Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Angie mai bine k nu te uiti la meci.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

de ce Bebelu? e nasol?deocamdata e 0-0
fug la dushuletz

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Burtici vreti bataie? Sa nu mai aud vb de astea pe aici. Toate suntem frumoase si sa vedeti ce bebei o sa avem.

Ralu, Angie nici macar al meu nu se uita cu atentie la meci, schimba canalele. El e stelist. Super meci n-am ce zice. Oare nu se poate desfiinta sportul asta

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

Angie nu stiu...eu nu ma uit la meci. tv merge dar nu ma uit k nu ii suport. ziceam ca e bine k nu te uiti, ca te mai enervezi si nu iti face bine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Laura dupa mine sa desfiinteze steaua sau ma rog...fotbalu in general. dar ma gandesc k dc nu va mai exista fotbal, gaseste alt sport, deci nu am facut nimic

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Clar gaseste altu, pe la noi nu e cu fotbalu' da al meu se uita la baschet pana pe la 12 noaptea cand e sezonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

mda..nu exista meci fara scandal la noi...in afara cum se pot duce frate cu familiile, cu copii pe stadioane fara sa le fie teama ? se duc frumos, stau jos pe scaune..toata lumea urmareste meciul.
astia la noi zici ca-s salbatici..iti e frica si pe strada daramite in stadion.

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Chiar ii ziceai si Simonei mai dvrm. k o sa le fac reclamatie. sa schimbe ora de meci. sa fie mai dvrm sa putem si noi femeile sa iesim la o cafea, prajitura, ceva..si sa numai joace niciodata p 30 sept de ziua mea. atata vreau, nu cer mult
ca de ziua mea, al meu nu e mai deloc aksa. de dim trebuie sa mearga la petrecerea data de patriarh. exact de ziua mea isi serbeaza inscaunarea. si seara trebuie sa joace steaua..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Chiar ii ziceai si Simonei mai dvrm. k o sa le fac reclamatie. sa schimbe ora de meci. sa fie mai dvrm sa putem si noi femeile sa iesim la o cafea, prajitura, ceva..si sa numai joace niciodata p 30 sept de ziua mea. atata vreau, nu cer mult
ca de ziua mea, al meu nu e mai deloc aksa. de dim trebuie sa mearga la petrecerea data de patriarh. exact de ziua mea isi serbeaza inscaunarea. si seara trebuie sa joace steaua..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

intr-adevar ..nici nu ceri mult de altfel
fa o petitie si semnam toate

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Yeah, urasc fotbalul... De fapt, mi-e indiferent...

ANGIE, tu chiar esti frumoasa... E drept, te-ai mai ingrasat, asa-i in sarcina, dar tot frumoasa esti. Cine a hotarit ca slabele sunt bine?! Exista slabe care nu sunt frumoase, asa cum exista femei cu rotunjimi care sunt f frumoase. Mie mi s-a luat de categorisirea asta impusa de unii. Mama, care are o gura superba, nu s-a rujat toata tineretea, ca pe vremea ei frumoasele erau cele cu gurita, iar a ei era altfel (adica exact cum se poarta acum: buze superbe cu volum)... O timpenie! Frumusete impusa! Hai sa ne gindim la idealul de pe vremea lui Rubens... Hm? Columbeanca ar fi ramas fata batrina!

Eu, cind alaptam, luasem binisor proportii... nu eram mindra de mine, dar barbatii ziceau altceva (asta am eperimentat pe pielea mea: in cazul meu, toti ma preferau mai cu rotunjimi).

Pup,
Gabi
A! Si eu intru la mamici netinere... fac 33 peste-o luna (asta ma cam oftica...)

Mergi la inceput