Albinutze de Mai-Iunie 2009(94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

lauraoana, matei are acum cam 3 treziri pe noapte. e muuuulllttt mai bine, ma simt si eu odihnita, alta viata . si cu laptele am rezolvat-o. acum bea seara, la culcare o sticla si inca una spre dimineata, la 4 - 5 - 6, depinde de cat de flamand e. rar mai cere lapte in plus. e o mare schimbare.
cum ati procedat de adoarme sebastian singurel?? la noi, tot pe picioare.
inca de acum va spun drum bun, zbor lin si distractie maxima in concediul de craciun!!!

sori, felicitari pt maselute!! hai ca mai e un pic si scapa puiutii de dureri de la dinti sau masele!
te asteptam cat de des posibil pe aici!!

strunfita, multa sanatate, sa scapi de raceala cat mai repede. si eu am fost racita pe la inceputul lui septembrie si am ramas cu o tuse seaca, fff urata. nici nu mai stiu ce sa iau. acu is pe codeina si un sirop din moguri de pin, cimbrisor si alte de acest fel, dar nu vad niciun rezultat.
frumoase cadouri vor primi copiii tai!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

alynta, urata intamplare!! multa sanatate cumnatului si putere sa treaca peste toate! recuperare cat mai rapida!
multa sanatate si copiilor, iar tie multa putere sa treceti peste toate problemele!!

ertina, felicitari printesei !! cred ca pana de craciun isi va drumul singurica la mers!!
sa ne tii la curent!!!

serialbastre, voi ce faceti???

cris, ce faceti?? nu ai mai intrat de ceva vreme...sper din tot sufletul ca nu te=ai suparat pe noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Alynta ce ghinion, multa sanatate cumnatului si recuperare rapida. Sanatate si sotului si copiilor sa treaca raceala si febra.

Otilia bicicleta de care vorbesti tu se numeste running bike, din cate stiu eu e pentru copii peste 2 ani. Uite un link:

http://www.amazon.com/M-Wave-Childs-Wooden-Running-Police/dp/B001NGFC5S/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1290096801&sr=8-5

Ertina, sper ca printesica sa iti faca cel mai frumos cadou de Craciun.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nu mai are nevoie de sange! Au donat 3 persoane si e de ajuns! Am inteles ca au cerut mai mult preventiv! Are un hematom format la uretra. Incerc sa vad partea "buna"! E in viata, nu va sta in scaun cu rotile, e tanar si speram ca recuperarea va fi buna!
Miraculos sotul s-a pus pe picioare! Parca sufla un vant mai bun pe aici!
Sefii nu au raportat accidentul de munca la ITM! Stiu ca doar intr-un proces civil poate obtine ceva pe cale legala! Anca zice ca daca nu reuseste sa cada la o intelegere(urmeaza o recuperare grea, o operatie de refacere de uretra) merge la ITM sa raporteze situatia!
Multumesc frumos!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Alynta, acum am vazut ce a patit cumnatul tau. Imi pare tare rau!
Spune-i cumnatului sa nu cada la nicio intelegere. Pe sanatatea si pensia lui sa nu faca asa ceva. Sigur ca se sesizeaza ITM-ul daca e cu prabusire de maluri, poate si procuratura. Trebuie gasit vinovatul de aceasta situatie.
Malul de pamant nu avea sustinere? Adica daca santul era intarit pe interior. Daca da - tb vazut cum a fost facuta sustinerea si de catre cine. Daca nu - e simplu: vinovat si responsabil este seful direct care tb sa se ocupe de organizarea de santier, cel de la protectia muncii (apropo: a semnat instruirea? ce i s-a scris acolo?) care trebuia sa verifice ca e totul ok si administratorul.
Sanctiunile sunt foarte mari, iar daca e vorba si de culpa (daca s-a semnat ca s-a executat sustinere si nu era) se lasa cu procuraturi si alte alea. daca e vina administratorului ITM-ul poate inchide firma.

Vezi ca acum s-ar putea sa faca presiuni asupra lui sa semneze diverse chestii, sa nu semneze nimic!!

Iar daca vrea cumnatul sa cada la pace, sa faca o evaluare (dac se poate numi asa) a tuturor implicatiilor/complicatii asupra sanatatii pe care le-ar putea avea aces accident (nu imi vine sa spun...incapacitate de munca). Sa se gandeasca la faptul ca lumea e rea si ranchiunoasa in general, si sa nu se trezeasca peste un an ca il restructureaza si dupa inca un an ca incepe sa scartie de picioare sau de spate si nu mai poate munci si ioc pensie. Si atunci...prinde orbu scoate-i ochii.

Dr. estimeaza 45 zile de spitalizare, dar nu se stie ce va fi, sa nu faca complicatii, ce putere de munca va avea apoi, ce restrictii de ordin medical va avea apoi (fara efort, umezeala, io mai stiu..recuperare medicala) si atunic ce o sa-i faca? sa-i dea mmunca de birou cu 4 ore?ntz, ntz

Orice hotarare ar lua, eu ii doresc insanatosire rapida si sa dea un acatist dde multumire ..pana la urma a fost norocos, stiu multe accidente cu urmari ..sa nu zic

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

alynta multa sanatate pentru fratele tau si sa dea D-zeu sa treaca cu bine peste toate

fetele va multumesc dar ....

razvan e bine la fel ca si ceilalti bebe invata noi cuvinte nu ca le-ar spune coerent dar incearca sa vb ne intelegem un pic mai bine de dormit la fel cu plans trezit dar i-a iesit numai un canin

va pup pe toate

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

BUNA DIMINEATA SI DE LA NOI!

Alynta, imi pare rau ca treceti prin asa momente, multa sanatate si sotului si cumnatului!

Laura, drum bun! Rebeca este destul de linistita, nu mai are extazierea de la sara, este bucuroasa ca are un fratior, dar cam atat.

Otilia, ati evoluat, daca ati ajuns la 3 treziri pe noapte. La cat mai putine inainte, ca sa zic asa.

Sara se necajeste sa-si puna "papupii" mei in picioare, este dulce foc. Si ii place tare mult sa aprinda si sa stinga "mima".

Noi o sa plecam pana la Constanta astazi, o fuga dus intors, are andrei niste treaba la spitalul de acolo.

Pup!

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 24+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Azi il externeaza pe cumnatul meu! Se pare ca pericolul a trecut! Va urma o recuperare grea. Au cazut la o intelegere scrisa(la notar) cu angajatorul cum ca ii asigura medicatia, tratamentele, recuperarea si operatia de refacere a uretrei ce va fi peste 3 luni. Deasemenea ii va plati si salariul integral pana la refacerea completa. Suntem multumiti ca s-a rezolvat pe cale amiabila! Daca nu vroia patronul sa ajunga la o intelegere, se mergea la ITM sa-i declare! Asa nu castigam nimic, dar el se alegea cu o amenda uriaza si poate si cu inchiderea firmei! Acum sa vedem care va fi impactul nepotelului de 2 ani jumatate la vederea tatalui! S-a dus mama la ei sa pregateasca casa, sa-i aranjeze patul unde va sta.

Deci malurile nu erau sustinute cu nimic! Au cateva panouri de sustinere, dar prea putine la numar... Noi am vorbit si cu un unchi care a fost Inspector de Munca(acum e la pensie). El ne-a zis ca daca facem declaratie la ITM acestia fac ancheta si ii baga o mega amenda si eventual le inchide firma! Dar cumnatul ramane cu buza umflata! Doar pe proces civil poate trage banii necesari tratamentelor si recuperarii de la angajator! Asta dureaza mult timp si presupune bani cheltuiti. A semnat protectia muncii. Cred(acum nu stiu exact) ca el nu "respecta" protectia muncii intrand in sant neasigurat, dar astea erau conditiile de lucru...Adica asa se lucra! Mai stii si tu cum e la noi :victima sau mortul e vinovat si nu patronul care nu le creea condintii pentru siguranta din zgarcenie sa nu d-ea bani!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui otiliap

lauraoana,
cum ati procedat de adoarme sebastian singurel?? la noi, tot pe picioare.
mami de matei george si arina georgiana

otiliap cind era mai mic adormea tot timpul la san...cind am inceput cu formula (pe la 10 luni)il tineam in brate si eu ii tineam sticla sa bea...el sugea din sticla pina adormea..daca cumva se trezea cind il puneam in patut, il tineam de manuta sau pur si simplu tineam mina mea la el pe spate (el tot timpul doarme pe burtica) si asa adormea la loc...dupa un timp numai adormea deloc la sticla si ma saturasem sa stau in picioare aplecata peste gratile de la patut cite 10-15 min ca sa adorma, (mama denaturata ce sunt) asa ca am inceput ca dupa ce il pun in pat, eu sa ma pun pe un scaun linga pat si sa-i spun ca sebastian trebuie sa faca nani, el se punea pe burtica si din cind in cind mai ridica capul sa vada daca sunt in camera, daca plingea il luam in brate pina se linistea, si dupaia il puneam iar in pat....si in ziua de azi sebastian isi bea sticla de seara la mine in brate ..astea sunt momentele noastre de giugiulit ..dupa ce a terminat sticla il pun in pat, daca se miorlaie stau cu el in camera pina adorme..daca nu se miorlaie plec din camera...dar mai avem si zile in care stau cite 30min pe scaun la el in camera si nu pot sa plec ca se pune pe un plans de mi se rupe inima... sper ca am fo coeerenta

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

si la noi la fel, bea sara laptele la mine sau la tati in brate, iar dupa spalarea pe dinti ajunge in pat. Se intampla, o data la niste timp, sa inceapa sa planga si atunci o iau din pat si stau cu ea in brate pana se linisteste. o pun inapoi si se culca linistita. dar asta mai rarut, de obicei se culcuceste imediat. Este si obosita, pentru ca la noi ora de culcare este la 22.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 24+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput