Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Pup si eu fetele!!!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai, eu stiu ca e prea frumos afara ca sa fie adevarat, dar totusi, nimeni nu mai trece si pe acasa?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

ALex eu sunt acasa si inca toata ziua am fost.
dupa ziua de azi, eu declar ca al doilea copil il fac cel putin dupa 2-3 -4 ani; sa ma pot intelege cel putin cu unul, ca altfel o iau pe aratura

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Si eu mai arunc cate o privire pe aici..dar am tare mult de lucru.

Anyway...Diamar daca te decizi sa iti operezi puiutul la Cluj si te pot ajuta ...cu cea mai mare placere. Sincera sa fiu nu stiu ORL-isti pediatri deci nu iti pot da nume dar spitalele de copii din Cluj sunt ok...din ce am vazut eu.

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

salut si eu fetele la ceas de seara

noi suntem bine, profitam intr-un mare fel de vremea exceptionala. DE doua week-enduri o tinem tot intr-un gratar si intalniri. STam mai mult de afara, si cand intram sunt franta. ieri de exemplu m-am culcat la 21.30

Asta seara am stat pana la 19.30, si chiar era placuta vremea. Sunt parculete de langa bloc luminate, asa ca se joaca copii de numa'.

am vazut si eu pozele de la mare. ce copii frumosi si mamici fericite.

mi-a scapat Zeina. alex ma ajuti?

maria- tocmai m-am vazut in week-end cu o amica care si-a operat baiatul la G. Alexandrescu, tot ca si voi. Piciul are 10 luni, s-au internat la ora 14.00, la ora 19.00 l-au operat cu anestezie totala. A dormit bine peste noapte iar dimineata le-au dat drumul acasa, si a fost totul super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

SI eu sunt prin preajma, dar cu muuuulta treaba si pe toate fronturile. Vreau doar sa spun cat de mult apreciez ca sunteti toate atat de gata sa ajutati atunci cand vreuna dintre noi are nevoie.
Vik, chapeau pentru felul natural in care te-ai oferit sa o ajuti pe Diamar.

Anomis multe si din partea mea. Esti de milioane, ca intotdeauna. Iti multumesc din suflet!

pentru toti dovleceii si mamicile lor!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Miha uite pozele.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Si eu sunt pe aici dar sunt catranita!
Numai tampenii in jurul meu, cred ca sunt intr-un film prost!
Cel mai neimportant este ca mi s-a stricat maisna de spalat si trebe sa cumpar alta..deh, saraca, de mult tragea sa moara! a fost fata buna!
A doua e groasa rau ..Azi am iesit pe afara si spre seara, cand sa plecam acasa, ma intalnesc cu 2 prietene si ai lor bebei, si bem o cafea.. Si unul din copii, tare dulce si nazdravan, varsa o ceasca de cafea..jumatate de fapt. Nimic neobisnuit, nu? are 1 an si 5 luni copilul, ce vina are el ???
Dar! dar! isterica de maica-sa incepe sa tipe la el, sa-i dea peste manute ma !! ii tinea cu o mana palma pe masa si ii dadea peste degetele destul de tare , de ma holbam la ea si nu credeam!!!! Am facut criza de nervi, jur!
Va imaginati cum plangea ala mic? si am impresia ca l-a si ars putin cafeaua! Deci vaca statea ca orice vaca isi aprinde tigara de la cealata vaca (cu mine au terminat-o specimenele astea, oricum )..si copilul a prins momentul si a tras farfuriuta care oricum era foarte aproape de marginea mesei
Cat de retarde ...........ah ce nervi am!!
I-a zis lu vaca de masa sa se intereseze, ca e un punct la gat unde ii dai si pica lat, sta si cuminte cateva minute pana isi termina tigara ! Si am plecat!
Deci eu asa ceva nu credeam sa existe ma! Bineeee, oricum pana la incidentul asta si inainte, la telefon, mi s-a plans in continuu cat de chinuita e ea cu copilu asta (niciodata nu-i zice pe nume), cata energie are si cat e ea de obosita..Da ce dracu ar vrea sa faca, un copil de 1 an jumate ?!? Sa se uite la vitrine? Sa citeasca o carte?
Multe proaste pe lumea asta! Mai auzeam dar nu credeam! Jur!!
Ma duc sa ma racoresc!

mami de de 1 an Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

ALex eu sunt acasa si inca toata ziua am fost.
dupa ziua de azi, eu declar ca al doilea copil il fac cel putin dupa 2-3 -4 ani; sa ma pot intelege cel putin cu unul, ca altfel o iau pe aratura

ANDREI

Vrei så dezvolti putin?

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 23+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

si eu pe Bia in direct

mamideandrei- hai nu fi suparata, ca nu e chiar asa de greu/rau cu mai multi copii e adevarat ca sunt momente mai dificile...dar asa de repede se uita .

la mine e o liniste totala acum, Iris doarme, iar baietii au plecat sao ia pe Laura de la volei, iar eu forumez deci se poate si cu 3 copii.

Mergi la inceput