as vrea sa imi fac o parere cam care mai este nivelul salariilor in ziua de azi..mai mari sau mai mici ca pe vremuri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetyana spune:

buna dimineatza!

reclama

Doina mami de fete Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Eu inteleg f bine rostula acestui topic. Atunci cand te angajezi undeva trebuie sa stii cam cat ceri cu cat se plateste de obicei un job.
La noi in firma salariile pentru o anumita functie (deci toti facem acelasi lucru ) variaza intre 1000-4000Ron net, pentru o alta intre 2000-6000 si diferenta intre salarii nu este data decat de negocierea la angajare. Nu conteaza spor de vechime sau altceva , maririle ulterioare angajarii au fost facute procentual, si din pacate scaderile de acum la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaisG spune:

Exista un site de specialitate unde poti afla informatii de genul asta (cred ca se considera reclama daca las link-ul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemernica spune:

gabita ai inteles ff bine.. si eu cred ca de fapt totul tine de negociere..dar vreau sa stiu anumite limite..ca nu ma aduc acum sa cer 50 de milioane pt un job daca in piata se situeaza pe la 1000-2000 ron..
dar nici nu vreau daca pt un job de marketing scorurile sunt intre 2000-3000 ron eu sa cer 1200....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca ne spui cam care e job-ul, poate vei afla si niste cifre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

eu cred ca ar trebui sa abordezi problema din alta perspectiva

piata muncii e asa cum o stim cu totii. sunt foarte multi care au ramas pe drumuri in urma restructurarilor sau isi cauta disperati un job, pentru ca dintr-o amarata de leafa de bugetar, redusa cu 25%, nu au nici ce sa puna pe masa copiilor. asadar, sunt multi dispusi sa munceasca pe un salariu relativ mic, decat sa ramana pe drumuri in prag de iarna, cu rate mari la banca si venituri insuficiente.

in primul rand cand mergi la un interviu incearca sa te orientezi dupa mici amanunte/detalii, ca sa-ti dai seama daca firma respectiva merge cat de cat bine : sediu, aspect si dotare birouri (mobilier, calculatoare, echipamente, curatenie, etc.), felul in care sunt imbracati si modul in care vorbesc si se comporta cei care lucreaza acolo. pentru ca daca te duci la interviu la o firma de 2 lei, tot de 2 lei poate fi si salariul

si, desi poate ati considera o lipsa de tact, cred ca daca esti intrebat la interviu ce asteptari salariale ai, poti raspunde elegant si cu diplomatie ca te astepti la un salariu/pachet de beneficii corespunzatoare functiei, domeniului, experientei acumulate, etc.; daca stii sa "te vinzi" bine la interviu si sa-i convingi pe cei cu care discuti, uneori nici nu mai esti intrebat ce salariu vrei, iti ofera ei din start ceva multumitor, daca sunt interesati sa te atraga in firma respectiva.

mie mi s-a parut ciudata exprimarea ta "da as vrea sa imi fac o parere cam care mai este nivelul salariilor in ziua de azi..mai mari sau mai mici ca pe vremuri.." care vremuri, cu ce vrei sa compari ?!? faci cumva sondaje de opinie sau statistici ? pentru ca altfel chiar nu-mi dau seama la ce ti-ar folosi sa compari salariile de azi cu cele "de pe vremuri"...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

analist mkt se plateste diferit in functie de industrie, una e in telecom de ex sau in bancar (unde ai zeci de produse/servicii/etc) si alta e in distributie de carburanti spre exemplu.

daca esti la inceput (si probabil esti ca altfel n-ai intreba care sunt salariile) cauta sa te angajezi intr-o industrie/firma in care chiar se fac pe bune analize de mkt (au metoda, au bani de sondaje, au trainings, etc) macar ca tragi la inceput pentru 1500-1800 ron, dar pui ceva proiecte ca lumea in CV si peste un an pleci mai departe. Uite P&G de exemplu, aia da scoala de mkt.

Andries

Mergi la inceput