Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hai ma fetelor k si voi aratati super bine, ce aveti???? p bune de nu ma faceti sa ma simt prost si numai pun

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

dar de ce sa plangi angie?k esti asa frumusica si tu...ai o fata care radiaza de fericire.

Andreea 26+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

ca sunt grasaaaaaimensaaa
intr-adevar sunt fericita si sper sa slabesc ,nu-mi pare rau dar nah ma mai apuca melancolia..voi sunteti atat de tinere si frumoaseeee

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

cum sa nu mai pui ralu?nu ai de ce sa te simti prost.cum sa te simti prost k arati bine?
la toate fetele care se simt mai rotunjoare.lasa k slabim noi si o sa fim niste super mamici.(adica imi dau si mie un pup )

Andreea 26+ cu Medeea

Mergi la inceput

Angie nu esti la meci??? mama ce bataie isi iau astia... bine le face..zici k joaca sarba

si sa nu te mai aud k esti imensa. ca nu esti

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

E adevarat tot ce spui si acu' nu mia pun...dan am plans un pic cand aia mai dragi m-au facut "de cacao".
Sa vezi tu cum aranjaza Dumnezeu lucrurile si o sa ai unde sa-i cresti!

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Lili dupa mine as face si 10 dc as avea unde sa0i cresc, mi-as permite si as rezista la 10 sarcini si dc as putea, sincer m-ar durea undeva de ce comenteaza lumea. pana la urma nu ei imi intretin copiii si le dau sa manance, nu e probl lor cati fac. asa k ii las sa comenteze. chiar nu are rost sa pui la suflet asemenea comentarii.
un copil e o binecuvantare. si trebuie sa te bucuri k DUmnezeu iti da o asemenea minune.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Bebelu
nu ma uit la meci ca ma stresez si eu si bebe..dar il ascultdaca se intampla ceva bag un ochi
si mi-e cam somndar mai stau nitel pe aici ca poate adorm si eu bustean

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Eu nu's tanara! Sunt in gasca cu tine da nu-mi vene sa plang ci sa rad de bucurie ca si-a facut Dumnezeu mila si mi-a daruit atatea bucurii!

La anu sa te aud ca mai faci un bb

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

ca sunt grasaaaaaimensaaa
intr-adevar sunt fericita si sper sa slabesc ,nu-mi pare rau dar nah ma mai apuca melancolia..voi sunteti atat de tinere si frumoaseeee

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput

Lili sa dea DOmnu sa putem sa facem cat mai multi copiii. sa fim sanatosi si sa avem putere sa-i crestem.
stiu k te dor vorbele urate. mai ales cand vin de la pers apropiate, de la familie. dar asta e..trebuie sa mergi mai departe. si sa incerci sa numai pui la suflet.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

lili-g sa dea Dumnezeu sa mai fac un bebe...imi doresc si iubesc copii enorm

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput