Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

si eu pe Bia in direct

mamideandrei- hai nu fi suparata, ca nu e chiar asa de greu/rau cu mai multi copii e adevarat ca sunt momente mai dificile...dar asa de repede se uita .

la mine e o liniste totala acum, Iris doarme, iar baietii au plecat sao ia pe Laura de la volei, iar eu forumez deci se poate si cu 3 copii.

Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997)

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Se poate ! Si cel mai fain e sa ramai asa vesel si razacios si de gasca ca doamna aici de fatza ! Chapeau, madamme!

mami de de 1 an Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

uky Sa stii ca sunt multe pe lumea asta care simt copilul ca pe-o povara. Sa faca exact ce-i spui si mai ales cum si cand vrei. Ei, nu prea se poate.
Dar, nu voi tine lectie de dirigentie pentru ca nu-s in masura sa o fac.
Capul sus, ia-ti fata si strange-o la piept si gandeste-te ca este norocoasa ca te are pe TINE ca mama.

Uite la Miha ca se poate si cu casa plina.

Va si eu fetelor. Eu nu prea sunt in mood. Nu stiu ce naiba am. Nimic deosebit dar...pur si simplu parca n-am toti boii acasa.

Parca nu-mi vine sa cred ca pe vremea asta minunata noi am stat tot we in casa!! De ce?? Simplu, suntem scolari. Si nu orice scolar ci unul care face totul ffffff incet spre deloc. Deci 2 zile pentru mai nimic. Mi-e groaza ce-o sa fie mai tarziu dar ma tin pe pozitii.
Sot nu iese nici daca ii dau luna de pe cer. Si n-am forta sa stau sa-l schimb acum.

Si..ca sa vedeti cat sunt de minunata...azi mi-am pierdut buletinul . Si pentru ca traim in Romania nu pot sa-mi fac iluzii ca o sa bata cineva la usa sa mi-l aduca. Asa ca am o gramada de treaba
M-am saturat sa ma duc sa platesc tot felul de kkturi la banca si sa-mi ceara buletinul. Si cum azi era zi de plati..l-am pus la indemana: in buzunar la spate!!! Naiba stie cand a zburat.
Deci sunt amarata rau de tot.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Uka, hai mai mami..cum sa-i dea asa peste degetele? Chiar e trist si nu e normal Dar ai facut bine ca te-ai ridicat si ai plecat

Alex, ce scumpa e Alessia!!! Si cutzu e taare frumos! Va pupam!

Scrisesem un mesaj lung, dar Ruby e calare pe mine si l-a sters.Eu sunt obosita rau, nu mai reusesc sa ajung la liman cu somnul..poate intr-o zi!

Pup pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Offf, Liliacul meu drag, imi pare tare rau ca ti-ai pierdut buletinul. Daca ai fi din Iasi, te-as rezolva imediat. Dar asa, nu pot decat sa-ti trimit o imbratisare in gand si un mic link pe mess care sper sa-ti faca placere.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Uka, iti inteleg asa de bine frustrarea. Cand era Busici mic si ma plimbam pe strada cu el in carucior prin Iasi am asistat la o scena care mi-a ars creierul: o mama cu doua sacose in maini si cu o fetita de vreo doi ani se inalnise cu prietenele sa stea de vorba in timp ce copiii alergau pe langa ele. La un moment dat a vrut sa plece iar fetita inca voia sa se mai joace cu copiii. Asa ca a prins-o de-o mana in timp ce ii tragea cu sutul in fund. Nu pot sa-ti spun ce-mi venea sa ma reped sa i-o smulg. Acum, dupa mai bine de cinci ani, cand ma gandesc la asta inca ma doare amintirea acelei imagini. Dar ce ma doare si mai mult sunt momentele in care am clacat si am tipat la fiul meu drag sau nu i-am oferit ceea ce avea nevoie. Si atunci nu ma simt foarte diferita de mama aceea. Ceea ce vreau sa spun este ca avem cu toate momente din viata de mama de care nu suntem mandre si asta nu e o scuze pentru ce facut femeia cu care stateai la masa (nu cred ca o mai numesti prietena ta.)
Carinuta -domnisoara fotomodel care a avut o petrecere intre fete superba.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

si eu pe Bia in direct

mamideandrei- hai nu fi suparata, ca nu e chiar asa de greu/rau cu mai multi copii e adevarat ca sunt momente mai dificile...dar asa de repede se uita .

la mine e o liniste totala acum, Iris doarme, iar baietii au plecat sao ia pe Laura de la volei, iar eu forumez deci se poate si cu 3 copii.

Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997)

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Nici nu aveam nevoie de altceva decat de asemenea cuvinte frumoase.

Esti minunatå!

Pup familia frumoaså.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 23+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Intorc cu drag pupicii Miha94. Sper ca am respectat bine numele. 94, da? Ai toata admiratia mea pentru tonusul pe care il aduci foruului si pentru atitudinea de mama adolescenta desi ai grija de trei iezi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Sal!

Uka, imi place ca ai luat atitudine.

Liliac, sper sa apara buletinul. Eu mi-am pierdut telefonul si din intamplare l-a gasit o tipa care o stia pe sora mea si m-am trezit cu telefonul acasa.

Vik, iti multumesc!

Mateias iar e raguisut si tuseste. Mi-a pus dr sa-i dau extract de maces pt imunitate 10 pic in putina apa.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Biaz ce mai fac frumosii tai baieti?Cum mai merg lectiile lui Busici de pian?

Si te intreb pt ca stiu ca vei asterne asa o povestioara pe sufletul meu.Ador så te citesc.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 24+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Uka, iti inteleg asa de bine frustrarea. Cand era Busici mic si ma plimbam pe strada cu el in carucior prin Iasi am asistat la o scena care mi-a ars creierul: o mama cu doua sacose in maini si cu o fetita de vreo doi ani se inalnise cu prietenele sa stea de vorba in timp ce copiii alergau pe langa ele. La un moment dat a vrut sa plece iar fetita inca voia sa se mai joace cu copiii. Asa ca a prins-o de-o mana in timp ce ii tragea cu sutul in fund. Nu pot sa-ti spun ce-mi venea sa ma reped sa i-o smulg. Acum, dupa mai bine de cinci ani, cand ma gandesc la asta inca ma doare amintirea acelei imagini. Dar ce ma doare si mai mult sunt momentele in care am clacat si am tipat la fiul meu drag sau nu i-am oferit ceea ce avea nevoie. Si atunci nu ma simt foarte diferita de mama aceea. Ceea ce vreau sa spun este ca avem cu toate momente din viata de mama de care nu suntem mandre si asta nu e o scuze pentru ce facut femeia cu care stateai la masa (nu cred ca o mai numesti prietena ta.)
Carinuta -domnisoara fotomodel care a avut o petrecere intre fete superba.

_

La fel am simtit si eu cand am citit mesajul ukai mai ales ca sunt tare suparata pe David ca i-a vorbit urat astazi educatoarei, i-a spus proasta si mai nou cand nu-i convine lui ceva ne face prosti pe toti.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput