Cat ati slabit cu disociat pe zile?
Am inceput ieri un regim disociat pe zile : legume, lactate, fructe, peste, oua, carne si a saptea zi din toate acestea.
1. Ati tinut si voi? Cat ati slabit si in cat timp?
2. Cat e recomandat sa tii acest regim?
Raspunsuri
iulix spune:
Emma regimul acesta e cel cu mancatul timp de 3 zile numai a unei anumite categorii de alimente?
emma2006 spune:
Iulix, vreau sa tin asa:
Luni: legume
Marti: lactate
Miercuri: fructe
Joi: peste
Vineri: oua
Sambata: carne
Duminica: din toate cele de mai sus
E un regim disociat clasic. Il stiu de la sora mea, dar l-am gasit si pe net.
Lorym spune:
Eu am tinut disociat de pe 26 august pana acum si am slabit 14 kg- de la 68 la 54 kg.Am avut o pauza de 10 zile de antibiotic f puternic si cu inca 2 zile - party fetita mea si nu am pus nimic.Acum nu va ganditi ca am stat in saorme si pizza si nu am pus nimic.Am mancat moderat dar normal.Normal ca se pune cand depasesti numarul de calorii pe care tb sa le ai intr-o zi.
De 2 zile il tin din nou regimul - acum am 54 si vreau sa ajung la 50 kg.Mi-am dat maxim pana pe 5 dec.
ellinia spune:
Lorym, si cum tii tu, mai exact? Ca am avut si eu o tentativa prin primavara si am pus mai mult la loc, mancand normal... Detaliaza un pic, te rog!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
iulix spune:
Eu daca l-as tine as manaca doar ce e de luni pana miercuri, poate si joi dar nu toata ziua numai peste ca as muri. Oricum eu zic ca mai bine manacam din fiecare cate putin, ca pe urma sa nu ne trezim cu mai multe kg. peste cele avute initial.
MadalinaM spune:
Lorym, de ce "pm"?
spune-ne si noua legumele au fost fierte/crude; ai pus ulei in salate...amanunte mai multe...esti pofticioasa? ai baut ceai special, apa cu lamaie...seara nu ai mancat dupa 18?
Multumesc,
MadalinaM si
Laura25 spune:
Lorym, si eu vreau sa stiu!
Eu am tinut in primavara timp de cateva saptamani disocitul 3 zile legume+fructe, 3 zile proteine animale si am slabit cateva kg pe care nu reuseam altfel sa le misc de pe mine. Acum am ajuns iar la o greutate de care mi-e tare jena, dar numai din vina mea.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me