Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(605)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

luizza 77 la multi ani

sarcina usoara in continuare, sa ai un bebe sanatos , frumos, mancacios si sa iti aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

buna fetele
camcris ce grafic frumos ai, cand bagi un test?

la mine perioada este cam lunga 31 z a ciclului, asa ca mai am de asteptat, oricum nu inteleg de ce si acum mai am pete maronii de miercuri de cand am sangerat la recoltarea analizelor
nu i-mi fac sperante sincer, daca fac test va anunt sigur

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

buna dimineata....nu s-a trezit nimeni?
eu oricum sunt pregatita cu ceaiul pt fetele care se trezesc....camcrishai cu bebele...da-ne si u o veste buna...pupici pt toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor....Draguta multumesc pentru urare, esti o dragutza....ieri am implinit 33 de ani si este cel mai frumos an din viata mea pentru ca am primit cel mai frumos cadou in dar, un bebe in burtica de 9 saptamani, am avut ceva musafiri si astazi mai astept cativa, cei care nu au putut ajunge ieri, ne sarbatorim putin.
Sunt foarte fericita ca saptamana viitoare vine si sotul meu acasa, el lucreaza la o firma in Germania si este plecat din 5 octombrie acolo, abia astept mai ales ca nu m-a mai vazut de cand sunt insarcinata, si cand vorbim la telefon tot timpul ma intreaba daca se cunoaste burtica, abia astept sa vina acasa si sa mergem impreuna la ecograf sa faca si el cunostinta cu bebe.
Va doresc o duminica frumoasa, la noi este soare si frumos afara, va pupacesc pe toate si tin pumnii stransi tuturor fetelor care urmeaza sa se testeze.

9+

Mergi la inceput

luiza77
i-ti doresc multa sanatate si sa ai parte de cea mai frumoasa perioada a sarcinii cu multe evenimente placute si emotionante, i-mi cer scuze pentru intarziere
Draguta acum sunt sigura ca nu este nimic temperatura a scazut
paula, cosmi pe unde umblati fetelor
va doresc o duminica placuta si frumoasa asa cum este in bucuresti

Mergi la inceput

fetelor va invit la un www.bucataria.net/photos/052010/05/bb2d386235acd7cf8ea29b62750e8ecb9.jpg" target="_blank">suc sau un coktail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

pup fetele. de la mine pt voi
iertare, ce e cu lia?

Mergi la inceput

buna seara fetele

histaminape tine si Sebi

am si eu o intrebare: la 4 zile de la ovulatie e posibil sa apara din mou mucus, a avut careva dintre voi, e OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele,
gata cu netul,gata cu hoinareala.
Sebi e leu si asta se vede.vrea totul pt el.stiu ca trebuie sa ii educ vointa, dar......abia avem 4 kg si 53 de cm.
de 2 nopti are doar 3 mese, in loc de 4 mese.azi avem 3 luni si 10 zile.
crestem noi maricei,dar avem demarajul mai greu.
am facut niste muschi la brate d ela tinut in brate bebelususl tot timpul!!!!!!!!!!!!!!

Draguta, Sebi a fost facut la a doua ovulatie din luna aceea!!!!!!

Mergi la inceput

histamina ma bucur ca Sebi e bine, deja e baiat mare la 4 Kg, in curand va pleca de-a buselea

nu am avut niciodata mucus dupa ovulatie,e prima data si nu stiu ce sa cred, nici teste numai am prin casa, am si ceva dureri usoare de ovare

Mergi la inceput