Strumfi de iulie-august 2007 (202)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

v-am zis oare ca intr-o zi, mai demult, m-am dus sa-l iau pe david si dintr-o sala alaturata rasuna puternic cantecul pinguinului? dansau fetitele de grupa mijlocie mama-mama .
initial am zis ca n-am nimerit bine, ca langa gradinita - un pic mai incolo e un local unde se mai organizeaza paranghelii, ma gandeam ca-s prea obosita si am gresit locul. din pacate nu gresisem .

asta e foarte, foarte tare ......... . a fost o perioada cand andrei era fascinat de melodia asta

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

am dat o cautare, de curiozitate, dupa dansul pinguinului. si s-au deschis pe youtube multe filmari din gradinite .
(si eu care aveam mustrari de constiinta ca nu m-am dus atunci imediat la directoare, ca tot avea biroul langa, sa-i spun oful meu cu privire la situatia penibila vizavi de melodia aia. se pare ca e un curent general, deci n-are sens sa fac eu pe gica contra).
sau am eu ceva defect de mi se pare dansul asta total nepotrivit pt copii? daca la gradi or sa-l puna pe david sa danseze pe asa ceva, atunci e musai sa plusez si eu cu un "of, viata meaaaaa", nu? sau macar un florin salam, vreun minunat ceva...ca oricum, e in aceeasi categorie...Doamne unde am ajuns!

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

vivela, pe asta o stii?????? http://www.youtube.com/watch?v=ZiDSYBQdJIE

la unele nunti recunosc ca am dansat(mai ales dupa un pahar de alcool, da nu asa k nenea ala), dar mie personal mi se pare absolut imbecila melodia asta.
ce mi-a lipsit la petrecrea asta a fost o tura de meneaito http://www.youtube.com/watch?v=r4r8TcUTrBg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

uite de-aia nu suport eu nuntile...imi scade stima de sine f tare .

si odata am vazut pe taraf sau pe un alt post cu aceeasi prestanta varianta romeo fantasticul, mi s-a facut atata greata cum nici in sarcina n-am avut vreodata. scarboasa raaaau.... de atunci n-o pot asocia decat cu manelele, curvele si sexul de 2 bani.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Mai aveti cafea ca mie'mi pica ochii'n gura.... Ieri am sarbatorit, cumnata'mea si'a cumparat un apartament cu noi in bloc si acum mor de somn....
Vivela Emily foloseste periuta electrica, de fapt eu o spal pe dinti ca sunt mai sigura asa. Initial ii luasem una normala ca a mea apoi am gasit una mai micuta cu Mickey Mouse...Eu sunt mai multumita de ea decat de periuta clasica.
Eu nu sunt sigura ca stiu dansul pinguinului..dar nici nu pot sa verific pt ca sunt la servici.
Eu am terminat cu jucariile de craciun i’am luat asta :
http://www.smoby.com/jeux-dimitation/cuisine/les-ensembles-cuisine/liste/cuisine-loft--nouveau
Dar pe langa asta i’am mai luat si un radio cu CD si microfoane (pt ca era la reducere), si un circuit de masinute (pt ca imi dadusera astia un bon cadou cand am luat bucataria…..) Una peste alta am depasit bugetul cadouri cu brio si acum ma enervez pt chiar nu vroiam sa materializez in halul asta Craciunul…, oricum o sa le impart si cu Mos Niculae asa ca zic eu ca e ok…
Apropo de cadouri frati'miu ma intreba daca nu ma oftica ca ea crede ca Mos Craciun ii aduce cadourile, el e ala dragutul si nu eu !

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Sunt la a doua cafa si deja ma apuca tremuriciul.
Am vazut dansul pinguinului, habar n-aveam ce-i aia, sunt cam rupta de utimele tendinte.... Aici n-am tv Ro (nu ne-am dorit) si radio daca ascult merge radio Guerrilla si aia nu f mult ca suntem mai mult plecati.

Vivela merci de sugestii, am uitat complet de MMirablela...cred ca o sa le aduc pe ambele si daca daca vrea se uita daca nu ...nu.

Mada

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

vai tu, Timi.....cum a putut sa-ti scape asa ceva?...si nu ma refer la M Mirabela hehehe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

vai tu, Timi.....cum a putut sa-ti scape asa ceva?...si nu ma refer la M Mirabela hehehe

te-ai treziiiiit?!?!

Mergi la inceput

da....de la 5 si ceva , ca andrei e mucos si s-a trezit ca nu mai putea respira . de dimineata arata ca o matza plangacioasa, cu mucii-n gura, cu nasu rosu si ochii inlacrimati si stranuta la greu.
si timi, sincer, n-ai pierdut nik ca nu vezi romania la TV.inafara de curve politice si coarde dezbracate n-ai ce vedea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

da....de la 5 si ceva , ca andrei e mucos si s-a trezit ca nu mai putea respira . de dimineata arata ca o matza plangacioasa, cu mucii-n gura, cu nasu rosu si ochii inlacrimati si stranuta la greu.
si timi, sincer, n-ai pierdut nik ca nu vezi romania la TV.inafara de curve politice si coarde dezbracate n-ai ce vedea.

Eu de-o saptamana ma tot trezesc la 5. Ii dau caninii Sayei si la 11 e prima tura de marait iar apoi la 5, dupa care nu mai doarme nimeni. Ieri si azi m-am trezit inaintea ei, m-a dresat

De programele tv romanesti ce sa zic...sunt convinsa ca nu am pierdut mare lucru, mai citesc hotnews si imi cam ajunge (titlurile cel putin in masura in care am timp la lucru).

Multa sanatate lui Andrei. Cum te-a primit cand te-ai intros din Belgia?

Mergi la inceput