Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
monica_dicut spune:
Atat de tare imi place cand scrie si povesteste bia ca nu pot decat sa stau sa ascult.
Apropos, meditatii dai? De educare a copiilor ma refer
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
Cecilia voi depune o plangere la gugal. Pai cum asa sa pierd eu niste cuvinte asa frumoase din partea ta?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
biaz29 spune:
Fetelor, ma coplesiti. Eu cred ca in ochii fiecarei mame exista un fel de poezie atunci cand isi priveste puiul adormit. Si uneori, cand acesta mai face un pas, o descoperire, o realizare, izbucneste o adevarata simfonie in inima ei. Nu sunt diferita de niciuna dintre voi in privinta asta. Poate doar ca imi place mult de tot sa-mi ingramadesc lumea in cuvinte.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Fetelor, ma coplesiti. Eu cred ca in ochii fiecarei mame exista un fel de poezie atunci cand isi priveste puiul adormit. Si uneori, cand acesta mai face un pas, o descoperire, o realizare, izbucneste o adevarata simfonie in inima ei. Nu sunt diferita de niciuna dintre voi in privinta asta.Poate doar ca imi place mult de tot sa-mi ingramadesc lumea in cuvinte. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Si o faci atat de bine scumpa mamå!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 24+ cu cu fundita
biaz29 spune:
Diamar, inseamna ca deja ai un plan de actiune pe maine.
Iulika, abia astept sa-ti facem galerie si sa traim cu tine emotiile asteptarii. Bruculicul agitat sa-si revina repede. Probabil ca simte si el ca ceva se schimba. Poate ca i-ai povestit deja despre ce ascunzi in burtica...
Cecilia, cum n-as veni! Ar fi o adevarata tratatie pentru mine sa te cunosc. Spor la lucrul cu biosenzori. Eu revizuiesc un ghid de licenta si unul de interviu.
Monica, si eu simt ca ar trebui sa mai iau meditatii sau un curs de specializare, ceva. Mai am restante si la rabdare... Dar la modul serios, ma gandesc pe viitor sa ofer servicii mamelor. Sunt insa o multime de conditii pe care trebuie sa le indeplinesc pentru a obtine atestatul. Pana atunci va bruiez pe voi aici, pe forum. Cum se mai simte Dragos?
Raluk, cum ami merge cu dormitul lui Alex? N-am ami avut timp sa citesc pe blog, dar sper ca sunteti mai bine. Uneori ai senzatia ca sapi cu unghiile in piatra fiecare obicei bun al copilului tau, dar peste ceva vreme te poti mandri cu opera de arta. Si uiti de tot ce a fost greu.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
mamideandrei spune:
buna dimineata!
dau eu o pana vine Alex, si vreau sa spun ca tare mi-a prins bine ceea ce ati scris voi aseara; m-ati incarcat cu energie pozitiva ; va rog doar sa ma intelegeti, am spus ca eu nu sunt inca pregatita pentru al doilea copil, nu ca nu ar fi frumos/minunat, sunt convinsa ca daca Dumnezeu ar vrea sa fie si al doilea acum, l-as primi tot cu atata dragoste cu care l-am asteptat si pe Andrei ;
totusi, cand cei 2-3 copii cresc impreuna in aceeasi casa, cresc odata, stau zi noapte impreuna, este ceva; dar cand fiecare e crescut la casa lui si se gasesc acum mari, e mai greu; parerea mea si doar a mea; ; nu vreau sa se interpreteze gresit, eu ii iubesc mult pe amandoi!!! si imi e asa drag sa-i vad impreuna!
gata! afara e frumos, soare, mergem la plimbare!!!
Bia, Miha, Diamar, Lili
Iulika
Uka e trist, trist ca exista astfel de mame!
ANDREI
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei sunt convinsa ca daca Dumnezeu ar vrea sa fie si al doilea acum, l-as primi tot cu atata dragoste cu care l-am asteptat si pe Andrei ; |
Vai de mine!! Si sotul stie???
Neata si de la noi.
Nu stiu daca si-ai vostri copii exerseaza noaptea mersul...dar pe mine m-a terminat! Nu va pot spune ce de-a drumuri face el noaptea in somn. Acum e la un capat al patului, acum e la picioare, ma escaladeaza, cand nu-i iese ceva maraie... Deci dorm iepureste ca mi-e frica sa nu ajunga la picioare si eu s nu-l simt ca aluneca din pat
Ma gandesc sa ma apuc pe bune de baut cafea.
Si daca tot n-am prea dormit asta noapte...am stat si m-am gandit la diverse. Am ajuns la concluzia ca de la pastilele astea de calmare mi se cam rupe-n 14 de buletinul meu pierdut .
Hai sa aveti o zi excelenta. Aici dimineata era o ceataaaaa...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
aricelul spune:
Buna fetelor,
fiecare are zile mai bune si mai rele, poate pt unii copii www.dobro.ro/?p=1707" target="_blank"> asta ar fi solutia , dar n-ar fi rau daca ar merge si la mamele care nu prea au rabdare ...
_
Maria (28.08.2009)
raluk16 spune:
Bia uau uau uau
Fetelor, am o propunere. Ne impartim paginile de la odisee la fiecare, dam acolo la versiune pentru imprimanta (unde cred ca sunt toate paginile), dam copy paste intr-un word, lasam word sau facem pdf si avem asa cate un document pentru fiecare capitol de la odisee. Nu numai ca vom gasi mai usor orice informatie, orice mesaj scris de noi, dar vom copia mesajele Biei despre cresterea copiilor, le vom mai copia separat astea de suflet si vom face doua notite superbe!!!
O zi frumoasa!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
alex25 spune:
Buna dimineata si la noi mai pe la pranz.
Mai primiti o intarziata?
Noi suntem printre mii de bagaje si listute, ne pregatim de transbordarea mandrei la mama si de plecarea noastra. Nu stiu daca mai apuc sa intru pana maine seara sau chiar pana luni/marti.
Va pupam.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!