Albinutze de Mai-Iunie 2009(94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Alynta, multa sanatate cumnatului!

Beca, ce fetita cuminte ai tu:)

Am o intrebare, ce aduce mosul bebeilor vostri? Eu ma tot gandesc ce sa iau, pentru ca Dominic nu e prea preocupat de jucarii, are destule ramase de la Sergiu si nu stiu daca are sens sa investesc in jucarii prea scumpe si valabile doar pentru varsta asta. Ma gandeam la ceva mai practic si cu bataie mai lunga, adica ori jucarii de 3+ care sa mearga si la bebei si sa se mai joace si sergiu cu ele, ori ceva puzzle-uri de lemn sau jocuri care sa fie utile si mai tarziu.
Aveti ceva sugestii?

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, pe Etna ai fost din Sicilia sau din Malta?
Coraly, nu stiu ce sa zic, jucarii are Larisa gramezi, plus ca ii place sa se joace numai cu ce se joaca Saby. Am cules de prin calatorii un set de animalute de mare din plastic, o sa le placa la amandoua, cate un ceas de mana cu Mickey pt. fiecare, niste acadele in forma de bradut si cam atat, probabil vom mai adauga maruntisuri pe parcurs, nu vreau sa se invete cu ceva de mai mare valoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Coraly, Sarei i-am luat niste jucarii din lemn, astept acum sa vad daca mai sunt pe stoc saun nu...

Carla, am facut o excursie de o zi din Malta, pentru a vedea Etna, Taormina si inca un oras al carui nume l-am uitat...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 24+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

suntem aici, am scapat de diaree si de bandajat manutza, acum dam cu crema anti cicatrici, azi i-a luat o ora sa adoarma la pranz, eram epuizata, am adormit si eu de eram sa intarzii sa-l iau pe Philip de la scoala. se vede ca Nick recupereaza cu mancatul, ar manca in continuu, ne sperie cu chestia asta. bietul copil. noi am scos si biberonul de la culcare, gata, suntem baieti mari, acum mai trebuie si sa-i invat sa doarma amandoi, dar nu asa curand. in schimb Philip doarme singur de 2 nopti, sa vedem cat tine figura.
Carla, Larisa papa acadele? Nick e innebunit cand il vede pe Phil, insa n-a pus inca gura si ma tin tare, as vrea ca macar pana la 2 ani sa nu pape dulciuri. nu stiu cat succes voi avea. intr-o zi l-am gasit lingand un ambalaj de dulce :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Coraly, problema asta o am si eu, ba nici Philip nu mai e interesat de jucarii (cred si eu, la cate are...) dar lui i-am mai luat niste jocuri pt wii, nintendo etc, la Nick e mai nasol, mai ales ca Philip ii va scrie lui Santa ce sa le aduca. uf, uf. eu am ceva in gand pt Nick, daca reusesc sa o gasesc, iti art si tie ca sugestie.

am gasit:
http://www.fatbraintoys.com/toy_companies/kid_o/bilibo.cfm?display=video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata fetele!!
in primul rand, vreau sa urez un LA MULTI ANI sarmisa!!! sa fii sanatoasa, fericita si iubita!! te asteptam cat mai des sa ne povestesti de puiutii tai!! scuze pt intarziere.

oana mvt, exact despre acea bicicleta vorbeam. doar ca nu am vazut in magazinele noastre. sau nu am stiut eu unde sa ma uit...

clody, . tu esti mai bine???

beca, abia astept momentul cand va dormi toata noaptea fara treziri... cum a fost drumul pana la constanta??

Mergi la inceput

lauraoana, multumesc de raspuns. si la noi era la fel pe la 10 luni, doar ca acum e prea smecher sa mai faca la fel. acum, daca il pun in patut inainte sa fie adormit, se ridica in picioare intr-o fractiune de secunda si incepe sa rada, sa vorbeasca, sa cante, sa danseze. el are in permanenta cate ceva de povestit. din cate vad, trebuie sa perseverez si poate va adormi si el singurel, cum o facea odata...

beca, la noi ora de culcare e 21 = 21,30 dar se face si 22,30 cateodata pana adoarme. ce=i drept, el are somnul de amiaza de la 14 pana pe la 17. acum ma gandesc sa=i decalez incetisor ora de somn de la amiaza pana spre 13, sa fie mai obosit seara, mai ales ca dupa ora 17 nici nu-l mai scot afara, ca nu mai pot, din lipsa de timp (vine sotul de la servici, vine si arina de la scoala, asa ca pana pregatim masa, pana mancam toti 4, pana strangem, numai bine incepem sa ne pregatim de dusuri si=i gata ziua.)
la ce ora doarme sara la amiaza??

Mergi la inceput

coraly, cred ca mosul ii va aduce lui matei ceva puzzle-uri din lemn, ceva hainute. el are 2 saci uriasi cu jucarii, cu care nu se prea joaca ci ii imprastie si pleaca mai departe. jucariile preferate sunt petrele, betele, pamantul. daca l-as lasa sa se joace in pamant atat cat vrea el, as fi mama perfecta. ma gandeam sa-i iau o running bike (dupa cum a spus oana mvt ca se numeste), dar daca e pt copiii peste 2 ani, cred ca o sa vina iepurasul cu ea.

beca, poate ne arati si noua ce jucarii de lemn ii iei sarei.. eu sunt innebunita dupa jucariile de lemn.

andreea, inseamna ca sunteti pe drumul cel bun. bravo!! pe nick nu-l doare deloc manuta?? o foloseste ca si inainte?? las sa manance, e ff bine, ca doar e barbat in devenire... el adoarme singur?? sa inteleg ca nick nu mai are masa de seara de lapte?? dar peste noapte?? cum ai procedat cand ai scos laptele de la culcare?? scuze ca te bombardez cu atatea intrebari, dar eu am cam uitat de la arina...
nici eu nu am inceput sa=i dau lui matei dulciuri cumparat, doar ceva grisine, biscuiti, sticksuri, pufuleti si pufarini.
m-am uitat pe site-ul cu jucarii carapacea de testoasa e super!! de fapt, m-am uitat si la jucariile de lemn de acolo. sunt atat de multe... vreau si eu...daca s-ar gasi si la noi asa multe, ce bine ar fi...

Mergi la inceput

fetele, va invit cu mare, mare drag la o si cine doreste o , iar mai pe seara, va invit la o si . azi iubirea mea cea mica, mateiut, implineste un anisor si 6 luni!!
LA MULTI ANI ii uram si lui darius de maria bunica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!

Stiu ca nu am mai aparut de mult,poate ne-ati si uitat...v-am citit in fiecare zi dar nu imi gasesc timp de loc sa scriu!
Cum azi e o zi deosebita pt noi(puiul mic a implinit un an si 6 luni)am intrat sa ii multumesc Otiliei pt urari si sa i le intorc lui Matei inzecit!si sa va bucurati mereu de comoara mica!

Darius creste frumos..pe 25 aflam cam cate kg are acum,ca avem vaccin si revizie la pediatra!La gradi nu mai merge..nu i-a placut,a fost mai mult bolnav si sotul a lucrat doar putin la inceput iar acum sta iar acasa...asa ca ramane cu tati!Pe zi ce trece invata mai multe si spune mai multe...de vreo 3 zile zice clar.."mamaia" si "tataia"..cu o intonatie de il vine sa il mananci...Doarme toata noaptea.de pe la 22 pana cand ma trezesc eu...parca are ceas la fundulet..daca ma ridic eu din pat adio somn pt el...
Noroc ca eu acum incep serviciul un pic mai tarziu..asa ca ne trezim pe la 7.40!In general nu bea lapte peste noapte...dar cateodata cere singur..."apte".."ati"(lapte pe limba lui)pe la 5-6 si adoarme imediat la loc!

Multa sanatate lui Nick..am suferit si eu pe langa el cand am citit patania...uff..mititelul!
Darius a iesit pt prima data fara noi afara(doar cu nasii de botez) acum vreo luna jumate si a venit in casa cu doi dinti sparti rau...
fug ca trage de mine ca vrea papa...

pupici la toate si sper sa va scriu mai des..saptamana viitoare intru in concediu..

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput