Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara!
Ma duc repejor sa vad ce ati mai scris, dar pana ajung la zi am o nelamurire: de cateva zile simt ca o greutate care imi apasa pe linia chilotului, nu e dureros, e ca un fel de febra musculara, mai ales cand ridic un picior (nu mult, de ex cand tre sa urc in masina...). Voua vi s-a intamplat asta pana acum?
S-o fi infipt bebelina cu capul in vezica mea?

_
BB e deja pe drum
Roxana 31+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ROXX, eu mai am zile cind simt asa...

LUTZY, stiu mai, zic si eu... Eu am fost cu fii-mea la dentist si-am stat la coada 2 ore... copilul si foia, eu mai rau... dar n-am avut tupeu sa cer in fatza... ca se decalasera toti... Dar eu-s mai blegutza asa, ma gindesc ca Mirela e mai bataioasa.
A, in plus, ieri stateam cu Ioana la coada la covrigi, dar mai departe de cea dn fatza, ca mirosea rau a parfum... si unul s-a miscat, s-a foit si usor-usor s-a indesat in fatza Ioanei... Eu n-am avut tupeu sa-i zic direct, dar i-am zis Ioanei: stai calumea la coada, ca daca se baga vreunul in fazta ta, ma enervez rau! Ila s-a dat usor inapoi, dar s-a uitat la mine foarte chioris...

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Doamne ce mai aud de la voi.eu nu am avut parte de intamplari neplacute de cand sunt gravi.Eram in metrou,abia incepuse sa mi se vada si mie burtica, si un tip statea pe scaun cu un mare tort in poala...m-a vazut si a inceput sa strige dupa mine 'doamna, doamna, luati loc aici si imi cer scuze ca nu v-am vazut mai devreme'.Sunt sigura ca mai sunt si badarani si nesimtite,dar eu inca nu am dat peste ei,si nici nu le doresc.
ralu sa stii ca ai dreptate, am cam exagerat azi cu calcatul si alte treburi prin casa.acum m-a ajuns.fac un dus,iau un no-spa si ma bag la patutz.

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Carmen pt bagajul de spital am cam tot ce imi tb in mare, imi lipsesc tampoanele si vata...daca voi naste normal. Geanta inca nu am facut-o, astept sa-l fac pe 1 decembrie am eu un fix.

Vroiam sa va intreb voua a inceput sa va curga lichid din sani??? Mie doar daca ma storc asa de sfarcuri . La Diana stiu ca am stat numa cu tampoane pe la sani.....sper din tot sufletul sa ma laptic ca Dia.

33 sapt.cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

adryyy...super mamica cu burtica

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Da, Adry, ce atitudine!

Angie, mie imi place muuult de burtica ta. Si de alura ta, esti fff radioasa si luminoasa...

Bebelusi zici ca-i manechin...

Bebelu, de coperta...

Shubulina buna rau!

Maimutica ne oftica... ca-i prea slaba...

Shines, prea tinara!

Lili, prea norocoasa!

Numai fete frumoase. Nu le enumar, ca toate-s frumoase! sa vedeti ce bebei ies!
Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Multumesc fetelor! Sunteti niste dragute.

Danina, si eu am observat ieri (in timp ce ma masam) ca imi curge ceva. Daca strang usurel. Altfel nu am sesizat pe haine. Se pare ca e normal.

29 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tocmai am mai adaugat o poza. proaspata. facuta ceva mai dvrm, pana sa se insereze

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

gabivalceanucand ma uit la voi ce frumoase sunteti imi vine sa plangchiar simt o emotie puternica...
mi-am dorit atat de mult aceasta sarcina,acest copil..am 35 ani ..sunt fericita maxim si multumesc lui Dumnezeu zi si noapte
desi m-am cam ingrasat ,nu-mi pasa o sa slabesc dupa important e sa fie bebe bine

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Adry, Patricia ce bine aratati de fapt toate fetele sunt frumoase rau. abia astept sa vad si pozele cu buburuze

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput