Albinutze de Mai-Iunie 2009(94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

badriana, multumesc pentru urari. te asteptam cu vesti bune de la dr.

beca, multumim pentru linkuri. ce de cadouri ai luat pentru fetite si finuti..
pe sara o tineti in scoica in masina??

carla, multumim de urari. cum a fost la gradi dimineata? a plans sabina?? nu mai stiu site-ul sabinei...

beca, multumesc pt urarile de ziua mea. ieri a fost o zi superba, mateiut mi-a cantat singurel la multi ani , daca incepea si arina sa cante, matei incepea sa tipe cat putea el de tare, caci dorea sa cante singur. binenteles, nu se putea cantecel fara dans, asa ca am avut parte de un adevarat spectacol, dragul de el...
sa ne spui cum au iesit exudatele fetelor si analizele tale. multa bafta!! 1

Mergi la inceput

strunfita, multumesc, o draguta ca de obicei... voi ce mai faceti??

carla, daca se intampla sa nu-l scot afara pe matei intr-o zi (asta se intampla fff rar), sa stii ca si el face figuri din astea la somn. poate ca larisa era odihnita. cu ceva laptic nu ai incercat, poate adormea singurica la loc?? tu o mai alaptezi??

alynta, multumesc. maria e o scumpa, sa stii. nu poti pune patutul mariei langa al tau?? matei are inca patutul langa al nostru, asa ca eu doar ma ridic si-i dau sticla, fara sa mai fac naveta. inca nu l-am mutat in camera lui, de lene.

sori, te pup, multumesc pentru urari. sa stii ca te asteptam mai des, mi-i dor sa mai povestesti de cretzulinul razvanel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

SARMISA, ma bucur tare ca s-au mai rezolvat problemele. Cum v-ati adaptat Bucurestiului?

OTILIA, Sara nu are scoica, are un scaun care merge de la nastere pana catre 4 ani. Si acum ii vom lua unul care merge de la 9 kilograme pana la 36, adica pana spre 12 ani.

CARLA, si voi ce faceti in aceste 3-4 ore cat ea sta treaza? si cum recupereaza somnul pe care il pierde noaptea? Faceti o vizita unui medic care va poate spune ce solutii exista pentru tulburari de somn de acest gen. Poate ii este foame, mai suge?

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 24+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

sarmisa, felicitari sotului pentru job!! ce faceti?? te asteptam mai des de acum, sa stii ca am tot intrebat de tine.

serialbastre, , esti o draguta. te invit la o amandina, doar din astea am facut. ce face cezara??

beca, am inteles. am uitat ca mai exista si scaunele 0 - 18 kg. ce mai faci bun de mancare??

alic, cum a fost azi la examinare?? te asteptam cu vesti bune!!!

gata. am ajuns la zi cu cititul si raspunsul.
fetele, ce mai pregatiti bun pentru puiuti?? ca eu iar is in pana uriasa de idei...
ma duc la treaba, vorba ceea - o noua saptamana, aceeasi prieteni - mancare, spalat, calcat si curatenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Otilia, acum am in cuptor un sufleu de brocoli, conoida si dovlecel. Reteta initiala este asa, eu am mai umblat la cantitati si compozitie Ingrediente: Cate 250 g conopida si broccoli, 4 dovlecei, sare, 4 linguri unt, 2 linguri faina, 800 ml lapte, 100 g cascaval ras, 3 galbenusuri, 4 linguri smintana, 250 g sos tomat din conserva. Mod de preparare: Spalati legumele, se desface conopida si broccoli buchetele, dovleceii se taie felii. Se opareste conopida si broccoli in apa cu sare apoi se lasa la scurs. Pentru sos se topesc 2 linguri de unt, se pune faina, laptele si se fierbe 5 min. Se adauga 50 g cascaval ras, condimente. Se ia oala de pe foc si se pun galbenusurile amestecate cu smantana. Se incalzeste cuptorul la 175 grade. Se unge o forma cu unt si se pun in ea straturi de legume si sos. Se presara deasupra sosul si restul de cascaval si se da la cuptor 45-50 min. Se serveste cu sos tomat.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 24+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

SALUTARE TUTUROR.
am intrat si eu in fuga sa va salut.nu am mai dat de mult pe forum,dar chiar nu am timp deloc.in 9 imi termin cursul si apoi sper ca o sa pot intra mai des.
in primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor mamicilor care si-au sarbatorit ziua de nastere,apoi multa sanatate puiutilor.
nu am apucat sa citesc nimic din urma.noi suntem bine,Deiuta stie o gramada de cuvinte,se joaca singurica si ii place tare mult sa deseneze.i-am luat creioane colorate ,carti de colorat si deseneaza de numa.ii o scumpa si ii tare cuminte,nu am treaba cu ea.sta cu bunica toata ziua si seara cand ajung eu si sotul acasa ii pe noi "calare".pana pe la 10 seara cand ne culcam dansam,ne ascundem prin casa si bineinteles intoarcem toata casa pe dos.
vreau sa va intreb daca voi dati ceva puiutilor pt imunitate.
va pup pe toate si pe copii bineinteles si sper sa ne "reauzim" curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, Otilia!
Sa fii sanatoasa, iubita si mereu tanara, asa cum te stim noi, si sa ti se realizeze toate dorintele. Ce cadou frumos ai primit, copiii sunt cele mai dulci cadouri.

Mi-e si frica sa spun ca poate dispare minunea, Sabina nu a plans azi la gradinita, dar nu stiu daca am facut bine sa dispar cat timp era la spalat pe maini, fara sa-mi iau ramas bun.
Larisa si-a stricat programul de somn de cand cu viroza, apoi fiind in vacanta, am mai luat-o cu mine in pat numai sa pot adormi mai repede, de recuperat o face ziua, doarme cam 12 ore din 24. Trebuie sa-i iasa si caninii, se tot vad insa nu au spart, plus ca s-a obisnuit asa si eu sunt prea obosita sa o schimb acum. Alaptez, azi-noapte a supt pana s-a umplut peste limita, a si regurgitat lapte, mi-era teama ca vomita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Buna!
Am foarte putin timp la dispozitie si am intrat sa-i urez OtilieiP .
Noi suntem cat de cat ok: eu cu vizite dese la dentist, Maria, racita si cu ciupituri pe corp( ink nu stim de la ce).
Va pupam pe toate!

Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Binladenu'

http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Sarmisa si Otilia, la multi ani si sanatate!
Otilia, ii dau ce am prin casa sau ce ciugulesc baietii. sau uneori mananca pe la 4-5 cate ceva si-i dau cina mai tarziu, pe la 7. ce functioneaza. si da, bea laptele din canita de aia cu pai.
flo , andata
Carla, si eu l-am scapat pe Nick la muuulte, insa la acadele inca am rezistat , era sa cedez cand cu manutza dar uite ca trecu si asta.
alic, cris, pe unde sunteti frumoaselor??
sunt pe fuga, va pup pe toate
ioana, am poze cu cai:
www.apha.shutterfly.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Seara buna dragelor.

Am intrat si eu rapid sa urez cu intarziere LMA mamicilor aniversate recent Sarmisa si Otilia.

Noi raportam o viroza din fericire usoara doar cu stranuturi si secretii nu foarte abundente, aproape suntem pe final, si tati s-a virozat de la fiu, am ingrijit 2 in we.
E cam maraici si doarme fff prost (cu mici exceptii) si ziua si noaptea. Doarme cu mine in pat de prin sept. (de la ultimele probleme mai urate) si se foieste de n ori pana se ridica in fund , ma ridic si eu, suge putin, il mai legan intins in pat si adoarme (uneori repetam ridicat, alaptat, leganat de multe ori).

Carla, , poate e prea odihnita noaptea, doarme mult ziua ?

Mihaelutza, daca printesita e sanatoasa nu cred ca e nevoie sa ii dai nimic, alimentatie sanatoasa si variata cu fructe multe si legume cat se mai poate, miere si teoretic e de ajuns.

Coraly, nu ne-am hotarat pt cadouri; am vazut in Auchan (nu stiu daca aveti la Cj) niste carti interesante cu pagini cartonate si cu harti atasate + ceva figurine in functie de tematica.

Andata, pe mine m-ai uitat .

Atat imi amintesc din urma, imi pica ochii in gura de somn.
Sanatate multa la toata lumea.

Mergi la inceput