Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aricelul Buna fetelor, fiecare are zile mai bune si mai rele, poate pt unii copii www.dobro.ro/?p=1707" target="_blank"> asta ar fi solutia , dar n-ar fi rau daca ar merge si la mamele care nu prea au rabdare ... _ Maria (28.08.2009) |
ce tareeee, parca e frate cu Carinuta, melomani din familie
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
lutoniana spune:
liliachio te vaz in forma (nu de cozonac )
auzi sa stii ca si eu iau pastile si credeam ca in cateva zile voi face exercitii cu dulapul si voi impinge la carucior si cumaraturi doar cu degetul mic (ala de la picior) ....dar nu-i asa sora mea .....
Dar sa stii ca asa in ansamblu ma simt foarte bine....
La mine psihicul conteaza, ca au pastilele acelea ce le iau desenate pe cutie o mama care arunca in sus un bebeloi ....si cata fericire .....
ceea ce va doresc si dvs. Oricum daca nu mai vad niciun efect bag un Bob Marley ca are dreptate Aricelu.
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui aricelul Buna fetelor, fiecare are zile mai bune si mai rele, poate pt unii copii www.dobro.ro/?p=1707" target="_blank"> asta ar fi solutia , dar n-ar fi rau daca ar merge si la mamele care nu prea au rabdare ... _ Maria (28.08.2009) |
Super super!¨Så stii ca am påtit si eu o faza de genul asta cu Bruce.NU mai stiu ce era la radio dar la fel s-a calmat.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 24+ cu cu fundita
Iulika29 spune:
Fetele va las niste pozici
24 såptamani
Asa mare am crescut
Va iubesc si vå pupic duuulce
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Fetele va las niste pozici 24 såptamani Asa mare am crescut Va iubesc si vå pupic duuulce Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 24+ cu cu fundita |
esti SUPERBA !!!! iti prieste sarcina din plin iar fiul tau e un baietel in toata regula
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
esti SUPERBA !!!! iti prieste sarcina din plin iar fiul tau e un baietel in toata regula Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
azi nu am cuvinte multe in vocabular, asa ca o citez pe Luci, a spus exact ce am gandit eu!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
alex25 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Fetele va las niste pozici 24 såptamani Asa mare am crescut Va iubesc si vå pupic duuulce Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 24+ cu cu fundita |
Am ramas fara cuvinte, arati atat de bine gravida incat as vrea sa te vad zilnic. iar Brucu e un baietel in toata regula.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Iulika29 spune:
Feteleeee va multu din suflet pt cuvintele atat de frumoase.
diana_n spune:
??? ce s-a intamplat???
Azi am avut in sfarsit cateva minute libere si dau sa vad ce mai e nou.
Am gasit 2 liste de dovlecei.
???
diana_n spune:
Am tot dat refresh sa vad daca imi raspunde cineva.
Hm, o fi fost o discutie asa de mare? Pe ceilalti dovlecei i-am gasit unde-i stiam, la "1-4ani", pe ai 2-lea i-am gasit dand cautare pe Lotoniana, ca unde-i ea ma duc si eu.
Eu n-am prea scris in primul an pentru ca stiam ca e anul lui "ma trezesc din ora in ora" si "nu vrea legume" pe care il trecem cu totii.
Ei, DE ACUM INCOLO INCEP TOATE.
De acum avem nevoie de toate cunostintele si prietenele pentru ca incep adevaratele probleme.
Chiar va incurajez sa fiti cat puteti de active, mai ales mamicile la primul copil pentru ca o vorba spusa de o mama poate aprinde un beculet in capul altei mamici.
Probleme mele cu Peter au inceput cand citind pe forum ca toti ceilalti scoteau limba (imitand parintii) mi-am dat seama ca Peter n-o face, ci doar rade cand scoteam limba la el.
Nu multe mamici pot spune care dintre " copilul meu se teme de clovni si masti" si "copilul mei nu pune mana pe orez si se sperie de caini" necesita terapie si atentie speciala.
Nu stiu care au fost motivele despartirii, dar chiar acum nu era momentul.
Si apropo de primul an de viata, am vazut un film numit www.imdb.com/title/tt1020938/" target="_blank">Babies unde urmaresc 4 bebelusi nascuti in USA, Japonia, Mongolia si Namibia de la nastere pana fac 1 an. Concluzia e toti sunt ok pana la 1 an, toti vorbeau, mergeau. De acum incolo se face diferenta.
Iulika sarcina usoara!