Prietene la bine si la greu - 75
Raspunsuri - Pagina 14
ariadna33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Si eu asa stiam, de asta ma miram de ce spunea Dozz, pentru ca ii spusesem ca aparatul meu e din inox si ea scria ca toate aparatele gasite au BPA. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
stiu ca tu ai altceva, e un alt tip de aparat care nu e nociv, nu stiu daca la noi se gaseste asa ceva, esti draguta sa ne dai un link cu un model macar asemenator daca nu ca al tau? ca pe mine ma bate gandul sa iau si unul din ala, nu strica sa fie in casa
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
Ancutza_Bro spune:
neatza...vai Gabitza am ras cu lacrimi la faza cu dintele lui Dragos
Mihnea si Ilinca sa cresteti mari si sanatosi si frumosi si norocosi
Lili felicitari pt Mariuta mergareata, mi-e asa de draga, tu stii ca am o slabiciune pt fii'ta ... sper sa se termine cu maraiala asta pt toate mamicile...vad ca e o perioada specifica, prea multe fete se plang de aceeasi chestie...hai, ca o sa treaca
Simina faina domnisoara ta, cum plimba ea caruciorul prin parc
Raluci ma bucur ca Bubu e mai bine, si Sabi si-a mai revenit cat de cat... nu a mai facut moale, doar ca e cam posaca...adica ceva de genul asta
Licurix ai PM
Cuscri eu nu vad nimic rau ca Sabi vrea papa si trage de bluza pana mi se vad "tzitzili" , da' nush daca aceeasi parere o are si tati ... va pup cu drag
pup si eu in fuga pe Monis, Andre, Diana, Ramonik, Ionela, Miany, Lyly, Dozz, Dana.n si toate celelalte fete care s-au gandit la noi
nu e frumos asa , dar ma grabesc sa mai prind o ultima raza de soare de noiembrie si sa scot printesa suparata la plimbare
hugs and kisses to everyone
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33stiu ca tu ai altceva, e un alt tip de aparat care nu e nociv, nu stiu daca la noi se gaseste asa ceva, esti draguta sa ne dai un link cu un model macar asemenator daca nu ca al tau? ca pe mine ma bate gandul sa iau si unul din ala, nu strica sa fie in casa |
ariadna33 spune:
a, eu ziceam de recipientul in care stau sitele de inox... eu asta i-am intrebat pe cei de la Tefal pe mail, si mi-au raspuns- acela e din policarbonat... si din pacate mancarea nu intra in contact doar cu inoxul, ci la temperaturi inalte PC elibereaza BPA care ajunge in contact cu mancarea prin sita de inox.
am crezut ca ai alt tip de aparat, scuze!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
lylyana.ion spune:
Salutari!
LA MULTI ANI MIHNEA!!!
LA MULTI ANI ILINCA!!!
o dedicatie pt Lili, Ava, si alte mamici cu copii nedormiciosi:
"Bebelusul are in primii 2 ani de viata cam 10 perioade numite "perioade bruste de crestere". Ele s-au recunoascut in urma unui Studiu si le voi scrie mai jos. Nu trebuiesc luate cu exactitate la minut, sunt foarte mult dependende de bebelusi, iar durata lor la randul lor difera. Eu va voi da numai niste medii:
- Sap 4 ½ pana la sapt 5 ½ , cu posibilitatea la sfarsitul sapt 6 a unei perioade"furtunoase"
- 7 1/2-9 1/2, perioada de apogeu sapt 8, perioada furtunoasa S10
- 11 ½-12 ½, perioade furtunoase: S12 si S 13
- 14 ½-19 ½ , perioade furtunoase S 17 si 21
- 22 ½ - 26 ½, perioada furtunoasa S 26
- 28 ½-30 ½ - apare mai rar
- 33 ½-37 ½, apogee 36 si 39
- 41 ½-46 ½, apogee 44, 49
- 50 ½- 54 ½, apogee 53, 58
- 59 ½-64 ½, apogee 61 ½, 66,
- 70 ½ -75 ½, apogee 72 ½,79
In aceste perioade copilul devine cu totul altfel decat cel “cuminte” cu care am fost obisnuite, plange mai des, doarme rau , mananca mai rau (voi reveni aici) vrea tot timpul la mami.
Dar aceste perioade sunt un rau necesar, pentru ca atata fizic cat si psihic el se va dezvolta foarte mult in aceste saptamani."
noi avem 51 de sapt si dormim acceptabil
Raluci, Ancutz, ma bucur de vestile relativ bune
Tina, Geo este bine?
Andre, un de control si un [pufulete]
Am plimbat copilul in parc, l-am hranit si l-am lasat la soacra, asa ca ma duc sa bag cornu-n perna
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
Lidia74 spune:
Licurici ai vazut ce a spus Dankutza? O bona e in jur de 1000 RON 6 ore pe zi. Hai sa zicem ca gasesti cu 800 RON, 10 ore pe zi dar tot mult e. Nah...zi-i acum sotului sa vedem daca vrea sa mai pleci la munca.
Ava tare ma tenteaza o oala ca a ta ca eu sunt total contra plasticului si renuntasem la ideea de a-mi lua steamer. De unde ai luat-o? Cat a costat? Cam in cat timp se fac legumele?
laurairina13 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru sustinere, conteaza enorm. Zilele astea ma apuc de crosetat cateva pisicute, sa vad daca mi se da mana si reusesc sa le fac mai repede, sa stiu daca se merita sa scot la vanzare, am in gand sa crosetez si brelocuri, si elastice de par si portofele. Astea sunt micute si cred ca mi-ar lua mai putin timp. De bagat la crosetat pulovere sau chestii mai mari nu ma bag neam ca nu am viteza la crosetat si mi-ar lua o luna pentru un pulover. Si apoi nu am nici rabdare..prefer chestii mici si mai ..unicate.
Va tin eu la curent, nu scapati de croseturile' mele
Diana, m-a amuzat tare remarca sotzului tau, e clar ca daca ii invatam ca ne pricepem la de toate, au pretentii pe urma domniii
Andre, pup iu
Dankutza nu ma bag la lucruri mari de crosetat ca trec sarbatorile pana fac si eu un puloveras. O sa ma axez pe astea micute..
Ancutza pm back.
Raluci multam de cercetarea de piata. O sa incerc sa merg pe 40 ron pisicuta, dar vad ca piata mea tinta o sa fie cam restransa caci putina lume isi permite sa dea atatia banuti. Aici cred a o sa cam pierd..dar daca las mai putin nu se mai merita munca mea si ochii beliti cu zilele in croset.
Daca am mai uitat sa multumesc la careva, va rog scuzati, de entuziasm m-a luat valu...
Ce bine e sa am o gasca asa de mare de fete saritoare
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Atelierul meu Hello Kitty
lylyana.ion spune:
AJUTOR, FETELE DIN BUCURESTI!!
TUDOR, NEPOTELUL UNUI PRIETEN ARE NEVOIE URGENT DE O TRANSFUZIE CU B3 NEGATIV, MAINE DIMINEATA!
ESTE INTERNAT LA BUDIMEX.
NASCUT PREMATUR ACUM 2 LUNI, A CONTACTAT MENINGITA IN SPITAL SI DUPA CE AU MURIT 5 COPILASI DIN SALONUL LUI, A FOST TRANSFERAT CU SMURDUL IN BUCURESTI!
SPER SA GASESC AICI PE CINEVA CU SUFLET MARE SI COMPATIBIL!
MULTUMESC!
ASTEPT PM, SAU SMS LA 0722.585.635
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
raluci_b spune:
Lyly - din pacate nu avem, dau mesajul mai departe
fetele de unde am comandat canile, au bagat chestii misto pt Craciun, daca sunteti interesate dati-mi PM cu ce doriti, eu le-as lua pe toate http://www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun?page=1
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2