Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciudatica

sa nu ma uitati si pe mine cu o reteta testata de chec, va rooooggg... numai la asta ma gandesc de ieri

multumeesc

32+ Tudor

Salutare!
Eu il fac asa (si pana acum nu s-a plans nimeni )

4oua
8 lg zahar
4 lg apa
8 lg faina
1 praf de copt (se va stinge cu lamaie sau otet)
zahar vanilat - cum iti place, nu e obligatoriu

Se bat albusurile bine spuma cu zahar, pana se topeste. Galbenusurile se amesteca bine si se toarna peste albusurile batute. Se pne faina in "ploaie" si se amesteca usor cu o lingura de lemn (ca sa nu se lase compozitia). Poti adauga coaja de lamaie razuita daca ai, zaharul vanilat si praful de copt. Se toarna in tava pregatita cu hartie de copt unsa cu putintel ulei. Se pune la cuptorul incalzit la 180, 200 grade timp de 30-40 min. Poti sa verifici cu o scobitoare daca e copt.

Eu mai pun si visine la borcan in el. Am incercat si cu stafide dar acestea neffind zemoase s-au cam uscat. Daca vrei sa faci cu stafide sau cu nuca sa le amesteci in compozitie inainte de a turna in tava.

Pofta mare

29 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

Multumeeeeeesc adryiii!!!!!

32+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

apropo de col si eu il am 2,2(atat il aveam la 32 de sapt. la eco) sau ceva de genul dar doctorii nu mi-a spus absolut nimic; am intrebat eu si cica e normal. Acum cine mai stie..cate capete atatea pareri
Eu mi-am continuat activitatea normal, fac si gimnastica o data/de doua ori pe sapt, umblu prin magazine, mijloace de transport etc.
Contractii am dar doar din alea nedureroase...dureroase nu am avut.
Eu incerc sa fiu cat mai activa(in limita posibilitatilor) ca cica cu atat e mai usor la nastere..

eu am alta "buba" acum...tensiunea mica; la un moment dat mi-au zis ca cica sunt in pericol sa fac hiper dar de unde, numai 9 cu 5 o am, sau chiar mai mica. Acum doua seri ma simteam f. lesinata asa si aveam 7.5 cu 4. Mai are cineva probleme? Am bagat juma de pahar de vin rosu, niste cafea solubila sub limba, sare cu apa si si-a revenit cat de cat

33+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Iubita bine ai venit!

Kitzi ma bucur ca totul e bine.

Angieangie, de ea, tuturor va multumesc de aprecieri.
Mie mi-a aparut dunga neagra demult pe la inceputul sarcinii, dar stiam ca asa o sa fie. E inchisa la culoare si in jurul buricului nu mai spun cum e (saracu si eu iesit in afara ) Si pe sani in partea de jos am pete cu care nu sunt lamurita daca vor deveni vergeturi sau vor disparea ca si dunga maro. Si acestea sunt inchise la culoare. Cel mai speriata eram sa nu-mi apara pete maronii pe fata. Se intampla si de obicei asa greu trec...se poate si sa ramana mereu deschizandu-se la culoare.
Astea nici nu sunt probleme. Ce ma supara cel mai tare zilele astea sunt hemoroizii. Au iesit afara cativa si nu vreau sa-mi amintesc cat sunt de durerosi si ce stare de disconfort pot sa creeze. Ma gandesc cum va fi la nastere, offfffffffffff

29 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Vroiam si eu sa va intreb ceva, pe mamicile cu experienta. Pt nasuc ce sa iau? ce pompita? Ni s-a zis din aia de plastic dar stiu ca sunt ineficinete. Batista bebelusului o lauda toata lumea dar e ok pt nou nascuti?
Am vazut niste pompe de nas electrice, or fii bune? costa ceva dar m-as baga decat sa stau cu aspiratorul de fiecare data

33+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Zumzu eu am tensiune mica. 8.4-8.6. in ultima perioada am fost si eu molesita. am baut un pahar de cola, am bagat niste zahar sub limba si mi-am mai revenit. dar e si de la vremea asta care se tot schimba.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Zumzu eu am tensiune mica. 8.4-8.6. in ultima perioada am fost si eu molesita. am baut un pahar de cola, am bagat niste zahar sub limba si mi-am mai revenit. dar e si de la vremea asta care se tot schimba.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

zaharul ajuta la tensiune? cand am bagat cafea sub limba am bagat si zahar ca era prea amara cafeaua

33+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

zumzu pt tensiune mica (desi 9 cu ceva o am si eu si nu mi-e rau) incearca sa te hidratezi cat mai mult posibil. Contrar celor cunoscute, cafeaua nu creste tensiunea, ci din contra. Adica, bei cofi, pe moment creste, dar fiind diuretica mergi al baie, apoi scade si mai rau.

Iubita bine ai venit la BUBU! Sarcina usoara in continuare!

Apropo de ce vorbeati ieri - cu bautul de ulei de ricin pt nastere... mi-ati adus aminte de o coleguta de odisee de la Robert; in ultimele luni de sarcina col scurt, stat la pat...stres, mai ales ca avea si un baiat mai mare. Apoi veni DPN-ul si bebe nu mai venea...stiu ca a baut tone d eulei scarbos de ricin si nimic! Era si amuzant... da' si cand a nascut o mandrete de baiat de 4200 g fara epidurala.

Mai fetita me ascumpa atata se impinge in partea dreapta a burtii -cred ca acolo e spatele ei- de-i asa d etare zona aia..ma pipai peste tot ca sa-mi dau seama daca e contractie, desi stiu cum se face guguloiu la contractii. Fetelor, eu am contractii nedureroase doar cu o singura ocazie si aia rara....deja am un stres...ca stiu ca o sa am o contractie...nici n-am intrebat dr., dar la cat de rar ne "gasim" noi...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Zumzum cat Eliza a fost bebelic mic de tot nu m-am agitat. ei oricum "horcaie" cat sunt mititei, fara sa fie raciti. Eu inafara de igiena zilnica cu ser fiziologic si un betisor mic de urechi. Batista bebelusului am folosit-o mai tarziu, intr-adevar foarte buna. Isi merita laudele.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Asa mi-a zis si mie medicu, hidratare...deci muuuuuuulllteeee lichide. si sa evit sa stau in soare. cand am vb cu el p tema asta, era inca ff cald afara.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput