Strumfi de iulie-august 2007 (202)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

carla, ma intrebai de ciocolata; am luat de la carrefour la 200 grame cu 2,5 euro; din aia delicioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

eu sar peste cafea, am baut deja una mai devreme, dar nu stiu ce a avut in ea, cred ca TNT, ca m-a apucat tremuratul si o stare ca inainte de examen...n-am stare si pana la ora asta am spalat toata gresia din casa si am facut baia luna .
vad insa ca incet-incet se duce efectul si parca as lenevi un pic.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Vivela hai si la mine.
pe fiimea a apucat-o parada modei dis de dimineata sai mi-a lasat de lucru in camera ei

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Vivela hai si la mine.
pe fiimea a apucat-o parada modei dis de dimineata sai mi-a lasat de lucru in camera ei

O romanca in Danemarca

da' cafea mai ai, ca nu ma apuca asa...degeaba .

ai rasfoit carticica? eu - vorba cristinei (sunflower) parca le faceam pe toate pe dos (normal, la randul meu port niste angoase, frici, prejudecati, etc). abordarea lui ginott pare mai ok, eu o incerc si desi nu-mi iese mereu (ca-i greu sa inveti sa comunici la 32 de ani...), atunci cand imi iese vad ca da rezultate bune.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

neata
eu imi beau acum cafeluta, desi is sculata de la 6. Sunt si cu Dariuca astazi acasa, nu am dus-o fiindca ieri am adus-o cu ceva muci aposi si stranutat peste medie, plus ca mi-a zis ca doamna nu poate tipa ca o doare gatul . Cred ca au vreun virusel ceva prin clasa.
Mi se pare ca se invarte ca un leu in cusca, sincer nu as mai putea-o tine acasa fara sa o duc la gradi. Ii trebuie activitate serioasa sa nu se plictiseasc.Eu stiu ca citisem pe undeva ca uneori e bine sa lasi copilul sa intre si in starea asta de plictis, ca ii pune mintea la contributie sa creeze, tocmai ca sa iasa din starea respectiva, insa nu cred ca-i bine nici prea mult sa stea asa.

Am si o stare de agitatie ca nu avem nicio veste de la cumnata-mea, care e plecata de dimineata sa nasca prin cezariana programata si nu raspund nici ea, nici sotul.
Noi avem in familie un an plin de bebei. Eu am fost prima, acum cumnata, apoi nasa, urmeaza cea mai buna prietena si incheie sora-mea, singura cu fetita

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Neatza. pfu, da harnice mai sunteti. eu inca boieresc, m-am trezit la 8, mi-am baut cafeaua/mancat croissantu mi-am pus niste bigudeuri, mi-am facut unghiile, ca azi am party;
dana, daca tot te-ai trezit cu noaptea-n cap, de ce n-ai facut si tu o fapta nobila sa urci neste poze pe net?
vivela, ai grija cu cafeaua aia si cu tremuriciul; mai bine nu mai bea; sau bea-o fara cofeina. esti obosita .....ai grija;
eu mai am doua zile si plec acasa; mi-e asa un dor de andrei....aseara am vorbit cu el, pe skype,vad ca numai pe telefon ma flituie imediat, pe skype a fost mai cooperant. era cu lepulashu in brate si-mi zicea ca i-e dor de mine. data viitoare il iau cu mine
in rest toate bune, aici ploua si e frig....

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Neata!

La noi la gradi se procedeaza "ca anul trecut", respectiv 150 de lei pentru cadouri de mosi pentru copii, acelasi tip de cadou pentru fiecare copil. Si mai aud in ultimele zile de un zvon/intrebare daca sunt de acord cu suma de 50 lei pentru cadou educatoare.

Si mie mi se pare cam mult, as fi preferat ca mosul de la gradinita sa vina cu ceva simbolic, iar acasa sa primeasca ceva mai consistent, si sa fie lucrul pe care chiar si-l doreste...etc...
Dar ca sa fiu sincera nu am stiut cum sa procedez si m-am lasat dusa de val, pentru ca la sedinta toti parintii au fost de acord cu aceasta suma. Mai era varianta sa nu dau banii si sa nu il duc la serbare..si nu mi s-a parut ok nici varianta asta....si la alte variante nu m-am mai gandit, asa ca ....am zis si eu asta e! Bineintelkes ca m-am gandit daca nu mi-as fi permis, sau daca sunt parinti care nu isi permit ...ei ce fac? Pentru ca sfarsitul de an este o perioada in care cheltuielile sunt mai ridicate...

greierash mamica de Andrei si 16+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

si mie personal mi se par foarte mari sumele astea; ideal ar fi ca la gradi sa fie ceva super simbolic si o serbare, ca asta conteaza cel mai mult si cadoul sa-l primeasca acasa; adica tu ca parinte, daca mai pui ceva peste 150 ron ii poti lua ceva....dar ma rog, capra raioasa tine coada sus, vorba romanului; cred ca numai la noi sunt cutumele astea comuniste; auzi, daca nu cotizezi, sa nu-l duci la serbare ; sanatosi sa fim............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Aaa... nuuu... Mychy sa nu ma intelegi gresit, nu mi-a spus nimeni ca daca nu dau bani sa nu il aduc la serbare, dar m-am gandit ca ar fi frustrant pentru copil, pentru ca daca nu dai bani pentru cadou, nici nu va primi cadoul pe care ceilalti il primesc, iar cadourile se primesc atunci la serebare, deci copilul ar avea de suferit. Dar, repet astea sunt doar teoriile mele...

greierash mamica de Andrei si 20+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput