Prietene la bine si la greu - 75
Raspunsuri - Pagina 13
lumi_calin spune:
buna dimi!
La multi ani Mihnea !!!
La multi ani Ilinca !!!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!!!
gabitza35 spune:
neata si suplimentez pt mamici cu pui insomniaci
Cu capul in pamant ca nu am putut sa o fac la momentul respectiv,urez un sincer"La multi ani" sarbatoritilor din ultimele zile pe care i-am ratat :Lila,Tudor,Dragos, Bubu Renus, Teo, Nicholas,Matei,Gabriel cat si pentru cei de azi Mihnea si Ilinca
Doresc sanatate maxima puiutilor bolnaviori,lui Bubu sa nu-i iasa niciun brontazaur in kk, Sabinuta se pare ca e spre bine,cred ca lui Geo i-a trecut deja otita si se va bucura de party,Alex e bine
Lili...super Lila cea mergatoare
Simina..ranjita deja plimba pausa in parc...e domnisoara ce mai..
Raportam si noi somn cam agitat,dar fara urlete si plansete, doar foiala la maxim (asta la Eva) si scanceli si suspine prin somn(asta e Dragos).Si mai raportam al 3-lea dinte iesit intr-o saptamana la Eva,avem deja 7;Dragos tot unul,si ala de-a latul,ca de,n-a avut loc sa iasa
Am inceput mesajul la 9...il trimit acum ca trebuie sa fac un spanac pt mucosi...e premiera
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 Dragos tot unul,si ala de-a latul,ca de,n-a avut loc sa iasa |
DianaR spune:
Neatza lume!
La multi ani Mihnea! Ionela sa-ti traiasca puiutul!
La multi ani Ilinca Mami.Ilinca sa-ti traisca printesuta!
Licurici e beton pisica! Daca n-as fi intr-o asa o buda financiara ti-as comanda imediat una (doar cand ma gandesc la Craciun ma ia cu lesinul...). 40 de Ron mi se pare si mie un pret rezonabil, poti pune si mai sus pretul si mai vezi tu mai bagi o promotie, o reducere, un transport gratuit... Eu iti tin pumnii (zmeul meu o vazut matza si tare i-a placut, dar stii ce-a zis el? Asa ceva poti sa faci si tu Mda, l-am obisnuit prost...).
Lili pupam Liloasa umblatoare!
Plecam la primbare pe dealuri. O duminica frumoasa la toata lumea!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
dankutza spune:
Raluci multa sanatate lui Bubutica. Speram ca nu este nici unrot-bronto-virus.
Dana ce e aia QUARK? Nu am auzit de asta pana acum. Si eu i-am dat ricotta de cateva ori. AM facut si papanasi cu ricotta.
Laura faina ai facut. Nu stiu ce sa zic de pret. La noi, in parc vine o doamna si intreba daca vrem caciulite. Are caculite foarte frumoase, de diferite modele si diferite culori, chiar combinatii. Le vinde de cu 10 lei bucata. Eu zic ca valoreaza vreo 30 lei. Auzi, dar de ce nu-ti faci un blog cu obiectele pe care le creezi? Sau pune-le pe okazii.ro Poate ai avea mai mult succes cu plovarase. Un plovaras de copii costa destul de mult. Daca le dai sub piata, cred ca ai avea clienti. Ai zis ca te gandesti sa faci ceva cu specific de Craciun. Costumase pt bebei de Craciun? Craciunei, renisori, omuleti de zapada, spiridusi? Caciulite de Craciunel? Sosetele de Craciun cu aplicatii (adica sosetica simpla si atasat un cap de renisor sau un omulet de zapada pe sosetica). Daca mai bagi si inauntru aplicatiei si ceva sa zornaie.... Debitez....
Si pentru sotul tau, cel neintelegator si Nu vreau sa pun paie pe foc si sa-i zic vreo 2 virtual. Traiam niste vremuri grele si din cauza asta, ies discutii din nimic intre soti.
Lidia nu se mai gaseste bona cu 5 mil de ani de zile. La bUcuresti se cere minim 10 mil. EU dau 10 mil pe program de 6 ore. Dar nu vine in vacante si nici nu o platesc pe vacanta. In octombrie i-am dat numai 750 lei. Restul de bani = colier Swarovski pt Pinky.
Magda multa bafta la Tg Mures. Ne sa fie bine!
Dozz grea decizie. Eu am un steamer de Philips care zace in camara. Este cu PC. AM preferat sa-i gatesc lui Pinky intr-o craticioara, care o sita speciala pentru gatit la abur.
Dana, mama lu' Pinky
Lidia74 spune:
la multi ani pt ILINCA SI MIHNEA!
Ava cam in cat timp se fac legumele la aburi?
Simina pupam pe Maya.
Lavinia ce faci? Esti bine?
Licurici poate i-o trece sotului tau. Eu cred totusi ca el se simte putin depasit de problemele financiare si de asta a reactionat asa. Hai nu mai fi necajita ca noi te iubim si stim ce efort necesita cresterea unui copil (ma rog voi stiti mai bine decat mine).
Andrecluj spune:
MIHNEA ILINCA Si ziua buna, fulgulime!Nu am vreme sa scriu tot ce vroiam, ca de obicei, vreau doar sa ii spun la Licurici asa: te rog mult mult mult nu lasa pe nimeni sa iti distruga increderea in tine. Mi-e cunoscuta situatia de care vorbesti, insa esti tare talentata, nu sunt genul de om care imparte complimente fara sa simta ce spune. Kitty imi place la nebunie (felul in care ai facut-o tu), am o problema personala cu Hello Kitty, deci nu as cumpara, nu as vrea sa ii cultiv la Chiara pasiunea Hello Kitty, insa ... aici se vande ca painea calda la fetite tot ce e Hello Kitty, e nebunie si preturile sunt foarte mari. Te ajut cu toata inima la distributie, pot pune la vanzare pe ebay, singura problema ar fi transportul, care costa, eu pentru 2 kile de cartofi platesc 10 euro transport. Insa la cantitate mare cred ca nu s-ar simti asa mult. Apuca-te de treaba pe site-ul, blogul tau, lucreaza si la comanda, cu promotii, pentru ca esti foarte talentata, iar daca zmaul nu pricepe, sa stea o zi cu rechinasa, sa va faca de mancare, curat, sa croseteze o tura si mai povestiti dupa. Cunosc situatia foarte bine pentru am fost pe acolo, se poate dresa cu multa minte. Te rog eu mult ai mai multa incredere in ce poti!Vreau sa pup Sabinuta, Bubu, Ancutza si Raluci mult mult mult. Dozz Inoxul poate avea BPA? Diana Cum e piata de materiale pentru copii in Romania? Nu mi-a trecut sa ma uit ce oferte si preturi sunt, eu comand din Germania. Multumesc daca-mi raspunzi Gata, trebuie sa fug la cratita. O duminica frumoasa. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
ariadna33 spune:
Lidia, cam 45 minute las eu legumele la abur, si cele congelate, cu tot cu carnita taiata bucatele, iar legumele taiate mari. ciocanelele de pui le las intregi.
Gabitza, eu le fac spanac la oala cu aburi si il amestec cu legume dulci (dovleac, cartof dulce, morocv) , cu galbenus de ou fiert si cu orez. am vazut ca le place
Andre, eu stiam ca numai plasticul are BPA...
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33Andre, eu stiam ca numai plasticul are BPA... |