Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 3
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Buna seara fete dragi, ce faceti? Noi din pacate nu suntem tocmai bine luta mea este bolnavioara, are bronhopneumonie si suntem in tratament injectabil plus pe gurita.La inceput am facut in fundulet dar a facut nodule ca se incordeaza foarte rau si aseara era sa fuga cu seringa in fund asa ca i-am pus branula sper sa o lase si sa tina.Tuseste atat de rau incat imi vine sa-mi dau jumatate din viata sa o vad bine.Sper ca puii vostri sa fie mai bine. As vrea cum am mai zis de cateva ori sa ne treceti si pe noi in lista.Stefania 2550 gr, scor 9 nastere naturala, 13 09 2009 iar data mea este 04 02 1988. Vreti?Macar sa stiu. las si cateva pozici si fug ca la 22 00 vine sa faca injectia.Sper sa mai intru apoi http://picasaweb.google.com/112143106085533324308/Poze1An2Luni#5538371683588054754 As dori si datele de la contul de pe webshots daca se poate vreau sa recuperez pozele ca am ramas fara niciuna si imi pare rau de ele, sunt din sarcina pana cand a facut stefi 5 6 luni.Imi trimiteti va rog un pm cu parola si adresa>? de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
Multa sanatate Stefaniei.
M-am uitat si eu la pozicile voatre. Stefania este delicioasa. Are niste ochisori...vai sufletul meu, cat pot sa fie de frumosi
Iar tu, mamis, daca ma straduiam putin ti-as fi putut fi mama. De fapt..nu-s eu f batrana, tu esti muuult prea tanara
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
lutoniana spune:
Buna dimineata soare !!!!
Incolonarea ca vine weekendul
Taticii sunt acasa si se pot implica iar noi putem merge la piscina si masaj.
Am langa mine un centru Spa si sala si di tati....d'ala scumpu' maica scump ...si vreau sa merg sa intreb cat costa o sedinta de masaj si o zi la piscina si sa cumpar cadou de Craciun sotului meu (cu tot cu mine sa mearga evident)
Ca avem un pat rau rau rau, cred ca nu v-am zis niciodata dar e RAU RAU si cred ca de la asta ne doare spatele.
Vi se pare o idee cool ?
Decat sa-i cumpar un tricou sau un pulover si sa-l vada ca zambeste fortat si dupa sarbatori imi spune ca e o porcarie mai bine asa, sa ne distram si sa ne simtim bine
Sa-mi tineti pumnii sa ne primeasca si cu putza ca daca nu ......
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
monica_dicut spune:
Of, scrisesem si eu un mesaj lung si frumos cu buna dimineata si alea alea da mi-a crapat nemernicu de calculator
Asa ca va buna dimineata si va pup
Si ii scrisesem la diamar ca si eu sunt operata de polipi de la 3 ani si de atunci nu am mai avut probleme cu ei. Operatia e una simpla si teoretic fara anestezie generala dar e totusi o operatie. Cat despre CLuj sau Deva... nu prea stiu ce sa zic dar din cate am auzit pe la Cluj merge multa lume pe la doctori buni pe acolo. si sper sa luati cea mai buna decizie pentru David.
Luci, super tare ideea . Dar daca nu vrea Adi sa sti ca pt mine asta ar fi un cadou excelent si il primesc cu mare placere
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
lutoniana spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Luci, super tare ideea . Dar daca nu vrea Adi sa sti ca pt mine asta ar fi un cadou excelent si il primesc cu mare placere |
hai ma ca am intrat pe site la "treatments for him" si am dat peste epilare la sub brat si pe piept, sa mai continu sau sa cumpar asta
monica_dicut spune:
In alta ordine de idei... Zdralica are febra... E la mama ca a ramas acolo de alaltaieri... cica nu a dormit azi-noapte. NU are mucisori, nu tuseste, nu nimic, doar febra 38 cu ceva azi-noapte si 37,5 azi luata la sub-brat . Sper sa fie de la vreun dinte ca asa e vioi nu e molatec, adica alearga se joaca, darama tot in cale... nah, cum il stiti. Dragu lu mama ca asa imi e de drag ce nazbatii face toata ziua...
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
Buna dimineata!
Vrea cineva ??
Va pupa fata.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut In alta ordine de idei... Zdralica are febra... E la mama ca a ramas acolo de alaltaieri... cica nu a dormit azi-noapte. NU are mucisori, nu tuseste, nu nimic, doar febra 38 cu ceva azi-noapte si 37,5 azi luata la sub-brat . Sper sa fie de la vreun dinte ca asa e vioi nu e molatec, adica alearga se joaca, darama tot in cale... nah, cum il stiti. Dragu lu mama ca asa imi e de drag ce nazbatii face toata ziua... Monica de Zgatie Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Tinem pumnii sa nu fie nimic altceva decat un amarat de dinte. Pupam zapacitul.
alex25 spune:
Poate va era dor de Zeina
lutoniana spune:
citat din mesajul lui alex25 Poate va era dor de Zeina ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
e super super Zeinuca draga, se vede cu ochiul liber cat de bine e crescuta si ingrijita si are niste moace in unele poze sa o papi nu alta
biaz29 spune:
Dragele mele mamici,
N-am mai reusit sa mai scriu saptamana asta care a fost criminala si nu s-a terminat inca. Suntem bine, una tare una moale (la nopti ma refer). Aseara sotz a murit de oboseala langa noi si nu s-a mai mutat in camera cu Busici iar dimineata imi zice: vai, ce bine am dormit. A fost tare cuminte Mosorel. Imi venea sa . Da, el a fost destul de cuminte fata de alte seri dar si eu am sarit sa-i dau la fiecare scanceala ca sa nu-mi trezeasca baiatul cel mare. In concluzie... dorm in picioarele goale ca n-am papuci.
Am citit cate un pic din subiectele de discutie si din blogul Ralukai si pot sa spun cu mana pe inima ca n-am nimic inteligent de spus. Dar simt cu voi Liliana, Raluk, Fragutza si nu mai tin minte cine se mai chinuie in perioada asta . Vorbeam acum doua zile cu o prietena care tocmai a nascut al patrulea copil (vai de capul ei, nu stiu cum face fata) si-mi spunea cum a intarcat-o pe penultima fetita la 1 an si 5 (luni desi isi propusese sa o alapteze macar pana la 2) fiindca o trezea din ora in ora naoptea doar ca sa suga putin si sa stea cu sanul in gura iar ziua ea nu mai putea faca fata celorlalt doi, era mereu obosita si cu capsa pusa de ajunsese sa tipe la toata lumea si sa planga fara motiv. Asa ca a spus ca decat o mama alaptareasa care-si traumatizeaza copiii ziua, mai bine renunta la tzitzi si ii invata ceva bun. Recunosc ca atunci cand imi povestea asta, am inteles-o perfect.
Sunt fericita ca am ajuns sa il alaptez pana acum, am depasit recordul Lui Busici care s-a intercat singur la un an fara o saptamana, dar cred ca atunci cand voi simti ca mi-am atins limitele si ca nu mai fac fata ziua, atunci voi renunta fara parere de rau. Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.... cine stie...
Cat despre dormitul noaptea, revin.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)