Prietene la bine si la greu - 75
Raspunsuri - Pagina 15
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion AJUTOR, FETELE DIN BUCURESTI!! TUDOR, NEPOTELUL UNUI PRIETEN ARE NEVOIE URGENT DE O TRANSFUZIE CU B3 NEGATIV, MAINE DIMINEATA! ESTE INTERNAT LA BUDIMEX. NASCUT PREMATUR ACUM 2 LUNI, A CONTACTAT MENINGITA IN SPITAL SI DUPA CE AU MURIT 5 COPILASI DIN SALONUL LUI, A FOST TRANSFERAT CU SMURDUL IN BUCURESTI! SPER SA GASESC AICI PE CINEVA CU SUFLET MARE SI COMPATIBIL! MULTUMESC! ASTEPT PM, SAU SMS LA 0722.585.635 Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
ah , ce neputincioasa ma simt...eu am B3 negativ...
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ancutza_Bro spune:
mai fetelor, cred ca ati vazut pe la stiri ce s-a intamplat azi in Piatra...
am zis ca iesim si noi sa luam o gura de aer curat si am gasit orasul forfotind...puzderie de masini de politie, 2 elicoptere survoland, lume multa prin oras si toata lumea vorbea despre acelasi lucru: asasinatul de la Cafe Latino...doamne, va dati seama intr-un oras atat de mic ce impact a avut ... "SOC !... in puii mei"
lylyana.ion spune:
www.13enterprise.co.uk/La%20plimbare/haine%20pentru%20copii%20si%20bebelusi/rochita-cu-caciula" target="_blank"> Pt Licurici
Ancutzic, m-am gandit la voi cand am vazut stirea
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
raluci_b spune:
CACA TARE
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui raluci_b CACA TARE un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09) pt bb2 |
bravooo
(si noi la fel )
shtephy spune:
Hello
Licurici ma bucur mult ca te-ai hotarat totusi sa scoti matele la vanzare . Eu vreau una .
Ancutza m-am gandit si eu toata seara la voi cand am vazut stirile . O pupam pe Sabi cea tristuta ,sper sa ne arate ce frumos zambeste
Ava cred ca l-am admirat prea mult pe Dragos ,sper sa isi revina curand micutul
Lili asa de dulce-i Lila mergacioasa
Simina de Maya ce sa zic ? E domnisoara deja
Raluci ce veste buna . Bravo lui Bubu !
tre sa fug un pic ca se miorlaie cineva
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion Ancutzic, m-am gandit la voi cand am vazut stirea Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
lili_a spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion AJUTOR, FETELE DIN BUCURESTI!! TUDOR, NEPOTELUL UNUI PRIETEN ARE NEVOIE URGENT DE O TRANSFUZIE CU B3 NEGATIV, MAINE DIMINEATA! ESTE INTERNAT LA BUDIMEX. NASCUT PREMATUR ACUM 2 LUNI, A CONTACTAT MENINGITA IN SPITAL SI DUPA CE AU MURIT 5 COPILASI DIN SALONUL LUI, A FOST TRANSFERAT CU SMURDUL IN BUCURESTI! SPER SA GASESC AICI PE CINEVA CU SUFLET MARE SI COMPATIBIL! MULTUMESC! ASTEPT PM, SAU SMS LA 0722.585.635 Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
Am B3 pozitiv