Film in regia altuia! Dar totusi cu final fericit!
Raspunsuri - Pagina 2
bobocel_07 spune:
Felicitari mamico si fetita ta sa te bucure si sa fie un copil asa cum ti-ai dorit
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
monicabo spune:
Nikolici, felicitari! Sa-ti traiasca mica printesa si sa va bucurati de ea, alaturi de surioara ei
Nu fii suparata cu cezariana, daca asa a vrut Dumnezeu, asa a fost! Bine ca este copilul sanatos, ca in final asta conteaza! De felul in care ai nascut, nu te mai intreaba nimeni peste ani... Poate a fost un soc pt tine, ca te asteptai la altceva, insa sunt sigura ca peste o luna-doua aproape vei si uita de asta...
Te vor alerga astea mici de nu o sa mai stii pe ce lume traiesti
Chiar, cum e cu doua, cum va descurcati? Imi aduci aminte de mine in perioada sfarsit de 2008-2009, cu prima fetita mica, si a doua bebelus(la mine e diferenta de varsta si mai mica)...cu carucior, trambalare la iesit afara, cea mare era si ea destul de mica, nu te putai intelege mereu cu ea, nu se jucau intre ele ca nu aveau cum...
Incercam sa le dau atentie amandourura, si am facut tot ce-i posibil.. Aveam timp exclusiv pt cea mare, cand bebe dormea... Pt mine a fost cea mai grea perioada.. pe urma, in timp, se mai aseaza lucrurile...
La voi chiar e mai usor, ca parca o aveti pe Karinuta la cresa, nu? Eu am avut-o pe Andreea acasa...
felicitari inca o data
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
musettepink spune:
Nikoliki sa va traiasca minunile.Nu te mai intrista ca zau nu ai de ce.Ai 2 fetite superbe!Grasuna asta mica si dulce foc!
de Luca si 11+
babytza spune:
Nikolici sa iti traiasca cele doua minuni !!! Sunt superbe
Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
BraveGirl spune:
Nikolici, felicitari! Sa-ti traiasca printesele!
N-o sa uit cum ne-ai anuntat la aspirante ca esti gravi Eu credeam ca o sa fii la odisee cu mine, la Nov-Dec, dar te-ai inscris la sept-oct, si uite ca eu am nascut in oct
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
sovietica spune:
Nikolici-cu-sclipici, ce emotionant! nu fi suparata pe cezariana! gandeste-te ce te faceai daca nu exista aceasta procedura... daca zana statea ganditoare cu capul intr-o parte, probabil ca era prea mare riscul sa o supui travaliului.
Felicitari maxime pentru mandretile tale, faptul ca sunteti sanatoase e cel mai important!
Tot inainte, sa auzim numai de bine!
si tine minte 3 cuvinte, de la o mama in pielea ta cu 2 prunci apropiati ca varsta. orice incearca cea mare sa faca sa va atraga atentia asupra ei, tratati-o cu maxim de calm. explicat la infinit ce e bine sa faca si ce nu... noi, cum ne pierdeam cumpatul si rabdarea, cum suportam consecintele rele pe termen mai lung. acum se joaca frumos amandoi. sper sa interpretezi constructiv ce am scris, sa nu te descurajeze. mie mi-au prins bine discutiile cu mamici care au fost intr-o situatie similara cu a mea. Mailul meu il stii ;)
pup!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
nikolici spune:
monicabo ma intrebi cum ma descurc? Greu pentru ca K1 e bolnavioara, cresa cred ca sarim pana in decembrie.Si de abia termionasem o raceala de 3 sapt cu antibiotic.:(Daca o tinem tot asa...
Norocul nostru e ca K2 e cuminte si doarme mare parte a zilei, astfel toata atentia i se adreseaza exclusiv Karinei.Pentru noiembrie sunt acoperita cu socrella si tati, insa din decembrie voi ramane singurica cu amandoua, dar incerc sa fiu calma!:)
nikolici spune:
bravegirl dc vrei putem face un switch de odisei :) ca tot niciuna nu a nascut la odiseea corecta..Te pup...NOI TOTI SA FIM SANATOASI!
nikolici spune:
sovietica iti multumesc mult pentru sfaturi.Incercam sa facem fata problemutelor legate de personalitatea destul de puternica a Karinei, momentan ma solicita ca nu ii este bine si ca orice pui mic vrea sub aripa ocrotitoare a mamicii si sa ma vezi cand o las pe una si fug la alta, intre timp bag si un dezinfectant pe maini, din cauza racelii Karinutei, nu stiu cat de mult o protejez pe cea mica dar nu stiu um sa ma impart in astfel de cazuri.
Sper sa reusesc sa le duc pe toate cu bine, numa sa fim toti sanatosi!Te pup mult!
paulush spune:
Felicitari pentru noua viata din familie!
Uneori, lucrurile nu sunt drepte, dar sunt oportune!
Cunosc sentimentele pe care le traiesti, stiu multe fete care au simtit asta. Totul are un rost, pe care poate nici nu-l banuiesti acum.
Acum e vremea adaptarii in patru, a vietii cu bebe mic, primele luni, atat de frumoase! Bucura-te de ele cat poti!
asa a fost
mes p’tits riens