Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) **3**
Raspunsuri - Pagina 14
Ioanna81 spune:
proba de semnatura![]()
Ioana mama lui
Carol Ioan
Trazbātii 
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 proba de semnatura Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii ![]() Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati! |
daca ii dau si Save poate merge
Lali eu nu ii mai dau lui Carol cu nimic de mult timp in mod regulat. numai la nevoie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
Ioanna81 spune:
Danuta mi-am amintit ca au la Nestle niste cereale Burtica sanatoasa. poate va ajuta sa mai adune scaunul
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ioana si Carol Ioan
Trazbātii 
Danuta1979 spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 Danuta mi-am amintit ca au la Nestle niste cereale Burtica sanatoasa. poate va ajuta sa mai adune scaunul ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii ![]() Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati! |
Merci de idee. O sa-i dau maine dimineata sau diseara. Speram sa ajute.
monikus spune:
Buna ziua natiune,
Hai ca azi am umblat pe afara prin ploaie. Acum tre sa culc copilul.
Oricum, Danuta cumpara neaparat un tub de Reviken. Face minuni. Mie mi l-a recomandat monica dicut cand am venit din maternitate si Rares avea basicute si pielea dusa de pe fundulet. Ce mai... carne vie era. I-am dat de 2 ori si deja se vedea diferenta in 24 de ore deja nu mai era nici o problema. Incearca. E cu oxid de zinc. Eu zic ca face toti banii.
Daci eu stiu de la un avocat ca nu ai cum sa castigi cei 15%. Mi-ar fi placut si mie ce-i drept.
Ioana imi place tare semnatura.
Citesc mai tarziu din nou ca acum am uitat ce am citit
.
Laura78nico am uitat sa iti zic felicitari pt scapatul de pampers.
Va pup pe toate. Ne auzim curand. Eu pot sa iau azi o felie de tort de la Kemsy?![]()
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.
monikus spune:
Am reusit sa adorm puiul de om.![]()
La noi toarna cu galeata. Cerule de un plumburiu bacovian asa, tuna si fulgera de iti vine sa te bagi sub patura cu totul. Sper sa nu se trezeasca puiul meu de la tunete. Ma duc langa el ca e caldut acolo.
Pupici.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.
monikus spune:
Mi-am schimbat si eu semnatura. Sper sa va placa.
Daca dau o
credeti ca vine
si la Rares (16.10.2009) cu un
de
? Mami Monica zice ca da.
Lali_mete spune:
Moni super-tare sem,natura ta
. Sa inteleg ca e un sondaj ? Atunci fac asa :
Daca dau o credeti ca vine si la Rares (16.10.2009) cu un de ? Mami Monica zice ca da. |
DA
Eu in viatza mea nu am vazut asa ceva,in noiembrie ploua cu tunete si fulgere, in cei 24 de anisori ai mei nu am vazut asa furtuna in acest sezon.!
Lali mami de
Paul-Iulian ( 01.10.2009)Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
Ioanna81 spune:
ce semnatua tare are monikis super super
chiar asta vroiam sa spun si eu lali descarcari electrice in noiembrie e cel putin surprinzator.
m-am intalnit cu mama. catelul mergea pe picioarele lui. tare abatut si catranit era. cu coada intre picioare pana la botic, asa de speriat. mama e muscata mai rau de mana dreapta. nu poate indoi 3 degete si sunt umflate. au vrut s-o opereze sa vada de ce e asa de umflata mana dar nu a vrut. sper sa nu fi fost o decizie gresita.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ioana si Carol Ioan
Trazbātii