Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

marimile de la Quelle sunt cele nemtesti/austriece, adica mai mari. Eu din Germania imi luam haine numai marimea 36, in timp ce in alte tari imi luam 38. In magazin e totusi mai usor, ca le poti proba si ai si eticheta cu marimile din toate tarile.

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

eu m-am luat tot timpul(cand am comandat de la quelle) dupa tabelul lor de marimi si lund cea mai mica marime, imi vine perfect.

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Stai, TUNDE, ca si pe mine ma pupiceste fata si ma ajuta! Deci si mamicile de fete sa fie fericite!
Cit priveste cumintenia... hm, Ioana e mai agitata decit muulti baieti. Uneori mi-e drag de ea, asa baietoi, alteori as dori-o putin mai calma: numai saptamina asta a facut urmatoarele: a ascuns o broasca gretoasa de pe afara intr-un borcan la ea in camera, mi-a adus de coada un soarece mort, a taiat o perdea sa-si faca ea casuta, mi-a rupt toate umbrelele si ieri a dat cap in cap cu unul de azi s-a trezit cu ditai cucuiul si cu un ochi inchis de umflat ce era. Deci...

Cit priveste cremele: eu nu folosesc niciuna! Deloc si gata. Cum mi-o fi norocul, pina acum n-am verge, sper sa nu fac. Eu cred ca pielea isi gaseste singura echilibrul, asa c-o las sa produca singura.

Cu shoppingul pe net... o mai comit si eu, dar rar. Oricum, surprize mai apar, deh!

Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 27 de saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Of, am terminat si eu de calcat si de facut ordine.
danina felicitaria aproape ai terminat de facut cumparaturile,ti-ai facut si bagajul de spital deja ?

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Gabi ce nazbatii face fetita ta lasa k asa sunt toti copiii. acu poate te mai superi, dar peste ani o sa iti aduci aminte de ele si o sa radeti impreuna.

carmen mult ai mai calcat. ai grija. ia un no-spa si stai linistita in pat. sti k si eu la fel am facut . am calcat o zi intreaga si a doua zi am inceput sa trag cu contractiile.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

seara fetelor
nu mai pot de oboseala
2 drumuri la politie unde am luat o coada........off, nu m a lasat unu in fata, niste nesimtiti
si ca sa fie treaba treaba m am procopsit cu ditai camionul de mobila, un dormitor de copii, dar mari, cu paturi suprapuse....
ma doare burta acum si am niste glezne
zi de kko

+29 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

MIrela dar trebuie neaparat sa mergi acu sa iti schimbi buletinu?? eu nunta am avut-o in mai si buletinu abia la sf lui sept l-am facut. nu mi-a zis nimeni nimic.
incearca sa stai linistita in pat acu sa-ti revi

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

BEBELU, asa e... dar cind ti le face pe moment, iti vine s-o stringi de git! Apoi, uneori ma gindesc ca si eu am facut prostii si regret ca-i pedepsita in camera ei. Dar nu cedez! Nici ea!

MIRELA, de ce na-i cerut voie sa te bagi in fatza? Nu mai alerga atita ca esti in luna a saptea si ai si doi! Ce camion cu mobila?

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ralu cu chiu cu vai am reusit, o sa l ridice Marius, am semnat si de primire
gabi ce sa cer voie ca faceau o galagie ca se misca greu functionara
ne a trimis-o cumnatu, ca a debarasat o camera dintr un ap unde are nevasta sa birou, ca deh o incurca...........complicat, astia au o gramada de case si tot schimba mobila din ele

+29 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Gabi cand am fost sa-mi fac buletinul eu am vrut doar sa intreb de unde iau o cerere sa o completez si au sarit vreo 2 persoane cu gura pe mine ca ele sunt urmatoarele sa nu ma bag in fata.Si culmea marti cand am fost sa-l iau tot la coada am stat. Mai ziceam daca nu se vedea burtica, dar asa...Ca sa nu mai zic de singura casa pt femei gravide din cora unde nu-ti da nimeni prioritate. Trebuie sa te rogi de cei la rand sa te lase ca esti gravida sau daca te vede casierul sa te cheme el in fata.
In general nu le pun la suflet, dar ma uimeste nesimtirea unora, mai ales a femeilor(ca de la barbati nu am ce cere).

Laura

31+ cu

Mergi la inceput