Albinutze de Mai-Iunie 2009(94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!

OTILIA, LA MULTI AAAANIIII!!!!! Cu multa sanatate si bucurii! Cum ai petrecut ieri?

BETTY, ce mai faceti voi?

ANDATA, cum se mai simte sotul?

ALICE, astazi ai examenul pt permis?

CARLA, Am vzitat Catania, mi-am amintit...

Astazi duc fetele iar la exudate, iar eu la analize de sange pt tiroida, vedem ce iese.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 24+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Otilia, La multi ani, multe bucurii si sanatate!!!

Sarmisa, La multi ani (scuze de intarziere)! Nu mai intri pe la noi? Cum mai sunteti?

Maria, ce m-am bucurat sa te citesc

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Betty, da, a fost frumos in vacante, am pus doar prima parte a pozelor de la Disneyland, dar le pun si pe celelalte in curand, s-a terminat nebunia de la noi si pot si eu sa mai respir. Oricum in perioada sarbatorilor la noi e pauza, nu avem clienti deloc, desi ne-ar prinde bine.

Ma zapaceste Larisa, noptile are pauze de 3-4 ore de nesomn, sunt zombi si nu stiu ce sa-i mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Otilia!

Maria s-a invatat in brate! Mai noi vrea si in pat cu mine noaptea! Azi noapte a avut treziri dese, iar in dimineata la ora 6 am luat-o langa noi, ca m-am saturat de "naveta" la patut!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Intru si eu pe fuga, sa urez Otiliai

LA MULTI MULTI ANI FERICITI, cu multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi

Scz ca nu pot sa scriu mai mult, dar teroriciul meu nu ma lasa. Va citesc din cand in cand si va doresc numai bn si multa sanatate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Buna fetelor!

Dupa o pauza de 3 luni fara net am reusit in sfarsit sa am un stick.
inca nu am citit nimic, uitasem pana si parola, mi-a fost cumplit de dor de voi, cu siguranta s-au intamplat multe...am intrat sa va zic ca avem noutati si noi, din august sotul are de lucru in Bucuresti si din septembrie am venit cu totii.Atat deocamdata ,eu as sta acum in continuu, dar Aaron are azi ceva, il deranjeaza ceva ca e f capricios si plangacios, nu reusesc sa-l linistesc nicicum.
Va pup!
am niste emotii de numa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani, Otilia!
Miroase a prajituri pana la Suceava.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Concurs Clipe de vara - ser1, ser2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Sarmisa, welcome back, ma bucur ca si-a gasit sotul de lucru. Cum e in Bucuresti?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!
in primul rand vreau sa va multumesc pentru urarile de ziua mea, vreau sa va multumesc pentru ca v-ati adus aminte de mine. vedeti de ce imi sunteti atat de dragi???

ma duc sa citesc paginile din urma si sa va raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

maria bunica, ma bucur atat de mult sa te citesc!! am crezut ca ne=ai uitat, dar vad ca strigarile noastre au dat rod pana la urma.
imi pare tare rau ca sotul tau a ramas iar fara servici, dar pe de alta parte, tot raul spre bine. asa are si darius cu cine ramane acasa, fara sa mai mearga la gradi si fara sa fie bonavior. imi pare tare rau sa citesc ca si=a spart dintisorii. cum s-a intamplat?? cand se pot repara??
ce bunatati ii prepari lui darius?? te asteptam cat mai des sa ne povestesti ce ai facut la dr, sa ne mai spui si despre darius.

andreea, multumesc de urarile pt ziua lui matei. acum nick bea lapte cu canita?? noi inca avem 3 biceroane cu lapte - unul dimineata pe la 5 - 6, unul la pranz inainte de somn si unul seara tot la somn. daca nu ii mai dai lapte seara inainte de somn, ce ii dai sa manance sa fie satul toata noaptea?? ca as incerca si eu..

alynta, cum se mai simte cumnatul tau? multa sanatate!

Mergi la inceput