Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Bia ai incercat sa te intorci noaptea cu spatele la el?? sau sa-l culci la picioarele tale??
La noi asta e ultima strategie. Si-s mandra nevoie mare ca avem PARCA mai putine treziri. O fi efectul placebo??? VA rog , nu-mi ziceti ca eu vreau sa petetez metodele.

Cat despre nebunia MAgne B6...scrie asa: magneziu 48 gr sub forma de lactat de magneziu dihidrat 470mg si clorhidrat de piridoxina adica B6- 5mg. Si-atat. Ce ar putea sa fie nasol?
Mai, ma incurajez singura.

Eu abia astept sa devin ZEN! Sa vedeti apoi ce raspunsuri inteligente o sa dau la fiecare-n parte

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Hai, Bia, cum adica esti singura??? Uite, suntem aici. Eu pap niste crutoane si scriu mai greu Tu mai povesteste despre flacai ca tare-mi place cum le scrii Imi incarc bateriile

Raluk daca ai zis tu ca ai lua, pai sa stii ca deja am luat 1!!

Hai cine mai voteaza, cine mai pluseaza???

D'ale Andrei

Vremuri

Si eu stau pe-o rana si ma uit peste umar la ecranul magic. Ghici ce fac.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Evident ca scrii inca un capitol din noua ta carte!!
Zi sincer de care te-ai apucat acum?? De aia cu mancarurile sau de aia cu copiii?? Sau nici de una nici de alta si ne oferi elementul surpriza???

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Hai, Bia, cum adica esti singura??? Uite, suntem aici. Eu pap niste crutoane si scriu mai greu Tu mai povesteste despre flacai ca tare-mi place cum le scrii Imi incarc bateriile

Raluk daca ai zis tu ca ai lua, pai sa stii ca deja am luat 1!!

Hai cine mai voteaza, cine mai pluseaza???

D'ale Andrei

Vremuri

Si eu stau pe-o rana si ma uit peste umar la ecranul magic. Ghici ce fac.

_

Evident ca scrii inca un capitol din noua ta carte!!
Zi sincer de care te-ai apucat acum?? De aia cu mancarurile sau de aia cu copiii?? Sau nici de una nici de alta si ne oferi elementul surpriza???

D'ale Andrei

Vremuri

Esti un om cu mare perspectiva. Deocamdata eram doar la . Dar daca continui sa crezi asa de serios, poate chiar o sa ma apuc.

Oricum, urmatoarea mea carte va fi teza de doctorat. Si dupa aia mai vedem. O mai astept pe Raluk cu ideile de retete.
Si intre timp incerc si eu o budinca de dovleac. Daca imi iese, va povestes si voua.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Luto multumesc mult pentru cuvintele frumoase, mi-au dat lacrimile.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Alex, ma alatur si eu listei de admiratoare ale Zeinucai. E asa de frumusica si are niste falcute pe care sper ca le smotocesti in fiecare zi.

_

Mergi la inceput

Citat:

Bia ai incercat sa te intorci noaptea cu spatele la el?? sau sa-l culci la picioarele tale??
La noi asta e ultima strategie. Si-s mandra nevoie mare ca avem PARCA mai putine treziri. O fi efectul placebo??? VA rog , nu-mi ziceti ca eu vreau sa petetez metodele.

D'ale Andrei

Vremuri

Daca ma intorc cu spatele la el pur si simplu se catara pe mine si ajunge in partea cealalta si incepe sa traga de bluza. Iar daca nu da de mine, se ridica in fundulet si incepe sa strige mamaaaaaaa cat il tin plamanii.

Dar ma bucur ca la tine functioneaza strategia. Las' ca ajung ei mari si o sa le povestim prietenelor lor cum nu voiau sa doarma noaptea si ce atasati de san erau.

Legat de asta o glumita:
Barbatii obsedati de sanii femeilor sunt de doua feluri: cei care nu au fost alaptati suficient si au ramas cu o nevoie neimplinita sau cei care au fost alaptati suficient si au ramas cu nostalgia. In total....

_

Mergi la inceput

Vedeti daca m-ati lasat singura pe aici? Incep sa vorbesc prostii.

_

Mergi la inceput

Eu intre timp am terminat de facut budincuta, piure si mancare de fasole si am hranit una bucata strungaret care de azi a invatat sa raspunda DA atunci cand il intreb daca vrea ceva. Pana acum raspundea numai nu atunci cand nu voia si in rest trebuia sa ghicesc eu ca vrea.
Acum ma pregatesc de o runda de chiftelute de ciuperci dar pazea!!! Sunt prin preajma.

_

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

D'ale Andrei

Vremuri

Daca ma intorc cu spatele la el pur si simplu se catara pe mine si ajunge in partea cealalta si incepe sa traga de bluza. Iar daca nu da de mine, se ridica in fundulet si incepe sa strige mamaaaaaaa cat il tin plamanii.

Dar ma bucur ca la tine functioneaza strategia. Las' ca ajung ei mari si o sa le povestim prietenelor lor cum nu voiau sa doarma noaptea si ce atasati de san erau.

Legat de asta o glumita:
Barbatii obsedati de sanii femeilor sunt de doua feluri: cei care nu au fost alaptati suficient si au ramas cu o nevoie neimplinita sau cei care au fost alaptati suficient si au ramas cu nostalgia. In total....

_

1. scriu ca o analfabeta Deci, voaim sa zic ca vreau sa PATENTEZ metoda

2. Hai ca Mosorelul este un simpatic. Adica e muuult prea destept fata de ceea ce am eu acasa. Asta al meu cred ca nu stie unde sunt ca uneori ma trage de pantaloni.
Dar daca doarme cu tati si-i ofera noaptea apa??
Asta e un fel de "rade ciob de oala sparta"

3. Glumita ta este de fapt o intelepciune

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:

Eu intre timp am terminat de facut budincuta, piure si mancare de fasole si am hranit una bucata strungaret care de azi a invatat sa raspunda DA atunci cand il intreb daca vrea ceva. Pana acum raspundea numai nu atunci cand nu voia si in rest trebuia sa ghicesc eu ca vrea.
Acum ma pregatesc de o runda de chiftelute de ciuperci dar pazea!!! Sunt prin preajma.

_

Moama, ce 'ntelectual aveti in casa, Stimabila
Si-al meu a invatat ceva: sa scuipe cand ceva nu-i place. Si o face cu atat seriozitate, fara sa se strambe. Pus si simplu mi-o arunca-n ochi, direct. Fain tare de tot.
A incepu si-al meu timid cu...maaaaaa, dar n-am convingerea ca e vb despre mine. La fel face si la tat-su

Deci...cand o sa ne facem si noi MARI...o sa invatam sa facem ca voi

Auzi..deja stie cu DA si cu NU si sa stie si cand sa le spuna. Asa cevaaaaaa...

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput