Albinutze de Mai-Iunie 2009(94)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
coraly spune:
La multi ani!!! Sarmisa si Otilia!
Noi raciti de vreo 4 zile. Mananca foarte prost, cu mofturi. Cere tot altceva si cand ii ofer zice nu. De dormit la fel de prost, poate si de la raceala, si e asa mieunat ca ma disperaaaaa... Sper sa nu dea jos cu greva foamei, ca ajunsesem la 10,400 kg sapt trecuta (si 85 cm)
Va multumesc pentru raspunsurile legate de cadouri. Eu chiar nu vreau sa cheltui pe jucarii scumpe pentru Dominic. Sergiu va primi chestii mai valoroase, ca el a scris lista (vede singur ce vrea, plus reclamele la tv), dar macar alea vor ramane si pentru cel mic. La Dominic o sa-i iau poate niste jucarii din lemn sau puzzle-uri sau ceva cu figurine animale. Inca nu stiu.
Phillip, cum l-ai invatat sa bea cu paiul? Dominic bea din cana normala destul de bine, singur isi tine cana si bea, dar cu paiul nici poveste. Am incercat sa-l invat, i-am taiat paiul, am tras eu sa-i demonstrez, am suflat chiar:), degeaba. El ia paiul si il strange in dinti, nu trage. A, in schimb fluiera E mortal! Ni se pare foarte ciudat totusi, caci Sergiu inca nu stie sa fluiere
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Relusha spune:
Buna dimineata,
cate o calda....?
LA MULTI ANI!
Sarmisa si Otilia sa fiti sanatoase, fericite si tot binele din lume.....
de citit va citesc zilnic, dar mai greu cu scrisul.....
coraly, sa treaca raceala repede....
narcisica, si voi sa scapati repede de viroza....
philip, ma bucur mult cu N e bine cu manuta....
Flobaby, bafta la dentist si sanatate Binlandenului....
Carla, sa o tina Sabina tot asa, iar Larisa sa revina la vechile obiceiuri....
mihaelutza_c, felicitari pentru o fetita asa de cuminte, eu inca nu am curaj sa-i dau creioane colorate in mana.... are o tablita magnetica pe care mai mazgaleste, dar atat doar.....
sarmisa, bine ai revenit....
BebeBeca, cum au iesit analizele fetelor si ale tale.... cum esti cu sarcina....?
gata, nu ma mai lasa Radoze la calculator....
va si sa aveti o zi buna....
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
AMR nici 6 saptamani
maria_bunica spune:
Neata fetele!
"La multi ani!" cu intarziere si mii de scuze pt Otilia si Sarmisa!
va multumim pt urarile pt puiul mic!
Eu sunt in concediu 2 sapt...yupii..
Darius s-a trezit si alearga din camera pana in salon si vb la tel cu mamaia!Mi-a zis ca a facut si caca.."cah"in limba lui...Inca nu face la olita,abia suntem la capitolul constientizare,sa ne zica daca face caca!
La un an si 3 luni avea 11,800kg..sa vedem joi ce ne zice!
Papa in continuare fff bine...ce ii pregatesc papa fara mofturi!
Programul nostru de papa este asa:
7-8(sau mai devreme daca cere el)-lapte
9-10 -fructe cu cereale
12-13-mancarica
16-17-iaurtel si un cornulet sau biscuti
20-lapte cu cereale plus cina de la noi
Intre timp mai ciuguleste pufuleti,sticksuri..
Fug sa il schimb
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Serialbastre/Serialbastre.jpg)
Serialbastre spune:
Neata!
Am vazut ca subiectul zilei e masa/lapte/biberon.
Cezara nu mai bea lapte, asa am scapat de biberon. Nu ca-mi pare bine ca nu bea lapte, dar inca nu am reusit sa o conving sa revina la lapte. Dimineata ii fac paste/orez/gris cu lapte, la pranz mananca bors, pe la 16-17 iaurt cu banana si biscuiti, iar seara (adica pe la 20) ciuguleste ceva branza, cascaval, ou cu mamaliga ... cam ce mancam si noi. Sunt zile cand adoarme inainte de masa de pranz, dar din ce in ce mai rare.
Apa bea cu cana cu pai. Intre mese mai mananca fructe, dar nu se omoara, cateodata covrigei.
Eu tot sper sa mai bea lapte, am incercat si cu cana cu pai, si cu cana cu cioc si cu cana obisnuita (desi cu asta nu poate singura) ... dar nu mai incerc cu biberonul.
In rest, toate bune, joaca toata ziua, frunzareste toate cartile de povesti si tipa cat o tin rarunchii cand recunoaste personajele ... chiar nu stiu cum s-o dezvat de tipete. Nu vorbeste mai deloc, decat pe limba ei.
Nici eu nu stiu ce sa-i cumparam de Mos Craciun. Mos Nicolae o sa ne aduca fructe, ca de dulciuri suntem prea mici.
O zi senina tuturor!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Concurs Clipe de vara - ser1, ser2
maria_bunica spune:
Multa sanatate la bolnaviori...Dominic si Mihnea!
La capitolul dintisori suntem avansati..Acum ii ies si caninii de jos..deci mai raman 4 masele si am scapat!
Caninii au iesit fara prea mari probleme!
Otilia...unul dintre dintisori si l-a spart rau de tot ,este gri spre negru..Am fost la dentist si ne-a zis ca nu crede ca va rezista pana il va schimba.Dar trebuie sa revenim pt o radiografie cand va fi mai marisor,sa stea fara sa se miste...Deocamdata nu are probleme cu el,papa.nu are hematon,doar ca a murit nervul si din cauza asta e asa!
Relusha..uff ce putin mai ai..Pana la urma tot baietel este?Ce nume ati ales?
Ioana...o sa fiti o familie tare frumoasa cu doua fetite si un baietel!
pup pe toate si fug ca trage de mine..
Andata si Alynta...multa sanatate la soti si cumnat!
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Serialbastre...si Darius are momente cand tipa(de fericire)cand intram in magazine si in casa...nici noi nu stim cum sa il dezobisnuim,ii zicem sa nu mai tipe si tipa si mai tare...
Si Darius are culori de ceara si carti de colorat..le mazgaleste de numai..pe noi ne pune sa coloram si el mazgaleste in acelasi timp peste desen!Inca nu a invatat ca se poate mazgali si pe pereti...A invatat deocamdata culoarea alba...o cauta intre toate culorile si ne-o arata daca il intrebam si zice.."ata alba"
Buburuza noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bebe Beca/Bebe Beca.jpg)
Bebe Beca spune:
Buna dimineata si de la noi. Sara scoate tot din sertarele rebecai cu chiloti si sosete si incearca sa se imbrace, asa ca am o pauza
Andreea, foarte faine pozele, iar cele cu caii prinsi in galop...
Serialbastre, cum merge consucrsul culinar? cand se termina?
Maria, odihna placuta in concediu! Ce bine ca aveti aproape toti dintii.., Sara are numai 5 deocamdata. Nu am vazut poze noi, sau nu am cautat eu bine?
Pauza, m-a invadat copila Acum a trecut la colorat tot ce apuca.
Astazi ajung jucariile din lemn la noi, iupiiii, abia astept sa le vad.
Apropo de Mos Nicolae, pana acum 2 ani, Rebeca primea de mos nicolae numai dulciuri. Insa, crescand, a vazut la ceilalti copii jucarii primite de mos nicolae si ne tot intreba ea de ce nu primeste. Asa ca... acum primeste si o jucarie si ceva dulce. Anul acesta vor primi amandoua un cort cu 100 de bile. Si pentru reecutza ciocolata.
RELUSHA, mai aveti asa de putin.... nu-mi vine sa cred. La nume v-ati mai gandit sau ramane pe ultima suta de metri?
Ioana, Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
24+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bebe Beca/Bebe Beca.jpg)
Bebe Beca spune:
Flobaby, sanatate micutei, poate vedeti un pediatru sa va spuna ce-i pe corpul ei. Saupoate este o urticarie...
CARLA, poate aveti noroc si nu mai plange. La noi plansul incepea de cum deshidea ochii si se termina cand pleam noi de la gradi. Si a tinut-o asa cateva luni bune
Sara a invatat sa bea cu paiul pe la 8 luni, parca, sau mai devreme. Nu stiu cum sa spun ca am invatat-o. Luam in pai lichid, ii puneam paul in gura si cand casca gurita, dadeam drumul lichidului in gura ei.
Iar pauza.
Ioana, Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
24+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
luckyblue spune:
Ciao, fetele! La multi ani Otiliei si Sarmisei!!! Carmina, si tie multi ani fericiti (cu mare intarziere)!!!
philip, imi pare rau pentru patanie, dar vad ca sunteti bine! Sanatate multa!
dici, mi s-au inmuiat picioarele citind!
alynta, sanatate cumnatului!
maria_bunica, imi pare rau de dintisorul piticului! Noroc totusi ca e de lapte si se schimba.
carla, eu n-am gasit pozele pe site-ul Sabinei.
Despre mancare: Sara bea seara un biberon cu lapte si uneori dimineata. La micul dejun: cereale cu lapte; la 12 mancare gatita; la 16:00 o gustare (fructe, iaurt etc) si cina in functie de ce avem prin casa.
Despre cadou de la Mos: am pus ochii pe o sanie, o tricicleta, tabla de scris si ceva jucarii de lemn.
Unde e Cris? N-am mai vazut mesaje de la ea de ceva timp.
Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)
bettyR spune:
BebeBeca, multumesc de intrebare, de ieri incerc sa scriu ceva dar nu apuc. Acum suntem bine toti, dar tot raciti suntem toti pe rand, incepe Andreea, apoi alexandra, eu si sotul, pe cand credem ca am scapat, mai aduce ceva andreea de la gradi si o luam de la capat. Sper sa nu o tinem asa toata iarna.
Felicitari pentru sarcina! Cum s-a intamplat? Ati hotarat ca mai vreti un bebe?
Alexandra e bine, creste frumos si invata multe de la sora-sa, mai ales prostii. Acum umbla amandoua cu scaunul si imi scot tot de prin dulapuri, haine, carti, jucarii, is cam disperata ... ca nu mai reusesc sa le pun la loc parca niciodata. Andreea e la faza cu 'de ce', alexandra 'ce e aia?(te-i aia?)' si arata cu degetelul, si atata intreaba amandoua de ma ametesc de cap.
Alexandra suge inca la mine, nu pune gura pe biberon si nici pe lapte, si nu stiu cand o sa reusesc sa o intarc. Am avut o tentativa dar a fost ca la nebuni la noi in casa, ca urla si se arunca pe jos daca nu-i dau, nu se lasa luata in brate de nimeni, daca ii intind o sticla cu apa cu pai mi-o da de cap si spune ca 'nu, apa, tata mama', plange si andreea cand o aude si ma roaga si ea sa ii dau tzatza, asa ca am renuntat intr-o jumatate de zi. Am lasat-o si cu mama pana la 4 si urla de se invineteste jumate de ora cand ii vine somnul sau setea si adoarme cand nu mai poate, sau nu adoarme deloc.
Avem si noi 2 masele si inca 2 abia plesnite, mananca binisor, dar are preferinte clare. Nu a mai luat asa mult in greutate, de fapt a slabit toamna asta, asa ca suntem cam la 1 an, dar tot are ceva peste 11 kg, si cred ca vreo 83cm.
Va pup pe toate si scuze ca nu apuc sa raspund sau sa scriu, dar va mai citesc.