Strumfi de iulie-august 2007 (202)
Raspunsuri - Pagina 9
snowbunny spune:
100 de lei de persoana ptr mosh la angajatele gradinitei??
Fetelor vin eu de pe alta planeta?MIE MI SE PARE EXAGERAT DE MULT.Adik sa fim totusi seriosi eu chiar sunt mana larga la bani dar mi se pare exagerat.Am ramas in urma cu lucrurile ?please punch me if i did ![]()
mychydutza spune:
si mie mi se pare mult, dar cum la noi salariile scad si taxele cresc......de ce nu;

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
musso17 spune:
noua ne-au cerut 10 ron pentru primul mos
...mi se pare prea putin iar pentru personal parintii nu vor sa stranga nimic,bineeee unii nu vor sa dea nici pentru fondul clasei care contine suma si pentru apa..mdaaa,prea exagerat si asa.
snowbunny spune:
bien nici chiar asa 10 roni...poate pentru mosh niculae nishte fructe la copii si etc...ar merge..
da oricum deci 100 de roni mi se pare exagerat adik totusi sunt parinti care au salarii minime..ma rog..
Vivela spune:
cam asa au zis ca or sa imparta si ei, cam 10 lei mos nicolae si restul de mos craciun, cand vor lua o jucarie "calumea". de-ar fi ceva educativ nu mi-ar parea rau, ca doar e pt copilul meu. sper totusi sa nu aiba vreo idee aiurea cei care se vor ocupa de achizitii, adica sa nu vad plusuri sau plastice inerte, ca atunci chiar ca imi pare rau de bani. daca ar fi dupa mine, un lego cu multe piese ar fi ok, mai avem si noi, dar niciodata destule pt santiere de anvergura
.
pt cadoul doamnelor, nici nu stiu ce sa zic, daca m-as fi apucat sa cumpar eu atentii, cred ca tot pe acolo ajungeam cu banii, la cresa cred ca depasisem plafonul asta si chiar am incercat sa nu ma intind. la naiba, toate sunt scumpe, daca vrei sa cumperi mai mult decat un buchet de flori trebuie sa deschizi portofelul...
Traiesc in Orasul Alandala
ddanagh spune:
ola, dragele mele
Am mai reusit si eu sa citesc putin. Mi-am revenit dupa botez, greu frate, greu. Inainte pierdeam atatea nopti si dimineata eram fres, acum am zacut 3 zile pentru o juma de noapte.
A fost f frumos insa total diferit de botezul Dariei. La Daria a fost chef in adevaratul sens al cuvantului, cu dans pe mese si tot tacamul, si fara copii. Acum am avut 10 copii si 5 gravide. De-aia am avut si ceva program pt copii, de care au fost f incantati.
Cat despre Eric nici nu imi vine sa cred, de fapt, sincer, eu nu am mai vazut asa ceva. Nu a plans absolut deloc, da deloc. Nici cand l-a bagat in apa, nici cand l-a scos, nimic, niciun scancet. Si a avut o zi superba afara. Sper sa fie asa norocos toata viata.
Poze va pun abia peste o luna, cand le voi primi de la fotograf. Si-a cerut scuze ca are f mult de munca si nu ni le poate da mai devreme. Asta e.
Alina
Elisei sa se faca bine repede. Off ca tare le mai trageti. Daria se prezinta nesperat de bine fata de anul trecut. Tuseste dar nesemnificativ. II dau niste homeopate Guna flu, un tubulet pe saptamana, cate un ursulet de echinaceea si o vitamina C cu propolis zilnic.
Vivela mi se pare enorm cat v-au cerut la gradi. Noi am dat 50 ron pt mos din care 20 se vor duce pt inchirierea unei sali mai mari pt petrecere si 30 pt jucarie, iar pt doamne s-au strans cate 20 ron. E drept ca nu s-au luat in calcul directoarea si ingrijitoarea, doar cele doua doamne.
Pt jucarie eu am tinut sa precizez mortis la sedinta sa nu se ia la fetite papusica. Fiindca la 30 ron sigur va fi un bebe roz cu ochi albastri, la care, posibil, sa-i iasa si capul.
Astazi mi-am facut asigurare de studii pt Daria, voi ati facut asa ceva?
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
mychydutza spune:
dana, felicitari pr crestinare 
. abia astept poze...btw, cu ceva pozici nu ne mai delectezi?
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
ddanagh spune:
Michi uite, pt tine
ma indeletnicesc zilele astea si descarc neste poze. Am o leneee, de ma doare. Nu stiu de ce nu ma mai pasioneaza asa pozatul, la DAria o pozam din toate pozitiile, acum, mai rarut ca-i mai dragut.
Mi-e un drag de mor de bebelinu meu. Ma topesc toata cand se trezeste din somn si eu ii vorbesc si imediat imi zambeste.
Acum isi suge de zor degetelul. Nu ii place deloc suzi, o respinge categoric. E tare dulce cu degetelul ala mic cum molfaie la el, insa mai tarziu cred ca nu va mai fi asa estetic/igienic si tot incerc sa prinda drag de suzi, sa uite degetul, dar nu prea am succes. Oare sa incerc alt model de suzeta? o tine asta?
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
lulu77 spune:
Mneatza,
Vivela..ce suma este aia ptr Mos
La noi inca nu au cerut nimik, astept sa vad ce se va intampla, dar sunt sigura ca nu vor cere o suma colosala.Abia ne cer fondul clasei si sumele infime ptr optionale, si pe acelea cand le cer ..au saracele asa o jena...
Dana, sa aiba paret de mult noroc Eric 
Luna, te-au muncit astia?
Pup fetele minunate 

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
Vivela spune:
neata
dana, idem si damian, n-a vrut suzeta, ii placeau tare mult degetele. chiar ma speriasem ca de suzi mai scapi, dar degetele sunt la indemana mereu
. vad insa ca a lasat-o mai moale cu sportul asta de vreo luna, mai baga degetele in gura dar nu atat de des ca inainte. sper sa renunte de tot la obiceiul asta.
astept si eu poze cu puiul mic, am tot verificat contul tau pe picasa si am vazut cam liniste acolo (da, te urmaresc
).
david parca s-a mai domolit, dar am inceput sa citesc din Haim Ginott (intre parinte si copil), sunt lucruri f interesante, de bun simt, dar uite ca daca nu-ti pica fisa nu stii cum sa pui problema. bai, si fuctioneaza unele chestii, Doamne ajuta...
aseara ne-am jucat de-a comertul, bugetele, etc. adica eu "vindeam" legume si altele, iar david le cumpara, cu monezi reale. cand se terminau, il trimiteam la munca, sa faca bani (sa vada ca totusi banii nu cresc in borcan).
franturi din discutii:
-vreau sa iau si ceapa
-pai nu mai ai bani si de ceapa.
-mai da-mi bani!
-nu pot sa-ti dau eu, du-te si munceste. cine crezi tu ca-ti da bani de pomana?
-mamele dau bani de pomana.
s-a dus sa "munceasca" apoi s-a intors si a mai facut ceva cumparaturi, apoi catre mine:
- mami, am cumparat si suc!
-inseamna ca ai avut multi bani...
-ba inseamna ca am muncit mult! ![]()
gata, l-am auzit pe damian chitaind, s-a trezit. tuseste in continuare de ma sperie, dar numai noaptea, parca il irita ceva in gat. daca nu ii trece nici azi, ii fac programare la doctor, sa-mi iau de pe cap ca nu e nimic mai nasol.
Traiesc in Orasul Alandala